Įkraunama...
Įkraunama...

Valgomojo stalas, kėdės

gRAŽŪS baldai. O kur juos pirkot?
Atsakyti
Ar tikrai labai blogai yra stiklinis valgomojo stalas ? blush2.gif nes as jau buvau uzsisvaigus, bet viena pazystama sake, kas jos drauge vis meldziasi, kad kas jai ta stala sudauzytu, kad galetu normalu nusipirkti biggrin.gif kita irgi panasiu patirciu turi.. ph34r.gif ar tikrai jis toks nesugyvenamas ? doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2010 12 26, 21:11)
Ar tikrai labai blogai yra stiklinis valgomojo stalas ?  blush2.gif  nes as jau buvau uzsisvaigus, bet viena pazystama sake, kas jos drauge vis meldziasi, kad kas jai ta stala sudauzytu, kad galetu normalu nusipirkti biggrin.gif  kita irgi panasiu patirciu turi.. ph34r.gif  ar tikrai jis toks nesugyvenamas ?  doh.gif  4u.gif

Nežinau, kuo pažįstamos draugė konkrečiai nepatenkinta, bet aš kol kas nusiskundimų neturiu. Stalą naudoju jau kelis mėnesius. Jei nedengi nieko - daugiau valyti reikia, nes matosi atspaudai. Kad nereiktų vargti - įsigijau staltiesę.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 12 27, 11:19)
Nežinau, kuo pažįstamos draugė konkrečiai nepatenkinta, bet aš kol kas nusiskundimų neturiu. Stalą naudoju jau kelis mėnesius. Jei nedengi nieko - daugiau valyti reikia, nes matosi atspaudai. Kad nereiktų vargti - įsigijau staltiesę.

bigsmile.gif

o kaip siaip del naudojimo? neerzina kad jis toks saltas ir "barskantis"? (cia tokie girdeti negatyvus epitetai rolleyes.gif ) as jau beveik atsisakiau minties del visu tu pastabu blush2.gif bet vistik jie man grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2010 12 27, 21:17)
bigsmile.gif

o kaip siaip del naudojimo? neerzina kad jis toks saltas ir "barskantis"? (cia tokie girdeti negatyvus epitetai  rolleyes.gif ) as jau beveik atsisakiau minties del visu tu pastabu  blush2.gif  bet vistik jie man grazu  wub.gif

Pats barškėjimas man netrukdo schmoll.gif , bet dėl jaukumo dengiau staltiese.
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2010 12 27, 22:17)
bigsmile.gif

o kaip siaip del naudojimo? neerzina kad jis toks saltas ir "barskantis"? (cia tokie girdeti negatyvus epitetai  rolleyes.gif ) as jau beveik atsisakiau minties del visu tu pastabu  blush2.gif  bet vistik jie man grazu  wub.gif

Buvau uzsimascius ir as stiklinio stalo, bet atsisakiau,kai apziurejau,kaip atrodo apsibraizes stiklo stalas - ant medinio tas kazkaip visai naturaliai ziurisi,i akis nekrenta,o vat stiklinis-ziuri ir nebesupranti-ar anas murzinas,ar pabraizytas kuo.. Pliusas stiklinio-tas,jog neuzgriozdina erdves vizualiai, grazu tas jo lengvumas ir grakstumas, bet tas pliusas dingsta, jei ji tenka staltiese dengti..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 12 28, 10:44)
Buvau uzsimascius ir as stiklinio stalo, bet atsisakiau,kai apziurejau,kaip atrodo apsibraizes stiklo stalas - ant medinio tas kazkaip visai naturaliai ziurisi,i akis nekrenta,o vat stiklinis-ziuri ir nebesupranti-ar anas murzinas,ar pabraizytas kuo..  Pliusas stiklinio-tas,jog neuzgriozdina erdves vizualiai, grazu tas jo lengvumas ir grakstumas, bet tas pliusas dingsta, jei ji tenka staltiese dengti..

Bet medinį stalą irgi reikia saugoti mirksiukas.gif Medinis ir karščio labiau bijo nei stiklinis. Bet kokiu atveju, tiek medinis, tiek stiklinis turi ir minusų, ir pliusų.
Atsakyti
Pas mane stalas stiklinis thumbup.gif Puikiai valosi, jokiu ibrezimu. Tik stiklas ne permatomas o baltai purkstas.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 12 28, 13:42)
Bet medinį stalą irgi reikia saugoti  mirksiukas.gif Medinis ir karščio labiau bijo nei stiklinis. Bet kokiu atveju, tiek medinis, tiek stiklinis turi ir minusų, ir pliusų.

Taip,jus visiskai teisi, medinio net ir prie radijatoriaus nerekomenduoja statyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 28 gruodžio 2010 - 16:03
QUOTE(vilnera @ 2010 12 28, 10:44)
Buvau uzsimascius ir as stiklinio stalo, bet atsisakiau,kai apziurejau,kaip atrodo apsibraizes stiklo stalas - ant medinio tas kazkaip visai naturaliai ziurisi,i akis nekrenta,o vat stiklinis-ziuri ir nebesupranti-ar anas murzinas,ar pabraizytas kuo..  Pliusas stiklinio-tas,jog neuzgriozdina erdves vizualiai, grazu tas jo lengvumas ir grakstumas, bet tas pliusas dingsta, jei ji tenka staltiese dengti..

Va, tas mane ir vilioja wub.gif nes pas mus bus toks isdestymas: langas, valgomojo stalas, svetaines baldai. Tai galvoju tas stiklinis stalas maziau sviesos uzstotu g.gif
reikes dar pavaikscioti ir paziurineti gyvai. rolleyes.gif

Labai aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2010 12 28, 21:00)
Va, tas mane ir vilioja  wub.gif  nes pas mus bus toks isdestymas: langas, valgomojo stalas, svetaines baldai. Tai galvoju tas stiklinis stalas maziau sviesos uzstotu  g.gif
reikes dar pavaikscioti ir paziurineti gyvai. rolleyes.gif

Labai aciu visoms uz atsakymus  4u.gif

Realiai, stiklinių stalų nelabai didelis pasirinkimas verysad.gif Pigesnių yra SBA balduose, brangesnių - Baldų rojuje. O medinių - didelis pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Pasakykite, prasau, turincios azuolinius stalus, ar daug ypatingos prieziuros jam reikia? ko reiktu vengti ar saugotis turint toki stala?

Dekui uz patarimus is anksto
Atsakyti