Gal tiesiog pasiieskokite panasaus gobeleno, o tokios formos kedziu rasti tikrai ne problema. http://www.kedes.lt/
cia graziu yra, gal rasit alternatyvu
Sveiki, gal kas turite valgomojo akrilines kedes? Kazkaip sudomino jos mane, bet aisku svarbu ir praktine puse . Gyvai maciau Rygoje vienoje kavineje, kazkaip pagalvojau, kad visai nieko butu moderniame interjere Veliau ikelsiu butent kokio modelio as noriu, bet siaip idomu, kas turite ir kaip jos devisi ar greitai luzta ir panasiai
Tikriausiai pigiau pirkti ne stalą ir kėdes atskirai, bet iš karto komplektą. Aš ir pati varvinu seilę ir mastau pasikeisti savo valgomaji šiuo komplektu: http://www.devetibal...dai-kd1013.html
Sveiki, gal kas matete kur stalą su žemom kėdėm. Na ta prasme, kad jų visas aukštis su atlošu būtų lygus su stalu, ar tik čiut čiut aukštesnės
Kiek žiūriu visur labai atlošai aukštai virš stalo išlindę, o aš noriu, kad jie nesimaišytų, kai nebus sėdima prie stalo..
Gal kas matėte kur panašaus ką nors?
Sveiki, Neapsisprendžiame, ar pirkti ąžuolinį, ar faneruotą, ar pigiausią laminuotą valgomojo stalą, taip pat neapsisprendžiame ir dėl spalvos - norime arba labai tamsios (ale vengės), arba labai šviesios (beveik baltos), gali būti, kad kėdes pirksim priešingos spalvos, kad nereiktų idealiai derinti. Jei užtektų rinktis tik pagal išvaizdą, tai nugalėtų tamsus medis. Bet dar labai rūpi ir praktiškumas, taigi klausiu nuomonės, kurie iš šių medžiagos ir spavos derinių praktiškiausi mūsų atveju? Namuose yra mažas vaikas, be to, stalas stovės visai šalia radiatoriaus, prie pat lango saulėtoje pusėje. Ačiū iš anksto už nuomones ir patarimus.
labai labai rekomenduoju sita gamintoja. stalai tiek is dirbtinio akmens, tiek is azuolo masyvo (spalvos nuo sviesiausios iki beveik juodos), is paziuros liaunas, bet labai stabilus ir tvirtas stalas. Reklamuoju ir pati turiu
Papildyta: Jei kam reikes smulkesnes info kur ieskoti ir kur paciupineti rasykit AZ
Stalą pirksime pasididinantį iki 10 -12 sėdimų vietų, nenoriu apsistatyti tiek kėdžių. Todėl galvoju kombinuoti su suolu 5 kėdės ir suolas kasdienai, kai kažkokia šventė, turime kėdžių iš seniau, atneštume.