Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės mamytės

QUOTE(Cashmere @ 2014 03 05, 09:24)
Aš ir už facebook grupę,
su darželiu sunkokai

Stiprybės Matukui, gal su laiku apsipras. O valgo jis ten?

Jei bus daugiau pritariančių, tai temai pasibaigus kraustomės į FB.
Pas mane kontaktuose berods 4 (sanet, Tiske, renatele ir Inute) tai manau paskui vienos per kitas susirasim. Pasidarysim slaptai kad niekas nematytų, tai ir foto galėsim pasidalint.
Atsakyti
labukas,

ei ei ir mane į fb grupę, kad mažai apsireiškiu, tai dar nereiškia, kad aš ne su jumis biggrin.gif , laiko trūkumas doh.gif
Atsakyti
Sweikutes,

As taip pat uz fb grupele smile.gif
Atsakyti
Sveikos

kam laukt tada? taip ir kitos ziemos galim sulaukt biggrin.gif kuriam dabar fb grupe mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanet: 10 kovo 2014 - 22:24
QUOTE(sanet @ 2014 03 10, 22:23)
kam laukt tada?

nesinori temos neužbaigtos numest ir palikt rolleyes.gif nostalgija blush2.gif

Sukūriau. Ko neturiu kontaktuose susiraskit parašykit až. Nors kaip matau vienos per kitas visos tuoj susirinksim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 10 kovo 2014 - 22:54
QUOTE(Daina @ 2014 03 10, 22:27)
nesinori temos neužbaigtos numest ir palikt  rolleyes.gif  nostalgija  blush2.gif

Sukūriau. Ko neturiu kontaktuose susiraskit Daina Veiverienė, prijungsiu  mirksiukas.gif

tai galim ir nenumest, kartais ir cia pasisveikyt biggrin.gif
Atsakyti
Gretai gerklės uždegimas verysad.gif Antra savaitė sėdim namie, praeitą savaitę kosulį ir snarglį gydėm, o šią jau su tempa ir antibiotikais "draugaujam"

Gera žinia ta, kad buvau darželį, grupės jau suformuotos Greta grupės sąraše pirma. Birželį keliausim apžiūrėt grupės ir su auklėtojom susipažint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2014 03 27, 20:51)
Gretai gerklės uždegimas  verysad.gif Antra savaitė sėdim namie, praeitą savaitę kosulį ir snarglį gydėm, o šią jau su tempa ir antibiotikais "draugaujam"

Gera žinia ta, kad buvau darželį, grupės jau suformuotos Greta grupės sąraše pirma. Birželį keliausim apžiūrėt grupės ir su auklėtojom susipažint  thumbup.gif

Mes ir sergam, gerklė, sloga, temperatūra aukšta labai, ryt eisim tikriausiai ir mes gausim antibiotikų, nes antradieni kai buvom nebuvo taip blogai, o dabar tempa virš 39 kyla antra diena verysad.gif

Nuo rugsėjo pradėsit lankyt?
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2014 03 27, 21:02)
Mes ir sergam,
Nuo rugsėjo pradėsit lankyt?
Sveikite 4u.gif gaila mažiuko, tikriausiai darželį nugriebė kokį virusą unsure.gif

Aha, nuo rugsėjo
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2014 03 27, 21:55)
Sveikite  4u.gif  gaila mažiuko, tikriausiai darželį nugriebė kokį virusą  unsure.gif

Aha, nuo rugsėjo

Greičiau tai šeštadienį per ilgai lauku džiaugėmės, vėjas buvo, o mes kaimukį buvom, ten laukai aplink, na kaip nors, tikiuosi šiąnakt jau bus mažiau tempos
Atsakyti
Labas vakaras

Gretutei ir Matukui glebys sveikatos 4u.gif

Teisybe pasakius as norejau pas Daina pirmadieni y svecius ysiprasyt blush2.gif nes pas mus zada visai dienai elektra atjungt, atvarysim kitakart- sveikit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2014 03 27, 22:36)
Teisybe pasakius as norejau pas Daina pirmadieni y svecius ysiprasyt 

Pirmadienį mes mieste būsime, pas daktarę važiuosime 4u.gif O iš ryto kviečiame mirksiukas.gif iki tol jau sveikos (tikiuosi) būsime ax.gif
Atsakyti