Sveiki mieli Tėveliai , nuo šių metų gegužės mėnesio ieškau auklės darbo pilnai darbo dienai (galiu dirbti ir savaitgaliais) Šiuo metu esu laisva ir galiu dirbti vakarais po paskaitų (Nuo 18valandos) ir penktadieniais- sekmadieniais( Pilnas dienas). Turiu patirties dvejuose Šiaulių lopšeliuose- darželiuose ( atliktos pedagoginės praktikos). Taip pat esu prižiurėjusi 3,5 metų berniuką. Su kūdikėliais ir visai mažiukais deje patirties neturiu, na bet gal atsiras mamytė,kuri nebijos man palikti savo angelėlio, o iš mano pusės tai būtų labai didelis ačiū už suteiktą galimybę įgyti praktikos. Mano specializacija : Ikimokyklinio ugdymo pedagogika ir priešmokyklinis ugdymas 4 kursas.
Jei sudominau galite kreiptis: Irmina +37068428003 arba el. paštu: irmina.karaleviciute@gmail.com Domina įvairūs pasiūlymai
Ieskau Siauliuose aukles savo dukrytei viena savaite nuo 7 ryto nuvesti i darzeli,ir kita savaite nuo 17 val paimti is darzelio ir iki 21val.As gyvenu medelyne,pageidautina butu kad gyventu medelyno rajone,gerai jei turi automobili,prasom lauksiu zinuciu gal kas susidomes,gerai kad myletu vaikus,ir butu su jais dirbe,moketu bendrauti
Sveiki mieli tėveliai Jūsų vaikui prastai sekasi darželyje susikaupti skaityti, rašyti, skaičiuoti? Jis atsilieka nuo kitų vaikų, yra kažką praleidęs, nepasidaręs kažkių darbelių? Skubu jums į pagalbą: Nuo penktadienio vakaro iki sekmadienio galiu atvažiuoti pas jus į namus ir su vaiku kartu pasimokyti raideles, skaičiukus, ar padėti jam kur yra spragos, ar šeip tiesiog jo kažko pamokyti Kadangi pati esu paskutinio kurso ( specializacija: ikimokyklinio ugdymo pedagogika ir priešmokyklinis ugdymas) studentė, tai užmokestis tikrai nesikandžiotų Šiauliai Mano numeris: 868428003
sveikutes.siulau ir savo paslaugas turiu dideles patirties su vaikuciais, galiu su jais ir savo namuose bendrauti ir jusu namuose,gyvenu kursenkelio rajone,jei turite klausimu maloniai prasom skambinti nr.867334649
Noretume priimti i kompanija mazyli/e ,bunu namie su savo vaikuciu 2,4 metuku labai dziaugtumemes didesne kompanija centras
Ieškau auklės gyvenančios Pabaliuose. Savaitgaliais. Plačiau į až.
Ieškau auklės darbo pilnom darbo dienom, galiu svaitgaliais Mano kontaktai: +37068428003
Ieskau aukles, kuri priziuretu savo namuose 3metu berniuka sestadieniais nuo 8-16h