Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Šiauliuose

QUOTE(Wiqtea @ 2013 09 03, 11:01)
Ieškau žmogaus dirbti kas antrą dieną, grafiką žinotumėte iš anksto.
Darbo specifika, paimti vaiką iš darželio 17 valandą, arba 19 valandą iš prailgintos grupės. Tikriausiai būtų antrasis variantas. Parvesti vaiką namo ir pabūti su juo iki 21 valandos. Taigi būtų 2 valandos.
Gali išpulti ir savaitgalis, tuomet būtų nuo 7:00 iki 21:00 tuomet jau norėčiau, kad ir valgyti padarytų, nors tikriausiai tektų tik pašildyti ir paduoti. Išeitų į lauką pasivaikščioti.
Ligos atveju visą dienos laiką.

Vaikas 6 metų amžiaus berniukas. Norėčiau mokėti vieną kartą mėnesyje.
Su pasiūlymais į a.ž.

Jau suradom 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Ieškau auklės 2 metukų darželinukui. Geriausia būtų iš centro, o idealu jei gyevntų netoli Jovaro progimnazijos. Vaikutį reiktų žiūrėti vakarais arba savaitgaliais, taip pat kai serga. Garantuojamos 36 valandos per mėnesį, bet greičiausiai bus ir daugiau.

rašykit į AŽ. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki ieškau auklės 3metų berniukui ligos atveju.Lanko berniukas darželį.Reiktų su juo pabūti 5val.kartais ir ilgiau.Mokėčiau iš kart už tas valandas.Geriausia,kad būtų auklė iš pietinio Dainų g arba Architektų g.Turiu vyresnį sūnų tai jis pasiimtų po pamokų broliuką iš jūsų.O valandos būtų nuo 9val 30min iki 14val 30min.Bet čia tik jam susirgus.Lauksiu pasiūlymų.Mano nr.860369087 arba elektroninis paštas blindelis@one.lt
Atsakyti
Ieškau beveik stebuklo – auklytės beveik dvejų metų vaikui. Kol kas jam tik pusantrų metų, bet yra labai prisirišęs prie mamos, todėl iki pavasario, kai man reikės išeiti į darbą, reiktų laiko, kad vaikas galėtų priprasti prie žmogaus. Darbas būtų valandinis, dėl užmokesčio susitartume, jei tik matyčiau, kad galiu ramiai palikti vaiką namuose.
Yra dar 6 metų brolis. Jis lanko darželį, bet ligos atveju reikėtų ir jį pažiūrėti.
Gyvename Tilžės g., netoli IKI.
Atsakyti
Ieškau auklės 2 vaikams - 6 ir 1 metų. Savaitgaliams. Až arba 862118408.
Atsakyti
sveikos, mamytės:)
išleidžiu savo dukrytę į darželį, tad darbo dienomis esu laisvesnė ir norėčiau šiek tiek užsidirbti.
Galiu prižiūrėti Jūsų vaikutį, padėti ruošoje, sutvarkyti namus ar aplinką, pagaminti valgyti, padėti paruošti pamokas. gyvenu centre, bet jei reiktų pavažiuoti toliau - ne problema.
Dėl laiko reikėtų tartis kaskart, nes ir mano vaikas gali susirgti..
Žodžiu, bandykime tartis AŽ wink.gif
Atsakyti
Turiu tris vaikučius - 4 m. dvynukus ir 2 metų pagranduką.
Visi darželinukai. Todėl kažkuris nuolat serga doh.gif na, gal ne nuolat, bet kol kas labai dažnai. Būtų ir taip, kad reiktų pabūti ir su visais trim.
Ieškom auklės. Rūpestingos, geros, kantrios, atsakingos. Kuri galėtų bet kada būti iškviesta, nes numatyti ligą sunku.
+370867835275


Atsakyti
Sveikos mamytes, ieskau aukles savo 1.5metuku berniukui, galiu atvesti i namus. Bendraukime per AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bantukas: 01 spalio 2013 - 12:28
Laba diena, ieskome auklytes 7 men mergaitei, reiktu pusei dienos, 9 -12 val kazkur, kelias dienas per savaite. Mes Medelyne. Viska derinkime per AZ.
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Šiuo metu turiu daug laisvo laiko, tad mielai prižiūrėčiau vaikiuką savo namuose smile.gif Į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, ieškome auklės 1.5 metų vyrukui, prižiūrėti mūsų namuose. Darbas darbo dienomis (9-17h). Iki naujų metų norėtume be streso pratintis prie naujos draugystės ir paliktume iki 13h. O po naujųjų jau pilnai dienai, kartais paprašytume ir savaitgaliais.
Turim ir brolius, tad ligos atveju reiktų pabūti ir su broliais (6.5 ir 4m). Bet ūmiuoju periodu prižiūrėtume patys... Gyvename medelyno raj. Labai lauksiu Jūsų skambučio. 865695382 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 11 spalio 2013 - 08:28
QUOTE(gabrieleb @ 2013 08 05, 09:05)
Laba diena esu Gabriele man 18metu gyvenu Siauliuose.Vaikučius esu prižiūrėjusi nuo 2men.iki 7metu.Su vaikučiais mokinomes skaityti pažinti gyvūnelius ,gamta ,paukščius pažinti,daineles,šokome,
piešiame,eidavome i lauka žaisti įvairiu žaidimu.Jei vaikutis mažesnis būdavo
tai su mokindavomes ant puoduko daryti.Dainuodavau lopšines.Priziurejau dvynukus 7men.Paskui berniuka 5men..Neigalia mergaite nuo10men.priziurejau.Jei kas domina rasykite.
Mano telefono numeris yra 864894058


Ačiū Gabrielei už pagalbą, dukrytė buvo labai patenkinta praleistu laiku su ja 4u.gif
Atsakyti