Įkraunama...
Įkraunama...

Valgomojo stalas, kėdės

Sveiki, gal žinote kur panašaus stiliaus kėdžių galima nusipirkti Kaune? Aišku ne už 500-2000lt/vnt smile.gif Nutariau virtuvėj reikia patogių minkštų plačių kėdžių, nes virtuvė tapo labiau darbo kambariu nei valgomaja. Arba gal kokių pasiūlymų būtų valgomo stalo kėdėms? Kad minkšta būtų, su šiltu atlošu (ne metaliniu) ir plati su porankiais

user posted image
user posted image
Atsakyti
tema snūduriuoja,bet gal kas užsuks 4u.gif
labai ieškau geografinis cntr Kaunas ir apie jį,gal kas kur užmatė ar kokia kavinukė ar privatus žmogus parduoda reikėtų 4-6 kėdžių,todėl kavinėms skirtose parduotuvėse pirkti negaliu ten po kelias kėdes neparduoda
'cafe-style' kėdžių,kaip pvz kažko panašaus;
gali būti tokios ar tokios , tokios super būtų
Atsakyti
QUOTE(grubee @ 2013 07 18, 12:07)
tema snūduriuoja,bet gal kas užsuks  4u.gif
labai ieškau geografinis cntr Kaunas ir apie jį,gal kas kur užmatė ar kokia kavinukė ar privatus žmogus parduoda reikėtų 4-6 kėdžių,todėl kavinėms skirtose parduotuvėse pirkti negaliu ten po kelias kėdes neparduoda
'cafe-style' kėdžių,kaip pvz kažko panašaus;
gali būti tokios ar tokios , tokios super būtų

Vilniuje, Baldu rojuje yra tokiu kedziu... Bent jau buvo pries menesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2013 07 18, 11:25)
Vilniuje, Baldu rojuje yra tokiu kedziu... Bent jau buvo pries menesi  ax.gif

4u.gif Vilniun man per toli,esu skelbimuos radus,bet neturiu galimybės pasiimti unsure.gif

kažin kaip Kaune gal kur kas matė
Atsakyti
Sveikos merginos, neskaitinėjau dar čia ax.gif būtinai paskaitysiu.
Atkėliau iš virtuvės baldų temos, čia labiau tinka... smile.gif
Kaip jum šitas stalas su kėdėmis?

user posted image

arba šitas?...

user posted image
user posted image

ax.gif

oi, dar radau grožybių wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 24, 16:13)

sitas graziausias. Dėl to, kad negraziai ir griozdiskai ziurisi, kai stalo kojos storos ir per viduri ax.gif O sitas grakstus, lengvas
Atsakyti
Nei vienas nepatiko schmoll.gif Man jie visi gremezdiskai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 07 24, 16:35)
sitas graziausias. Dėl to, kad negraziai ir griozdiskai ziurisi, kai stalo kojos storos ir per viduri  ax.gif O sitas grakstus, lengvas

aha, šitas labai lengvas atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dangus giedras @ 2013 07 24, 16:38)
Nei vienas nepatiko  schmoll.gif  Man jie visi gremezdiskai atrodo  ax.gif

na, dėl to gremėzdiškumo... žiūrint, kokioj erdvėj jie stovės g.gif jeigu mažoj patalpoj žemom lubom - tada taip... bet jeigu patalpa didelė, lubos aukštos, tada man juokingai atrodytų laibas staliukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 24, 16:13)

sios kedes man labai grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 07 24, 17:27)
sios kedes man labai grazios  wub.gif

Princess vadinasi wub.gif
Atsakyti
Kadangi musu interjeras modernus, rinkomes kedes, stala virtuvini ir svetaines is interio.lt italu firmos caligaris wub.gif

del tu gremezdisku stalu ir kedziu, jei interjeras ir patalpu plotas leidzia bei tinka, kodel gi ne, bet as niekuomet nesirinkciau klasikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 07 24, 19:24)
Kadangi musu interjeras modernus...

Ar Jusu interjera zinoma dizainere kure? Isduokit paslapti - kas ji g.gif blush2.gif
Atsakyti