na, man tai patiko "Lietbaldos"(http://www.lietbalda.lt/) sita kede.
ji odine su masyvo kojom. tiek koju, tiek odos yra ivairiu spalvu. beje, skiariasi ir pasiuvimas, vienos su viena grazia siule per atloso visa auksti, kitos su dviem ir tokiom kreivom . SBA baldu salone ekspozicijoj stovi tokios oranzines su sveisiom (berzo) kojom, kaina 176Lt, viskas mums tinka, bet kai norejom uzsisakyt, kad atveztu, pakraupom. pasirodo, pas juos visos tos kedes yra su vienu kodu, tik pagal spalvas skirstomos. jei mes prasom oranzines, tai bus oranzine su buko kojom (nes tipo tik buko kojos ir buna, nors ekspozicijoj stovi su berzo, o man aiskina, kad berzo tik tamsiai nubeicuotos buna), o kokia siule isvis neaisku, zodziu, kokia papuls, tokia. o gal pasiseks ir su berzo kojom atves, arba kelios tokios gali buti kelios kitokios, nu cia tipo koks skirtumas . tai mes sakom, kad neimsim, jei bus ne tokios, kokiu norim. tai pardaveja surauktu snukuciu mums atreze, kad taip, mes turime tokia teise nepirkti. o tai kaip tada nusipirkti?
QUOTE(Song @ 2006 08 28, 17:09)
Siandien pas juos uzsisakem valgomojo stala, kedes ir zurnalini staliuka Komentarai: parduotuve Rumsiskese didele, labai gausi stalu ir kedziu ekspozicija. Apvaziavus praktiskai visas Vilniaus parduotuves ir nieko neradus, kaip stebuklas pasirode Galima pasirinkti absoliuciai viska-medzio rusi, modeli, kedziu gobelena, lakavimo rusi. Spalvos atitikimui siulo palikti norimos spalvos plokste, kas mus ypac nudziugino-savo parketo spalvos baldu beveik niekur nematem
Vienintelis minusas-terminas. Trys menesiai
Vienintelis minusas-terminas. Trys menesiai
Noreciau suzinot o kaip ju kainos ar stipriai kandziojasi ?
jo, kokios kainos?jasevičiaus?
Jasevičiaus baldų galima pasižiūrėti Baldų rojaus III aukšte. Ten nemažas pasirinkimas. Dar stalų su kėdėm esu mačiusi Akropolio II aukšte. Dabar pamiršau, kaip vadinasi parduotuvė - šalia Ermitažo ir Nakts mebels.
O mes savo stalą ir kėdes išsirinkome Juodajame alksnyje. Kėdes ir valgomojo stalus importuoja iš Italijos.
O mes savo stalą ir kėdes išsirinkome Juodajame alksnyje. Kėdes ir valgomojo stalus importuoja iš Italijos.
merginos, gal turite praktikos ir patirties: koks valgomojo stalas geriau ir patogiau - apvalus/ovalus ar stačiakampio formos?
Man tai labai patinka apvalus arba ovalas.
Tai svajoju ir planuoju, kad turesiu ovalu dideli stala, bet kad nelabai yra is ko rinktis
Tai svajoju ir planuoju, kad turesiu ovalu dideli stala, bet kad nelabai yra is ko rinktis
QUOTE(Blue @ 2007 03 21, 16:34)
Man tai labai patinka apvalus arba ovalas.
kodėl, yra - Fornestas, Medienos era. per google įvesk, duos nuorodas. ten masyvo.
O cia musu stalas.........
tikrai labai gražus
QUOTE(rupestelis @ 2007 03 20, 14:15)
jo, kokios kainos?jasevičiaus?
mes siandien buvom paziuret jeseviciaus stalu. Mums reiktu staciakampio 80/160 tai kainuotu panasiai 1400 Lt. Bet labai stabilus, minimalistinis.
Kazkaip SBA balduose dauguma stalu kliba. Gal jie ekspozicijose prastai surinkti.
mes tik stala is ten noretume pirkti, kedes is kitur
QUOTE(Paranormali @ 2007 04 17, 13:41)
Labas, tavo stalas ir kėdės super
Kur pirkot? Kiek kainavo?