Sveikos, mano tai Jovis apsirgo, virusas kazkoks,ziuresim, vakar darzelyje 4 vaikus namo su tempem issiunte, pirmadieni 2, matyt ir jam prilipo...
Mes jungiames i meeta, jeigu sveiki busim, girdau Kiprui aflubina, gal neuzsikres... mums tinka bet kokia vieta
QUOTE(sanet @ 2013 03 28, 14:57)
Sveikutes
Ka ydomaus sventem gaminsit? Va viena forumiete pametejo ideja
http://skanusgyvenim...s-morkytes.html
daryciau, tik kad velokai uzrode reik formeliu tokiu
http://www.tavosapna...i-rageliams.htm
gal kuri matet Mrj ju pirkti? Imciau is cia, bet manau, kad iki svenciu neatsius
Ka ydomaus sventem gaminsit? Va viena forumiete pametejo ideja
http://skanusgyvenim...s-morkytes.html
daryciau, tik kad velokai uzrode reik formeliu tokiu
http://www.tavosapna...i-rageliams.htm
gal kuri matet Mrj ju pirkti? Imciau is cia, bet manau, kad iki svenciu neatsius
Kažkur skaičiau, kad tokias formeles puikiausiai pasidaro iš folijos, susiglamžyk panašią formą, manau gausis ne prasčiau
QUOTE(Rutele_S @ 2013 03 28, 11:43)
O kodel Inute, neitu i zaidimu kambari?
Nu man fobija jau tiem žaidimų kambariam Danielę kiek kartų leidus, tai taip kokią zarazą įsigydavo, gal sutapimas, bet man ten tokia virusų veisykla
QUOTE(Tiske @ 2013 03 28, 14:59)
Jovis apsirgo, virusas kazkoks
Sveikatos Joviui
Dėl meeto susiskambinsim ar susismsuosim (kokį žodį išradau ), bus legviau susitart
QUOTE(Daina @ 2013 03 29, 08:10)
Sveikatos Joviui
Dėl meeto susiskambinsim ar susismsuosim (kokį žodį išradau ), bus legviau susitart
Jei viskas tvarkoj, as irgi jungsiuos
Inute as Ugniu labai daznai vedu y zaidimu kambari, jau nuo 2,5m tai tikrai vienas ten lieka ir gal tik koki viena karta buvo po to apsirges... Gal dar nuo vaiko imuniteto priklauso, jei imlus ligoms tai greitai ir kimba visos bacilos
Joviui sveikatytes Kiprui nepasigaut bacilos [B]Tiske [/B] jus gal treciadieni vaikstinejot visi trys Jukneviciaus gatve?
Papildyta:
QUOTE(Cashmere @ 2013 03 28, 15:12)
Kažkur skaičiau, kad tokias formeles puikiausiai pasidaro iš folijos, susiglamžyk panašią formą, manau gausis ne prasčiau
skaiciau ir as, daro ir taip, ir is kartono tuteles paskui apvynioja folija, ir morka vynioja folija, bet man kazkaip vargti su forma, paskui dar su patiekalu....neeee as geriau formeles nusipirksiu ir bus daugkartiniam naudojimui yra tu formeliu kur 6vnt kainuoja apie 30lt, cia gana pigu, kaip 10vnt. Kokybes gal baisios nera, bet kai as ne pagal uzsakymus darysiu o sau, tai man tiks. Tik kad moket uz siuntima vos ne tiek pat kiek formeles man kazkaip ne suvalkietiska gal jungiates kuri? mestumemes siuntima
Graži kompozicija Svarbiausia smagus komandinis darbas
O mes įsisirgom, buvom pas gydytoją, jei pablogės iš kart geriam antibus, išrašė ant šventų dienų dėl viso pikto. Visi kvėpavimo takai negražus, nosis, gerklė, viskas užkiuręs, gaila vaiko
O mes įsisirgom, buvom pas gydytoją, jei pablogės iš kart geriam antibus, išrašė ant šventų dienų dėl viso pikto. Visi kvėpavimo takai negražus, nosis, gerklė, viskas užkiuręs, gaila vaiko
Labukas,
Kaip tavo mažiuko sveikata?
QUOTE(Cashmere @ 2013 03 29, 14:10)
Visi kvėpavimo takai negražus, nosis, gerklė, viskas užkiuręs, gaila vaiko
Kaip tavo mažiuko sveikata?
Sveikos
Sergam sergam, kosulys, sloga, geriam antibus, naktim jau ramesnis, kažkiek apmažėjo, ryt pas gydytoją vėl keliaujam. Namie jau pabodo!!!
Sergam sergam, kosulys, sloga, geriam antibus, naktim jau ramesnis, kažkiek apmažėjo, ryt pas gydytoją vėl keliaujam. Namie jau pabodo!!!
QUOTE(Cashmere @ 2013 04 02, 18:38)
ryt pas gydytoją vėl keliaujam.
Mes po 14 val būsim
Ir aš jau su abiem Tikėjausi Paulių paskiepinti EE, tai kur tau, tempa jau tris dienas laikosi bet tokia nežymi apie 38, ant vaiko nesijaučia, bet termometras rodo
Mano tai visi vyrai krito pries Velykas, dabar tik Jovis su Kipru kosti ir sloguoja, bet jau nekarsciuoja, duodasi po namus - bus man sunki savaite. Na, nors vyras i darba isejo, tai jau lengviau
"Labas" rytas
Maniškiai kai dvyniai abu su 39,1 kokia zaraza tempa sunkiai nusimuša Ant Gretos tai bent matosi, o Paulius vaikšto kaip niekur nieko, ai sakau pasimatuok dėl bendros statistikos
Laiminga Maniškis antra savaitė ant biuletenio pirmą savaitę tai paslikas gulėjo, nevalgė, vien arbatom gyvas buvo. Dabar jau sveikesnis tai nelaimingas, viskas negerai
Maniškiai kai dvyniai abu su 39,1 kokia zaraza tempa sunkiai nusimuša Ant Gretos tai bent matosi, o Paulius vaikšto kaip niekur nieko, ai sakau pasimatuok dėl bendros statistikos
QUOTE(Tiske @ 2013 04 03, 08:46)
jau nekarsciuoja, duodasi po namus - bus man sunki savaite. Na, nors vyras i darba isejo, tai jau lengviau
Laiminga Maniškis antra savaitė ant biuletenio pirmą savaitę tai paslikas gulėjo, nevalgė, vien arbatom gyvas buvo. Dabar jau sveikesnis tai nelaimingas, viskas negerai