Įkraunama...
Įkraunama...

Valgomojo stalas, kėdės

QUOTE(D'esire @ 2014 02 24, 18:10)
Mergaites, gal kur matete pirkti tokiu kedziu g.gif  niekur nerandu unsure.gif

http://www.namointer...1#comment-34880

Gal tiesiog pasiieskokite panasaus gobeleno, o tokios formos kedziu rasti tikrai ne problema.
http://www.kedes.lt/
cia graziu yra, gal rasit alternatyvu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite valgomojo akrilines kedes? Kazkaip sudomino jos mane, bet aisku svarbu ir praktine puse g.gif . Gyvai maciau Rygoje vienoje kavineje, kazkaip pagalvojau, kad visai nieko butu moderniame interjere g.gif
Veliau ikelsiu butent kokio modelio as noriu, bet siaip idomu, kas turite ir kaip jos devisi ar greitai luzta ir panasiai 4u.gif
Atsakyti
Akriline kede tokia ar panasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(enola @ 2014 02 11, 14:03)
Tikriausiai pigiau pirkti ne stalą ir kėdes atskirai, bet iš karto komplektą. Aš ir pati varvinu seilę ir mastau pasikeisti savo valgomaji šiuo komplektu: http://www.devetibal...dai-kd1013.html

fainas komplektelis thumbup.gif mano irgi is devetu baldu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvake @ 2012 03 23, 16:29)
Sveiki, gal kas matete kur stalą su žemom kėdėm. Na ta prasme, kad jų visas aukštis su atlošu būtų lygus su stalu, ar tik čiut čiut aukštesnės  4u.gif
Kiek žiūriu visur labai atlošai aukštai virš stalo išlindę, o aš noriu, kad jie nesimaišytų, kai nebus sėdima prie stalo..
Gal kas matėte kur panašaus ką nors?  4u.gif

aš irgi ieškau kažko panašaus
user posted image
kėdes radau, su stalu sunkiau sekasi..kurie patinka, per maži..
Atsakyti
Sveiki,
Neapsisprendžiame, ar pirkti ąžuolinį, ar faneruotą, ar pigiausią laminuotą valgomojo stalą, taip pat neapsisprendžiame ir dėl spalvos - norime arba labai tamsios (ale vengės), arba labai šviesios (beveik baltos), gali būti, kad kėdes pirksim priešingos spalvos, kad nereiktų idealiai derinti. Jei užtektų rinktis tik pagal išvaizdą, tai nugalėtų tamsus medis. Bet dar labai rūpi ir praktiškumas, taigi klausiu nuomonės, kurie iš šių medžiagos ir spavos derinių praktiškiausi mūsų atveju? Namuose yra mažas vaikas, be to, stalas stovės visai šalia radiatoriaus, prie pat lango saulėtoje pusėje.
Ačiū iš anksto už nuomones ir patarimus.
Atsakyti
Gal kas nors naudojate didelius suolus vietoje kėdžių? Kokia patirtis- draugui reikomenduotumėt tokį variantą? 4u.gif
Atsakyti
mes turim permatomas kėdes ir tai buvo vienas geriausių sprendimų interjere. thumbup.gif
Atsakyti
Visiems ieskantiems elegancijos ir kokybes:

user posted image

labai labai rekomenduoju sita gamintoja.
stalai tiek is dirbtinio akmens, tiek is azuolo masyvo (spalvos nuo sviesiausios iki beveik juodos),
is paziuros liaunas, bet labai stabilus ir tvirtas stalas. Reklamuoju ir pati turiu biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Jei kam reikes smulkesnes info kur ieskoti ir kur paciupineti rasykit AZ 4u.gif
Atsakyti
negražu kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 07 18, 18:56)
Gal kas nors naudojate didelius suolus vietoje kėdžių? Kokia patirtis- draugui reikomenduotumėt tokį variantą? 4u.gif

jei norite, kad svečiai ilgai neviešėtų ar kad šeima greitai pavalgytų ir išsiskirstytų, tada rekomenduoju lotuliukas.gif kieta, nėra atlošo...

Kaimo sodyboj, kur retai būni, tai OK, bet kasdienai tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2015 07 20, 14:26)
jei norite, kad svečiai ilgai neviešėtų ar kad šeima greitai pavalgytų ir išsiskirstytų, tada rekomenduoju lotuliukas.gif kieta, nėra atlošo...

Kaimo sodyboj, kur retai būni, tai OK, bet kasdienai tai  schmoll.gif

Stalą pirksime pasididinantį iki 10 -12 sėdimų vietų, nenoriu apsistatyti tiek kėdžių. Todėl galvoju kombinuoti su suolu g.gif 5 kėdės ir suolas kasdienai, kai kažkokia šventė, turime kėdžių iš seniau, atneštume.
Atsakyti