Įkraunama...
Įkraunama...

Valgomojo stalas, kėdės

QUOTE(muminukas @ 2015 07 20, 15:51)
Stalą pirksime pasididinantį iki 10 -12 sėdimų vietų, nenoriu apsistatyti tiek kėdžių. Todėl galvoju kombinuoti su suolu g.gif 5 kėdės ir suolas kasdienai, kai kažkokia šventė, turime kėdžių iš seniau, atneštume.

Gal tada ir OK g.gif ypač, jei stilius lietuviško kaimo ar provanso.

Jūsų vietoje turbūt pakombinuočiau kėdes ne su stalu, o su patogia paaukštinta sofute, na kažkas tokio:
http://www.decoist.c...e-design-ideas/

jei įsivesite į google paiešką breakfast nook, Jums išmes nemažai panašių variantų.
Atsakyti
Ačiū, neišeina pas mus tokį nook padaryt. Namai jau įrengti, tik stalą keisime į gerokai didesnį negu dabar turime.
Atsakyti
Senai čia berašyta. Kur dabar perkate stalą su kėdėmis?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2016 10 28, 07:07)
Senai čia berašyta. Kur dabar perkate stalą su kėdėmis?

Pirmadienį užsisakėme iš Fornesto ąžuolinį stalą su 2 pailginimais, susės 12 žmonių. Ir suolą.
Atsakyti
http://velvetgallery...o-baldai/stalai
Aš iš čia užsisakiau...
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2016 10 28, 10:20)

Bet kainos įtariu nemažos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 10 28, 09:54)
Bet kainos įtariu nemažos... unsure.gif

O kur jos mažos dabar biggrin.gif Paspaudem, davė 30% nuolaidą...
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2016 10 28, 11:04)
O kur jos mažos dabar  biggrin.gif Paspaudem,  davė 30% nuolaidą...

Kokios apytiksles kainos?
Atsakyti
As galvoju uzsakineti, man reikia maziuko 80*80 bet su prapletimu, nieko gero negaliu rasti.
Atsakyti

QUOTE(invisible_shadow @ 2016 10 28, 10:13)
Kokios apytiksles kainos?

Visokių yra... Šitas pvz 5000€
user posted image

Mūsų 1500€...
user posted image

Tai su stalu ir 11 kėdžių tilpom į pirmojo stalo kainą mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 10 28, 08:54)
Pirmadienį užsisakėme iš Fornesto ąžuolinį stalą su 2 pailginimais, susės 12 žmonių. Ir suolą.

Aš irgi iš ten pirmadienį lotuliukas.gif Tik be suolių. Planuoju dar vieną suolą, bet vėliau ax.gif
Papildyta:
Man dabar didesnė problema kėdės... Tos, kur patinka, nereali kaina. Kažkaip gaila virš 100 eu mokėt blush2.gif O kitos arba negražios, arba nepatogios sėdėti. Visas jas išbandau būtinai. Nes teko porą kartų svečiuose būti. Kaip ir faina kompanija, ir tos kėdės neprastos, bet nepatogu sėdėti doh.gif Po kelių valandų pradėjo visi muistytis ir norėjo bėgti nuo stalo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūsų Didenybė: 29 spalio 2016 - 07:32
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 10 29, 07:31)
Aš irgi iš ten pirmadienį lotuliukas.gif Tik be suolių. Planuoju dar vieną suolą, bet vėliau  ax.gif
Papildyta:
Man dabar didesnė problema kėdės... Tos, kur patinka, nereali kaina. Kažkaip gaila virš 100 eu mokėt blush2.gif O kitos arba negražios, arba nepatogios sėdėti. Visas jas išbandau būtinai. Nes teko porą kartų svečiuose būti. Kaip ir faina kompanija, ir tos kėdės neprastos, bet nepatogu sėdėti doh.gif Po kelių valandų pradėjo visi muistytis ir norėjo bėgti nuo stalo...

Mes tik vieną suolą, dar pirksime ir kėdžių. Bet minėjau - neturėčiau ir vietos 12 kėdžių laikyti, kėdes pirksime 8-9, reiks įvertinti, kai jau parsivešime stalą ir suolą.
O kėdės gi visais laikais buvo sąlyginai brangios.

Atsakyti