QUOTE(Daina @ 2013 04 16, 11:22)
Kas viduje?
Tiske irgi pas Kirbe sakėsi
Man tai tas važiavimas į Buktą
pirmojo tiksliai nepamenu(gal varskes), antrasis tai tikrai maskarpone, o pati dariau sy
http://www.sauletavirtuve.lt/?p=838
symet pasinesiau ant rafaelo torto, bandysiu antrakart, nes per velykas nesigavo...lb noriu dar ismokt morengini su kavos pertepimu, ale nesiryztu
as kai
Austejos, tai nepraeidavau pro giraicio morenginius pyragelius
Tai va, as ir del to dar nesisakiau pernai ten, nes nebuvo kaip nuvaryt, symet irgi tikriausiai nesisakysiu, nes nebus kam parvezt, o sveciu ypareigot nenoriu
QUOTE(viliuxe @ 2013 04 16, 12:54)
Jai niekas nepamaisys tai ir mes atleksime i meeta
tikslus laikas 10val penktadieni?
Rimvydui mastau daryti sode boruzeliu tema, nes vistiek rugjpjutis manau tiks jau pasiziurinejau kaip ka mazdaug daryti manau jai tik oras bus geras tai turetu viskas pavykti
Beja gal kuri turit minciu kaip sugalvoti idomiau iteikti Jauniesiems dovana-pinigus? Internete ziurinejausi tai nelabai kas gero yra jau daug kas matyta noretusi kazko geriau
taip, planuojama 10 penktadieni kodelciuj. Laikas neapribojamas, nes as nzn ar spesiu lygiai 10
Kokio jis amziaus? O jam tinka si tema? as vel darysiu jauciu be temos, nes viena neaprepsiu
isnuomosiu batuta, lai duksta
nzn, nesusiduriau paskutiniu metu
QUOTE(Rutele_S @ 2013 04 16, 13:36)
Pas mus tai totalus namu siaubimas vyksta, viska absoliuciai ima, visa spintu,spinteliu ar stalciu turini ispurto ir nueina. Ne ant visu yra galimybes uzdet apsaugas, nu tai baisu darosi jau man
maniske irgi kraustuke
o as dar neturiu apsaugu, nes su Ugnium apsiejau, o su Austeja matau niekaip...todel noriu paklaust kokias apsaugas dedat ant kampiniu spinteliu? pas mane virtuves kampinej spintelej chemijos daug sudeta, o ji pradejo arsiai ten skverbtis