Įkraunama...
Įkraunama...

Valgomojo stalas, kėdės

QUOTE(Pakalnute26 @ 2011 01 02, 00:02)
Pasakykite, prasau, turincios azuolinius stalus, ar daug ypatingos prieziuros jam reikia? ko reiktu vengti ar saugotis turint toki stala?

Dekui uz patarimus is anksto

gal ir pavėluotai biggrin.gif
pas mane ąžuolinis didelis stalas, jokios ypatingos priežiūros schmoll.gif . Tuos pačius karštus puodelius dedu tiesiai ant stalo( nes nemėgstu nei staltiesių nei jokių padėkliukų) - jokių dėmių schmoll.gif . Gal dėl subraižymo reiktų pasaugot, bet, ai, stalas man tarnauja, o ne aš jam blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite 5sigiję pietų stalą su kėdėmis iš šios parduotuvės? www.fornestas.lt Kaip kokybė, o kokios kainos, nes tinklapyje nieko nerandu apie jas.
Atsakyti
as cia tokias pirkau azuolines su naturalia oda kedes, stalo dar nepirkom, bet sake gali pagaminti kokio norim http://epirkinys.lt/...edes/aurum.html
viena SM mamyte uzrode i si puslapiuka.
usakiau, atveze, apmokejau, esu labai patenkinta pirkinio kokybe ir bendravimu su klientais smile.gif taip kad rekomenduoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 07 gegužės 2011 - 15:12
As tai sugalvojau, kad virtuveje man reikia stalo su 6-iomis kedemis, aptrauktomis skirtingu spalvu gobelenais smile.gif . Tarkime, viena - zalia, kita - geltona, kita - melyna ir t.t. Dabar mastau, kur cia galima ka pasigamint, ar uzsisakyt. Kainos kosmines moketi nesinori, nes ir taip islaidu...Gal kas patartumet Kaune? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiuke @ 2011 05 10, 15:37)
As tai sugalvojau, kad virtuveje man reikia stalo su 6-iomis kedemis, aptrauktomis skirtingu spalvu gobelenais smile.gif . Tarkime, viena - zalia, kita - geltona, kita - melyna ir t.t. Dabar mastau, kur cia galima ka pasigamint, ar uzsisakyt. Kainos kosmines moketi nesinori, nes ir taip islaidu...Gal kas patartumet Kaune? smile.gif

Manau visi baldų gamintojai, jei jie baldus gamina, o ne prekiauja jau gatavais, gali aptraukt kėdes kad ir skirtingais gobelenais, nes jusk užsakydamas baldus renkiesi iš daug gobelenų pavyzdžių mirksiukas.gif

Vat mūsų valgomojo komplektukas iš Jasevičiaus baldų - užsakinėjom individualų, patys rinkomės stalo storį, plotį, dekorą, išlenkimus iš daugybės komplektų (pas juos galima savo norimą svajonių baldą iš atskirų dalių susikomplektuok).

user posted image

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif Labai grazus stalas ir kedes. Ar labai didele kaina?
Atsakyti
QUOTE(stebetoja_ @ 2011 08 21, 14:37)
thumbup.gif Labai grazus stalas ir kedes. Ar labai didele kaina?

nebepamenu tiksliai, bet rodos 5400lt (cia jau su pristatymu is Kauno i Vilniu). Emem maksimaliai stora stalvirsi, plotis rodos 1m, o ilgis jo 2,1m. Stalas astuonvietis su astuoniom kedem, uosio masyvas. Dar labai grazu buvo su sendinimu, bet daugiau nei 1000lt brangesnis.

Galima ir su ranku darbo raizymais, is vis nuostabiai graziu subtiliai "neriniuotu" pavydziu buvo, bet tada kaina auga kaip ant mieliu rolleyes.gif Galima rinktis kedziu islenkimus, dekora, gobelenus ir dar daug dalyku. Kokybe superine, labai prasem suspet pagamint iki maziuko krikstynu, tai padare dviem savaitem anksciau sutarty numatyto termino thumbup.gif Zodziu tai firmai dedu dideli pliusa thumbup.gif
Atsakyti
O ka jus galvojate apie stiklinius stalus ax.gif Man jie nerealus, bet visi atkalbineja. Kad valymo bus daug ir nepraktiski jie ax.gif
Atsakyti
Man ir taip patinka stikliniai stalai, kad net to valymo nebijau smile.gif Juk valgant ir padekliuka galima pasitiesti, o jei matysit, kad jau tikrai is proto tas stiklas varo, tada kokius grazius padekliukus, priderintus prie interjero butu galima laikyti visa laika
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2011 08 21, 13:18)
Manau visi baldų gamintojai, jei jie baldus gamina, o ne prekiauja jau gatavais, gali aptraukt kėdes kad ir skirtingais gobelenais, nes jusk užsakydamas baldus renkiesi iš daug gobelenų pavyzdžių mirksiukas.gif

Vat mūsų valgomojo komplektukas iš Jasevičiaus baldų - užsakinėjom individualų, patys rinkomės stalo storį, plotį, dekorą, išlenkimus iš daugybės komplektų (pas juos galima savo norimą svajonių baldą iš atskirų dalių susikomplektuok).

Labai grazus komplektas 4u.gif
Bet nieko sau.. as ten uzsisakiau bankete, bet norejau tarpinio ilgio tarp ju dvieju siulomu. Bet sake kad jokiu pakeitimu, nei standartiniai matmenys jie nedaro doh.gif verysad.gif Kadangi neturejau kitos altenatyvos tai vistiek uzsisakiau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2011 10 08, 15:09)
Man ir taip patinka stikliniai stalai, kad net to valymo nebijau smile.gif Juk valgant ir padekliuka galima pasitiesti, o jei matysit, kad jau tikrai is proto tas stiklas varo, tada kokius grazius padekliukus, priderintus prie interjero butu galima laikyti visa laika

as is pradziu labai norejau stiklinio stalo, bet dabar dziaugiuosi kad tas noras laiku praejo. Jau nuo pat pradziu ko bepaklausdavau sekdavo istorijas kad pazystamu pazystami kas turi stiklinius stalus tikisi, kad kazkas ateis ir pagaliau sudauzys ta stala, kad turetu preteksta isigyti nauja lotuliukas.gif o labiausia erzina liekantys pirstu antspaudai ir barskejimas. tai as kai vaiksciodavau po baldu parduotuves vis juos paciupinedavau, pabarkindavau nagais ir tikrai pajutau, kad tas barskejimas labai mane erzina. toks kazkoks saltas saizus garsas. ir nagais, ne indais... brrr...
Jei labai norit, tai vistiek butinai nueikit, apziurekit keleta tu stalu. Jei tikrai patiks, gal Jus vieni tu zmoniu, kurie juos naudoja ir dziaugiasi 4u.gif

Bet pries pirkdami apziurekit ir kitas alternatyvas ax.gif pvz as norejau modernaus apvalaus stalo, ir kazkaip kita alternatyva atrode medinis, tradicinis stalas. Kol neatradau apvaliu stalu ant vienos kojos.

dabar mano stalas atrodo taip:

user posted image
Atsakyti

Labai grazus stalas wub.gif Pas mane irgi apvalus stalas virtuveje, svetaineje stiklinis nedidelis staliukas, bet valymo tikrai uztenka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti