Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės mamytės

QUOTE(sanet @ 2013 04 15, 09:30)
Sveikinam ir mes pasveikus  4u.gif  4u.gif  4u.gif  stiprekit ir nebesirkit  mirksiukas.gif

Tai kaip suprantu susimeetinsim tik su Tiske ir, tikiuos, dar Melynake prisijungs  mirksiukas.gif

Jei niekas nesutrukdys tikrai dalyvausim, bus prasiblaskymas ir man ir Luknei smile.gif
Atsakyti
Labas,
Apie ką tylim? biggrin.gif
Austėją su mėnesiukais 4u.gif
Kažin kaip Matukui su tuo bėrimu? Pasitvirtino tridienė?

Mes vakar jau į lauką išlindę buvom thumbup.gif nebuvo kas daryt, niekaip pietų miego neužlenkiau, o ir nakčiai siaubingai sunkiai migdosi doh.gif ligoninėj lengviau užmigdavo unsure.gif Įtariu dantis g.gif nes prasidėjo bajeriai su kandžiojimu, tik randa atviros vietos, koja ar ranka ir kanda, į žandus taiko, bet tik man ir močiutei g.gif

Na ir papasakokite apie gimtadienių tortus biggrin.gif 4u.gif
apie Kipro tortą viską žinau, o kaip kiti: kur darėt/darysit, kokį ir t.t.?
Atsakyti
Sveiki, jo mum pasitvirtino tridienė, skambinau į kliniką, liepė stebėt bėrimą, o jis ėmė ir išnyko trečia dieną. Po visų ligų net geresnis patapo biggrin.gif Gal dantukai nebekankina jau vaiko, išlindo 3 krūminiai, lauksim kitų dabar 4u.gif

Mes tortą sakėmės pas Giraitį, manęs ten niekada nenuvilia, ir skanus labai (Šampaninis mūsų vadinosi) ir išorė labai graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 04 16, 10:39)
išlindo 3 krūminiai,

Oho, tai kiek jis dabar dantų turi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 04 16, 10:50)
Oho, tai kiek jis dabar dantų turi?  bigsmile.gif

10 biggrin.gif Ir dar vienas apačioj mačiau lenda, tai bus 11 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 04 16, 10:34)
Apie ką tylim?
Austėją su mėnesiukais 

Mes vakar jau į lauką išlindę buvom  :  nebuvo kas daryt, niekaip pietų miego neužlenkiau, o ir nakčiai siaubingai sunkiai migdosi  doh.gif  ligoninėj lengviau užmigdavo: Įtariu dantis  nes prasidėjo bajeriai su kandžiojimu, tik randa atviros vietos, koja ar ranka ir kanda, į žandus taiko, bet tik man ir močiutei

Na ir papasakokite apie gimtadienių tortus
apie Kipro tortą viską žinau, o kaip kiti: kur darėt/darysit, kokį ir t.t.?

kad nelabai yra apie ka sneket, va tu db tema uzvedei biggrin.gif

pirmus du metus dariau pas kirbe, va musu pirmieji tortai
http://public.fotki....aktoriukas.html
http://public.fotki....lektuvelis.html
O pernai pati dariau ax.gif

Gretai 4u.gif

Prasom Tiske placiau apie Kipro torta
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2013 04 16, 11:13)
pirmus du metus dariau pas kirbe,

Kas viduje?
Tiske irgi pas Kirbe sakėsi mirksiukas.gif
Man tai tas važiavimas į Buktą doh.gif
Atsakyti
sweikutes,

Jai niekas nepamaisys tai ir mes atleksime i meeta smile.gif tikslus laikas 10val penktadieni?
siais metaias ir mes pas kirbe uzsisakem man visai patiko torciukas veliau foto ikelsiu.
Rimvydui mastau daryti sode boruzeliu tema, nes vistiek rugjpjutis manau tiks smile.gif jau pasiziurinejau kaip ka mazdaug daryti manau jai tik oras bus geras tai turetu viskas pavykti smile.gif

Beja gal kuri turit minciu kaip sugalvoti idomiau iteikti Jauniesiems dovana-pinigus? Internete ziurinejausi tai nelabai kas gero yra jau daug kas matyta noretusi kazko geriau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliuxe: 16 balandžio 2013 - 12:58
Labas, Augustui torta kepiau pati, dariau paprasta bet uztikrinta - medaus torta biggrin.gif
Ir krikstynoms darysiu viena....

Pas mus tai totalus namu siaubimas vyksta, viska absoliuciai ima, visa spintu,spinteliu ar stalciu turini ispurto ir nueina. Ne ant visu yra galimybes uzdet apsaugas, nu tai baisu darosi jau man biggrin.gif
Pamazu ruosiuosi krikstynoms, nors jau reiketu greitai viska daryt ale kazkaip su mazuoju padauza nera laiko, o ir upas garuoja lauk schmoll.gif
Vakar tik pakvietimus issiunciau, snd nusipirkau lino, apnersiu skraiste sakiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 04 16, 11:22)
Kas viduje?
Tiske irgi pas Kirbe sakėsi
Man tai tas važiavimas į Buktą

pirmojo tiksliai nepamenu(gal varskes), antrasis tai tikrai maskarpone, o pati dariau sy
http://www.sauletavirtuve.lt/?p=838
symet pasinesiau ant rafaelo torto, bandysiu antrakart, nes per velykas nesigavo...lb noriu dar ismokt morengini su kavos pertepimu, ale nesiryztu blush2.gif as kai nestuke.gif Austejos, tai nepraeidavau pro giraicio morenginius pyragelius lotuliukas.gif
Tai va, as ir del to dar nesisakiau pernai ten, nes nebuvo kaip nuvaryt, symet irgi tikriausiai nesisakysiu, nes nebus kam parvezt, o sveciu ypareigot nenoriu ax.gif

QUOTE(viliuxe @ 2013 04 16, 12:54)
Jai niekas nepamaisys tai ir mes atleksime i meeta smile.gif tikslus laikas 10val penktadieni?

Rimvydui mastau daryti sode boruzeliu tema, nes vistiek rugjpjutis manau tiks  jau pasiziurinejau kaip ka mazdaug daryti manau jai tik oras bus geras tai turetu viskas pavykti

Beja gal kuri turit minciu kaip sugalvoti idomiau iteikti Jauniesiems dovana-pinigus? Internete ziurinejausi tai nelabai kas gero yra jau daug kas matyta noretusi kazko geriau

taip, planuojama 10 penktadieni kodelciuj. Laikas neapribojamas, nes as nzn ar spesiu lygiai 10 biggrin.gif

Kokio jis amziaus? O jam tinka si tema? as vel darysiu jauciu be temos, nes viena neaprepsiu biggrin.gif isnuomosiu batuta, lai duksta biggrin.gif

nzn, nesusiduriau paskutiniu metu biggrin.gif

QUOTE(Rutele_S @ 2013 04 16, 13:36)
Pas mus tai totalus namu siaubimas vyksta, viska absoliuciai ima, visa spintu,spinteliu ar stalciu turini ispurto ir nueina. Ne ant visu yra galimybes uzdet apsaugas, nu tai baisu darosi jau man

maniske irgi kraustuke doh.gif o as dar neturiu apsaugu, nes su Ugnium apsiejau, o su Austeja matau niekaip...todel noriu paklaust kokias apsaugas dedat ant kampiniu spinteliu? pas mane virtuves kampinej spintelej chemijos daug sudeta, o ji pradejo arsiai ten skverbtis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 04 16, 13:36)
Pamazu ruosiuosi krikstynoms, nors jau reiketu greitai viska daryt
Kada krikštysit?

QUOTE(sanet @ 2013 04 16, 15:35)
as dar neturiu apsaugu,
kokias apsaugas dedat ant kampiniu spinteliu?

Vakare į FB parašysiu ir foto įkelsiu. Jei norėsi galėsiu parduoti pakuotę, vyras per daug ebejuj pripirko ax.gif
Atsakyti
Nepadeda mums tos apsaugos biggrin.gif atkoduotos arba nesilaiko, vienos laikosi kitos sudinos, nusilupo po pakrapstymu...

Krikstynos paskutini balanzdio sekmadieni ax.gif

Kur skaniu grybuku buna pirkti?
Atsakyti