QUOTE(Ingulik @ 2011 10 08, 14:56)
O ka jus galvojate apie stiklinius stalus Man jie nerealus, bet visi atkalbineja. Kad valymo bus daug ir nepraktiski jie
Mes kažkada turėjom stiklinį svetainės staliuką, tai aš buvau iš tų, kuriuios norėjo, kad kas greičiau jį sudaužytų Ir barškėjimas, ir nuolatinis valymas, ir baimė kad kas nesudaužytų (tai vaikas užsimiršęs kokį sunkų žaislą numeta, tai svečias iš visų jėgų vyno butelį pastato) Taigis dabar jo visiškai nebepasigendu
QUOTE(Dorela @ 2011 10 08, 19:29)
Labai grazus komplektas
Bet nieko sau.. as ten uzsisakiau bankete, bet norejau tarpinio ilgio tarp ju dvieju siulomu. Bet sake kad jokiu pakeitimu, nei standartiniai matmenys jie nedaro Kadangi neturejau kitos altenatyvos tai vistiek uzsisakiau
Bet nieko sau.. as ten uzsisakiau bankete, bet norejau tarpinio ilgio tarp ju dvieju siulomu. Bet sake kad jokiu pakeitimu, nei standartiniai matmenys jie nedaro Kadangi neturejau kitos altenatyvos tai vistiek uzsisakiau
Dėkui Bent jau kai mes užsisakinėjom, tai sakė galim dėliot, planuot ką ir kaip norim - ilgius, pločius, kojas perstumdyt kurioj vietoj ir kaip norim, įvairias stalviršio formas, apdailą ir pan. ir t.t Ir susidėliojom saviškį komplektuką iš kelių kitų
QUOTE(Dorela @ 2011 10 11, 20:00)
kedes pirkom salone Interio, Domus galerijoj. Pateikem ant 25% nulaids, tai visai nieko kaina gavosi
Tikrai gražus