As einu i sveikatingumo centra, zibury
Mes irgi i meeta prisijungtume
Labas,
Aš sportuoti bent jau dabar nenoriu, nes man važiuoti specialiai dėl sporto per brangus malonumas. Namie treniruoklį paminu jei Greta teikiasi pietų miegot, nes kitaip lenda ir neįmanoma.
Dėl meeto tai man geriau antra dienos pusė, nors dabar tikriausiai pasuoti turėčiau, nes pačios gerklėje gumulas, graužia ir pakosėt bandau
Spec pasiūlymas: Gal kuri norite lašinukų? Šiandien išrūkinome ir parduodame, nes turime per daug.
Kiaulę auginome patys, grūdus ir bulves kuriais šėrėme irgi patys užsiauginame, tai kaip sakant ekologiškumą galiu garantuoti Rašykit až
Aš sportuoti bent jau dabar nenoriu, nes man važiuoti specialiai dėl sporto per brangus malonumas. Namie treniruoklį paminu jei Greta teikiasi pietų miegot, nes kitaip lenda ir neįmanoma.
Dėl meeto tai man geriau antra dienos pusė, nors dabar tikriausiai pasuoti turėčiau, nes pačios gerklėje gumulas, graužia ir pakosėt bandau
Spec pasiūlymas: Gal kuri norite lašinukų? Šiandien išrūkinome ir parduodame, nes turime per daug.
Kiaulę auginome patys, grūdus ir bulves kuriais šėrėme irgi patys užsiauginame, tai kaip sakant ekologiškumą galiu garantuoti Rašykit až
Labas I meeta, prisijungtumem, vaiku kambary Tik ar geriau maxej ar Kodelciuj
Labas
Daina, Tiske kelinta mazdaug galit? as galiu bet kada ir dar su abiem
kad tikriausiai kodelcius atkrenta, nes ten tik penktadieniais ir is ryto nuo 10val ir berods iki 13val lieka maxej
Smagu, kad yra norinciu daugiau susimeetint gal dar kas?
Papildyta:
Inute, kaip tu jauties? Jau ligas isvijot?
Papildyta:
Ai ir dar, gal mokat kuri pom pomsus daryt? Is serveteliu
Daina, Tiske kelinta mazdaug galit? as galiu bet kada ir dar su abiem
QUOTE(Rutele_S @ 2014 02 18, 07:56)
Labas I meeta, prisijungtumem, vaiku kambary Tik ar geriau maxej ar Kodelciuj
kad tikriausiai kodelcius atkrenta, nes ten tik penktadieniais ir is ryto nuo 10val ir berods iki 13val lieka maxej
Smagu, kad yra norinciu daugiau susimeetint gal dar kas?
Papildyta:
Inute, kaip tu jauties? Jau ligas isvijot?
Papildyta:
Ai ir dar, gal mokat kuri pom pomsus daryt? Is serveteliu
As tik po pietu galiu, po darbo, reikia nutart diena, tada konkreciau galesiu pasakyt, nes visom dienom skirtingai baigiu
QUOTE(Tiske @ 2014 02 18, 14:32)
reikia nutart diena, tada konkreciau galesiu pasakyt, nes visom dienom skirtingai baigiu
Man diena bet kuri tinka. Tu gal parašyk kuri tau geriausia
O man, geriausiai, rytais, kokia 11
Teks daryt du meetus, viena kas gali ryte ir kita - kas vakarop
QUOTE(Rutele_S @ 2014 02 18, 18:54)
O man, geriausiai, rytais, kokia 11
jau kai tokios minios dalyvaujanciu, tai tikrai verta i dvi grupes skaidyt
Kaip sekasi su puodo reikalais? Visi jau y puodukus darot? Maniske nei per kur ant puodo visai nesedi, o ant tualeto max 5s
QUOTE(sanet @ 2014 02 19, 15:47)
Kaip sekasi su puodo reikalais? Visi jau y puodukus darot?
Juokauji? Pas mus ant puodo sėdim visi ir brolis, ir mama, ir močiutė tik ne Greta. Ji turi savo kakojimo kampą, nubėgusi ten patupi ir viskas. Puodą pamačius klykia, apie tualetą nepagalvoju, nes vis tinkamo dangčio nenusiperku, turim kokius tris ir visi per maži arba per dideli
Sveikos, jei dar kas mane prisimena Mes nesimytinsim, nes aš dirbu, dienos užimtos mano.
Mes nuo kovo pradedam eit į daželį, šiandien pabendravom su direktore, gerai nuteikė, aišku man didelis stresas ir nemigo naktys
Mes su puoduku gerai draugaujam, pampersas nakčiai, žadam jau ir nakčiai nedėt, bet gal kai adaptuosis darželyje, nes dabar bus streso šiek tiek vaikui.
Mes nuo kovo pradedam eit į daželį, šiandien pabendravom su direktore, gerai nuteikė, aišku man didelis stresas ir nemigo naktys
Mes su puoduku gerai draugaujam, pampersas nakčiai, žadam jau ir nakčiai nedėt, bet gal kai adaptuosis darželyje, nes dabar bus streso šiek tiek vaikui.
labas mamukai,
Esu esu ir aš gyva, jei dar kas prisimenat
norėtume ir mes į meetą, šiaip ne taip išsveikome, nes pirmą kartą gyvenime sugebėjome persišaldyti bet tai kaip nesušalsi, jei namuose per šalčius buvo vos trylika, keturiolika laipsnių
gal žinot kas butą nuomuoja? čia mums reiktų
Esu esu ir aš gyva, jei dar kas prisimenat
norėtume ir mes į meetą, šiaip ne taip išsveikome, nes pirmą kartą gyvenime sugebėjome persišaldyti bet tai kaip nesušalsi, jei namuose per šalčius buvo vos trylika, keturiolika laipsnių
gal žinot kas butą nuomuoja? čia mums reiktų