Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Šiauliuose

Ieskau auklytes nakti. Penktadieniais arba sestadieniais nuo 22 iki 6. Migdyti nereiketu, tik jei nakti prabustu
Gyvename centre
Atsakyti
Ieskau aukles vienai pilnai dienai per savaite savo berniukui (10men.).Butu idealu jei aukle galetu atvykti pas mus i namus (Kairiai).
Lauksiu pasiulymu i az arba i mob.861411099
Atsakyti
QUOTE(nefarma @ 2013 10 09, 12:31)
Sveikos mamytės  4u.gif

Šiuo metu turiu daug laisvo laiko, tad mielai prižiūrėčiau vaikiuką savo namuose  smile.gif  Į AŽ  4u.gif

Atsakyti
Sveiki.mano vardas Sandra.Turiu 3 metukų sūnelį.Ieškau auklės darbelio.Esu dirbus su vaikais,lopšelyje - darželyje.Patinka vaikai,kantrybe nesiskundžiu smile.gif.Ir mano sūneliui praverstų draugija,patinka,padeda rūpintis mažesniais smile.gif.Laukiu Jūsų pasiūlymų.
Atsakyti
QUOTE(liija29 @ 2013 09 09, 14:32)
Sveiki ieškau auklės 3metų berniukui ligos atveju.Lanko berniukas darželį.Reiktų su juo pabūti 5val.kartais ir ilgiau.Mokėčiau iš kart už tas valandas.Geriausia,kad būtų auklė iš pietinio Dainų g arba Architektų g.Turiu vyresnį sūnų tai jis pasiimtų po pamokų broliuką iš jūsų.O valandos būtų nuo 9val 30min iki 14val 30min.Bet čia tik jam susirgus.Lauksiu pasiūlymų.Mano nr.860369087 arba elektroninis paštas blindelis@one.lt

Laba diena.ar dar ieskote aukles?Esu jauna,turiu pati 3 metuku sunu.gyvenu pietiniame,prie lieporiu gimnazijos.
Papildyta:
QUOTE(bantukas @ 2013 10 01, 13:24)
Sveikos mamytes, ieskau aukles savo 1.5metuku  berniukui, galiu atvesti i namus.  Bendraukime per AZ.

Labas.gal dar ieskot aukles? smile.gif esu jauna,pati turiu 3 metuku sunu smile.gif.gyvenu pietiniame prie lieporiu gimnazijos.netoli siaures kolegijos.
Atsakyti
Sveikos ieskau aukles savo 5metuku suneliui.reiktu pora arba tris kartus per savaite parvesti is darzelio ir 2-4val pabuti:)Medelynas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katatute @ 2013 04 21, 18:15)
Sveiki, ieskau aukles 2metuku berniukui. Darbo laikas derinamas kaip patogiau ;)mokesiu sutarta atlyginima kas savaite.
Kuo skubiau! Rasykit asmenine zinute, lauksiu  4u.gif  4u.gif


Laba diena.

Norėčiau pasiūlyti mūsų paslaugas Jums ir Jūsų vaikui.

Esu Privataus darželio "Spalvotas drugelis" administratorė. Mūsų įstaiga yra pačiame centre teikia ir auklės paslaugas, kadangi pas mus vaikas gali lankyti ugdymo įstaigą ir valandą, ir dvi, ir visą dieną - kaip tik Jūs pageidaujate. Kodėl turėtumėte pasirinkti mus? Nes galime pasiūlyti įvairių užsiėmimų vaikui, o kaina tikrai nesikandžioja. 1 ugdymo valanda - 6.50 Lt. Tačiau lankant visą dieną - tik 35 Lt (viskas įskaičiuota).
Kiekvieną savaitę atvyksta specialistai, vyksta kineziterapijos, jogos, dailės-dizaino, choreografijos, skautų, logopediniai užsiėmimai, muzikos ir anglų kalbos pamokėlės. Maitinimas 4k/d.
Kartu vaikas ir bus ugdomas, ir bendraus su kitais vaikučiais.
Jei susidomėjote, lauksiu skambučio arba laiško.



Jurgita
spalvidejos@gmail.com
865472559

Atsakyti
Sveiki. Pradedu ieškoti valandinės auklytės savo vienerių metukų sūnui. Paprastai auklė bus reikalinga vakarais, kartais savaitgaliais, bet kartais ir dienos metu. Kiekvieną kartą derinsime iš anksto, tad nereikės būti budinčiame režime smile.gif Gyvename Pabaliuose.
Atsakyti
Mamytes, kam reikia isbegti kur valandzikei ar kelioms, mielai priimtumem i draugija jusu atzalele. Butu gera praktika pries darzeli smile.gif.
Gyvenam Dainu gatveje. (I az.) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brigitarimkuviene: 18 sausio 2014 - 04:27
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nadia.: 22 sausio 2014 - 14:23
61 m. moteris, turinti aukštąjį pedagoginį išsilavinimą, dirbusi mokytoja ir vaikų lopšelio-darželio auklėtoja, turinti auklės patirties ir rekomendacijas, ieško auklės darbo visai darbo dienai savo namuose (prie Gegužių progimnazijos), vaiko ligos metu - darbdavio namuose.
Mob. tel. 8 670 36235
Atsakyti
Ieškau auklės 3 mėnesiams, 2 vaikams berniukui 4.5 metu ir mergaitei 2 metukai, pilnai darbo dienai, norėčiau, kad atvažinėtų į namus, gyvenam Medelyne, tel. 867320470
Atsakyti