Įkraunama...
Įkraunama...

Valgomojo stalas, kėdės

QUOTE(Kashaya @ 2009 05 28, 10:21)
Kur Kaune galima būtų rasti tokios stilistikos staliuką? (būtinai masyvoką, baltą ar kreminį).

Na gatavu nerasite, bet tikrai nerealius baldus gali pagaminti. Yra kaune Toks Naturalaus baldu meistras Aurimas, teko pas ji keleta baldu uzsisakineti. Nepigu, bet profesionalesnio poziurio i darba dar nesu mates. Visi baldai ish medzio masyvo gaminami, pats turiu virtuvini stala ir komoda jo gaminta, jei kišene leistu visus namus naturaqlaus medžio baldais apsistatyčiau, nes kai turi viena medini nebesinori net ziuret i plokshtinius.

Beje Aurimo gaminamus baldus galite pažiūrėti čia: http://www.medziobaldai.lt
Atsakyti
QUOTE(Arabika @ 2009 05 12, 18:39)
Jasevičiaus baldai. Vilniuje jų atstovybė yra Baldų rojuje. Man jų kokybė ir išvaizda atrodo  thumbup.gif . nu, o kaina tai kaip kam. kaip už medinius gražius baldus, turbūt yra normali, bet aš kažkaip vis dar susilaikau  verysad.gif

As irgi nusiziurejau is Jaseviciaus baldu komplekta-stala padidinama su 6 kedem, bet kad kaina 4000Lt. Butu is uosio medzio, bet vis dar dvejoju, per 2 sav. turiu apsisprest ir sumoket avansa 30 proc. Kazin, ar verta uz tokia kaina pirkt? iNTERNETE yra visas ju prekiu katalogas
Atsakyti
QUOTE(Vilija123 @ 2009 03 03, 22:47)
Sveikos,
Ieskancioms Valgomojo baldu bei stalu, noreciau pasiulyti labai gera baldu svetaine  thumbup.gif  www.tota.lt Ten rasite tikrai plataus pasirinkimo valgomojo stalus, kedes. Tikrai labai modernus baldeliai ir kaina prieinama.
Sios svetaines baldais prekiauja Marijampoleje.
Gera kokybe ir labai grazus baldai.
Sekmes  smile.gif

Ačiū už nuorodą aciuks.gif Radau svajonių stalą wub.gif Ir kaina įkandama wub.gif
Atsakyti
jei ne paslaptis, kuris?
O jus nebijot pirkt medziaga ar oda aptrauktas kedes del ju nepraktiskumo? Na nebent pas jus nera gal mazu vaiku? man is gryno medzio kedes atrodo praktiskesnes
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2009 08 19, 14:52)
jei ne paslaptis, kuris?
O jus nebijot pirkt medziaga ar oda aptrauktas kedes del ju nepraktiskumo? Na nebent pas jus nera gal mazu vaiku? man is gryno medzio kedes atrodo praktiskesnes

Šį wub.gif Vaikų yra, bet dėl kėdžių dar nenusprendžiau. Tik mano virtuvėje gryno medžio kėdės visiškai nesiderins schmoll.gif Šiandien pervažiavau per keleta parduotuvių ir kėdžių viziją jau turiu biggrin.gif
Atsakyti
fainas stalas. Pas mus kedziu prie baro kojos metalines, tai noriu kad ir valgomojo stalas butu su metalinem detalem. Jaseviciaus balduose radau 1 modeli, atrodo VILNIS, kur yra metalo elementu, bet kedziu nugareles aptrauktos medziaga. Mes jas uzsisakytumem odines,t.y. is tokios pat odos kaip ir sofa kad nusi[pirkom, bet man ta oda tokia plona, minksta, zodziu nepatvari atrodo. Be to, spalva sviesi persikine, tai tepli gal but. Skambinau i firma, bet nugareliu siam modeliui mediniu nedaro
Atsakyti
Gal kas nors kur nors mate apvalu ar ovalu balta valgomojo stala, butinai prasiilginanti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sin City @ 2009 08 29, 21:55)
Gal kas nors kur nors mate apvalu ar ovalu balta valgomojo stala, butinai prasiilginanti bigsmile.gif

Balto ekspozicijoj nemačiau, bet kitų spalvų buvo SBA balduose, Baldų rojuje ir Nemuno baldų centre.
Atsakyti
Dabar svarstau, ar pirkti brangu uosini valgomojo stala uz 4000, ar pigesni varianta ir ji dazniau keist..

o kokius valgomojo stalus jus perkat?
Atsakyti
Daug puikiu azuoliniu stalu ,kedziu ir kitu korpusiniu baldu www.fornestas.lt

Yra ir apvaliu , ovaliu prasiilginanciu stalu. Apdailos : aliejus arba ivairiu atspalviu beicas + lakas.

Kokybe superine ir kaina suderama thumbup.gif

Salonai Kaune, Vilniuje, Klaipedoje 4u.gif
Atsakyti
atradau koki grozi aliejiniais dazais tapo ir bet kokios formos dydzio gamina baldus bigsmile.gif
idedu graziausius cia skandinavijoj labai populiaru
o si kede sake net pries 100 metu tokias gamindavo wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
klausimukas kur pirma foto sendinta specialiai kede o jeitokia lova kaip galvoja6t ar neperniuru namie na juoda specielei sendinata kaip tos kedes israitymai
Atsakyti
MAN sie baldai labiau tinkami kaimo sodyboj
Atsakyti