Įkraunama...
Įkraunama...

Valgomojo stalas, kėdės

As orientuociaus i sviesia spalva, derinciau prie virtuviniu ir kambario baldu. dramblio kaulas arba balinta kava (cia tokios spalvos biggrin.gif
Atsakyti
Bet tarkim dabar uztiesta balta staltiese ir man kazko ji ten nelimpa kaip spalva. Aisku, gal dramblio kaulas kitaip atrodytu, bet visvien panasu... g.gif Nu nezinau, esu visai pasimetus
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2011 10 13, 17:23)
Bet tarkim dabar uztiesta balta staltiese ir man kazko ji ten nelimpa kaip spalva. Aisku, gal dramblio kaulas kitaip atrodytu, bet visvien panasu... g.gif Nu nezinau, esu visai pasimetus

o as deciau sokolado ar venge spalvos - prie laiptu ir duru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2011 10 13, 14:05)
Kaip manot, kokios spalvos tiktu valgomas stalas su kedem? Galvoju gal kakavos stiklo stalas su dramblio kaulo kedem, pamaisytom su ruda spalva?

Cia yra valgomojo kampas:

o gal kaip tik tamsus stalas g.gif
ta siena tamsi tik bus tokia, ar jau yra? nes foto tai lyg balta matosi
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2011 10 12, 12:38)
ja ja vazele  biggrin.gif  bet realiai labai miela wink.gif

ten cukrine biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(kristi777 @ 2011 10 13, 13:05)
Kaip manot, kokios spalvos tiktu valgomas stalas su kedem? Galvoju gal kakavos stiklo stalas su dramblio kaulo kedem, pamaisytom su ruda spalva?

Jusu butas toks grazus, lengvas, siuolaikiskas, (ypac virtuve wub.gif ) o valgomaji norit padaryti toki sunku g.gif nepatinka man tas tapetas su auksiukais unsure.gif bet su tuo kas yra galvociau apie kaip cia kazkas siule labai tamsu venges stala, ir kaip kad norit dramblio kaulo kedes, bet be jokiu maisymu su rudu, jau tapetai pakankamai maisyti mirksiukas.gif 4u.gif
Su daug rudos/ kakavines - atsargiai. Panasias spalvas gerai suderinti tikrai sudetinga. Lengviau gera rezultata pasiekti naudjant kontrastus.

4u.gif
Atsakyti
Labai esu dekinga visoms uz nuomones, panasu, kad dauguma sutapo smile.gif
Tapetas jau yra, tos baltos sienos fotkintos anksciau. Kazkaip norejosi akcento namuose, nes jau viskas buvo taaaaap balta, taciau uzklijavos si tapeta ir man kazko pasidare truputi sunku, nors atskirai kai ji ziurejau, tai labai patiko sad.gif Na bet yra kaip yra, teks gelbeti situacija kazkokiom detalem smile.gif
Atsakyti
Gal kas esat įsigiję Taurų kedro kėdes? kaip kokybė? šiuo metu neveikia jų internetinis puslapis, tai net modelių pasižiūrėt neina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2011 10 14, 11:02)
Gal kas esat įsigiję Taurų kedro kėdes? kaip kokybė? šiuo metu neveikia jų internetinis puslapis, tai net modelių pasižiūrėt neina  verysad.gif

Gal bankrutavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2011 10 08, 18:45)
as is pradziu labai norejau stiklinio stalo, bet dabar dziaugiuosi kad tas noras laiku praejo. Jau nuo pat pradziu ko bepaklausdavau sekdavo istorijas kad pazystamu pazystami kas turi stiklinius stalus tikisi, kad kazkas ateis ir pagaliau sudauzys ta stala, kad turetu preteksta isigyti nauja  lotuliukas.gif o labiausia erzina liekantys pirstu antspaudai ir barskejimas. tai as kai vaiksciodavau po baldu parduotuves vis juos paciupinedavau, pabarkindavau nagais ir tikrai pajutau, kad tas barskejimas labai mane erzina. toks kazkoks saltas saizus garsas. ir nagais, ne indais... brrr...
Jei labai norit, tai vistiek butinai nueikit, apziurekit keleta tu stalu. Jei tikrai patiks, gal Jus vieni tu zmoniu, kurie juos naudoja ir dziaugiasi  4u.gif

Bet pries pirkdami apziurekit ir kitas alternatyvas  ax.gif  pvz as norejau modernaus apvalaus stalo, ir kazkaip kita alternatyva atrode medinis, tradicinis stalas. Kol neatradau apvaliu stalu ant vienos kojos.

dabar mano stalas atrodo taip:

user posted image

O kokios čia kėdės? Metalinės ar plastikinės?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2011 10 14, 14:25)
O kokios čia kėdės? Metalinės ar plastikinės?

plastikines, labai lengvos ax.gif bet neisivaizduokit tos pigios blizgancios plastmases. rolleyes.gif

cia gamintojo puslapy:

http://www.calligari.....sdGVyPWhlcm8=

Jei ka domina sitos kedes tai as jomis labai patenkinta pakolkas. labai gerai isformuota sedyne, nors kede ir kieta, t.y be jokiu paminkstinimu, tikrai sedi ne kaip ant suolo (as pakankamai liekna, tai sitas man buvo labai svarbu, nes pastoviai subinike iskausta) ax.gif beje, jas galima laikyti ir lauke, taigi turetu buti patvarios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2011 10 14, 10:02)
Gal kas esat įsigiję Taurų kedro kėdes? kaip kokybė? šiuo metu neveikia jų internetinis puslapis, tai net modelių pasižiūrėt neina  verysad.gif

Mes prieš 4 metus iš jų pirkom. Kokybė super. Užsisakėm tiesiai iš fabriko. Jokių priekaištų smile.gif
Atsakyti
Sveiki, o gal kas turite itališką stalą-transformerį

http://www.stalai-ke...67/roma_98.html

parašykite savo nuomonę apie juos, ar patogūs. Nes mačiau tik internete ir labai sudomino. O gal kas žino kur pirkti ir kiek kainuoja. Svetainėje turėti žurnalinį staliuką ir susėsti prie jo pietų labai nepatogu verysad.gif , o vat šitas tai atrodo įdomiai. Ačiū
Atsakyti