Įkraunama...
Įkraunama...

Valgomojo stalas, kėdės

QUOTE(Dorela @ 2011 10 08, 19:45)

O kaip nustebau pamacius stalo dekoracija!!! mano svajone blush2.gif
Zinau, kad juos daro pagal uzsakyma. Kai isikursim bus mano dovana virtuvei smile.gif
Atsakyti
[quote=Dorela,2011 10 08, 18:45]

dabar mano stalas atrodo taip:

nerealaus grozio stalas ir dar nerealesnes kedes,please please please,kur pirkote,jei nepaslaptis,jau 3 metai gyvenam,ale stalo dar niekaip nenusiperkam normalaus,lauko medini trinam doh.gif ,sakiau nepirksiu kol nerasiu kas patiktu 100proc.
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2011 10 08, 16:09)
Man ir taip patinka stikliniai stalai, kad net to valymo nebijau smile.gif Juk valgant ir padekliuka galima pasitiesti, o jei matysit, kad jau tikrai is proto tas stiklas varo, tada kokius grazius padekliukus, priderintus prie interjero butu galima laikyti visa laika

Turiu 2 stiklinius stalus -zurnalini ir pietu. Tik stiklas ne skaidrus, o balintos kavos spalvos. Viskas thumbup.gif Zurnaliniam isvis jokiu pretenziju neturiu, o pietu stalo barskejimas biski uzknisa. Virtuvini medini tikrai priziureti sunkiau, nes jis wenge spalvos ir ant matosi VISKAS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2011 10 11, 15:15)
Turiu 2 stiklinius stalus -zurnalini ir pietu. Tik stiklas ne skaidrus, o balintos kavos spalvos. Viskas  thumbup.gif Zurnaliniam isvis jokiu pretenziju neturiu, o pietu stalo barskejimas biski uzknisa. Virtuvini medini tikrai priziureti sunkiau, nes jis wenge spalvos ir ant matosi VISKAS  doh.gif

vat as taip pat apie barskejima galvoju g.gif Dar vaikai mazi ir prades zaisti su saukstais doh.gif
O uz kiek jus pirkote stiklini stala? Nes dabar nesuprasi to kainu skirtumo ax.gif
Atsakyti
Del vaiku tai stiklas man patinka, kad jis nesibraizo ir flomasteriai gerai nusivalo.
Pietu stala pirkau sia vasara. Stalas + 6 kedes 3760. Italiskas su prasiilginimu.
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2011 10 11, 12:34)

nerealaus grozio stalas ir dar nerealesnes kedes,please please please,kur pirkote,jei nepaslaptis,jau 3 metai gyvenam,ale stalo dar niekaip nenusiperkam normalaus,lauko medini trinam doh.gif ,sakiau nepirksiu kol nerasiu kas patiktu 100proc.

kedes pirkom salone Interio, Domus galerijoj. Pateikem ant 25% nulaids, tai visai nieko kaina gavosi cool.gif

Stalas tai gamintas rolleyes.gif Pirkau koja is Darval ir nesiau pas baldininkus, kad nudazytu baltai ir padarytu stalvirsi. Konkreciai dare Alantas, bet man jie nelabai patiko: ilgai gamino, pragainiojo visus varztus, kurie buvo su koja, nepragreze skyliu. Tai dar papildomai turejom moketi kad jie ta stala surinktu doh.gif
Kadangi norejau kad stalo krasta nupjautu istrizai (nzn kaip cia issireiksti ) tai darem is MDF ir virsuj faneruote. Jei ka tenkintu drozliu plokste, tai toks variantas netgi labai nebrangiai iseitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2011 10 08, 18:45)

Labai gražus komplektukas wub.gif
Dbr turim stačiakampį ažuolinį stalą, bet į naujus namus jau planuoju apvalų wub.gif Bent šiuo gyvenimo momentu mane ta forma veža.
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2011 10 11, 12:58)
O kaip nustebau pamacius stalo dekoracija!!! mano svajone  blush2.gif 
Zinau, kad juos daro pagal uzsakyma. Kai isikursim bus mano dovana virtuvei smile.gif

Gal ir pasirodysiu kvaila, o kas per stalo dekoracija ten? blush2.gif Man kaip kazkokia vazele butu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2011 10 11, 16:29)
Del vaiku tai stiklas man patinka, kad jis nesibraizo ir flomasteriai gerai nusivalo.
Pietu stala pirkau sia vasara. Stalas + 6 kedes 3760. Italiskas su prasiilginimu.

bet jis pas jus virtuveje stovi? Ir kasdien prie jo valgote?
Nes drauge mano turi stiklini, bet gyvena su vyru ir jiems tai jokiu rupesciu valyti. O su mano panelem doh.gif Medinis purvinas nuolat po valgio biggrin.gif
Ar gerai valosi stikliniai ir ar reikia kokiu spec.priemoniu jiems?
Atsakyti
Stalas stovi valgomajame.Ant jo valgome ir zaidzame irb t.t......
Jei abejojate del prieziuros, tai tikrai paprasta. Pavalai dregnu skudureliu ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 10 12, 08:44)
Gal ir pasirodysiu kvaila, o kas per stalo dekoracija ten?  blush2.gif Man kaip kazkokia vazele butu  doh.gif  blush2.gif

ja ja vazele biggrin.gif bet realiai labai miela wink.gif
Atsakyti
Kaip manot, kokios spalvos tiktu valgomas stalas su kedem? Galvoju gal kakavos stiklo stalas su dramblio kaulo kedem, pamaisytom su ruda spalva?

Cia yra valgomojo kampas:

user posted image

cia kambarys:

user posted image

O cia priesais valgomaji virtuve:

user posted image
Atsakyti