Sveikutės jei čia dar išvis kas nors gyvena
Norėjau patarimo ką darėt su krūtine, kai maitint nustojot? Susirgau čia taip gan rimtai ir noriu ar ne, bet jau negaliu duot pienuko mažiui gert, o krūtinė tinsta tai kažin ką geriau daryt ar nutraukinėt tą pienuką ar ką?
QUOTE(Inute @ 2014 01 22, 14:01)
Sveikutės jei čia dar išvis kas nors gyvena
Norėjau patarimo ką darėt su krūtine, kai maitint nustojot? Susirgau čia taip gan rimtai ir noriu ar ne, bet jau negaliu duot pienuko mažiui gert, o krūtinė tinsta tai kažin ką geriau daryt ar nutraukinėt tą pienuką ar ką?
As labai vargau su situ reikalu, nes teko ir uzdegimus susigaut, ir antibus gert del krutyje esanciu guzu, tai atidirbau tokia sistema, kad kenti tiek, kol neima guzai darytis, tada nutrauki kazkiek, bet ne viska, tiek, kad vel galetum kentet. Ir i tarpus tarp tu kanciu dedi saldyto kopusto lapus, kad guzai nesukietetu. As jau silpnumo akimirka ginei skambinau, prasiau, kad man vaistu skirtu, stabdanciu laktacija, bet sake, ne negalvot apie tai. Sekmes
O kas su sveikatele nutiko> tikiuosi nieko nelabai blogo ir pades tas nutrauktas maitinimas
Sveikos, ir aš kaip Tiske dariau, kiek ėjo kentėt kenčiau, o paskui nusitraukdavau minimaliai, ir kad šiek tiek palengvint, ir dingo man gana greit, per savaitę nepilną gal, paskui tik pačioj pabaigoj, išsimasažavau gerai, karštoj vonioj ir neliko nuo to sykio. Sėkmės
QUOTE(Tiske @ 2014 01 22, 15:25)
As labai vargau su situ reikalu, nes teko ir uzdegimus susigaut, ir antibus gert del krutyje esanciu guzu, tai atidirbau tokia sistema, kad kenti tiek, kol neima guzai darytis, tada nutrauki kazkiek, bet ne viska, tiek, kad vel galetum kentet. Ir i tarpus tarp tu kanciu dedi saldyto kopusto lapus, kad guzai nesukietetu. As jau silpnumo akimirka ginei skambinau, prasiau, kad man vaistu skirtu, stabdanciu laktacija, bet sake, ne negalvot apie tai. Sekmes
O kas su sveikatele nutiko> tikiuosi nieko nelabai blogo ir pades tas nutrauktas maitinimas
Nugi plaučių uždegimą ir mažakraujystę užgyvenau natūraliai besigydydama.
Dėkui už patarimą, bandysiu
QUOTE(Inute @ 2014 01 22, 19:52)
Nugi plaučių uždegimą ir mažakraujystę užgyvenau natūraliai besigydydama.
vaje, sveik
Na, Inute, kaip sveikata? kaip sekesi maitinima nutraukt?
Kur visos pradingot? A-u, kaip gyvenat?
Kipras nuo Jovio pasigavo vejaraupius, jau antra diena kaip serga, bet kol kas tfu tfu tfu, tempes ner, spuogai keli... matysim, kaip cia toliau
Kipras nuo Jovio pasigavo vejaraupius, jau antra diena kaip serga, bet kol kas tfu tfu tfu, tempes ner, spuogai keli... matysim, kaip cia toliau
QUOTE(Tiske @ 2014 02 02, 09:49)
Na, Inute, kaip sveikata? kaip sekesi maitinima nutraukt?
Sveikos, ale tikrai tuščia čia, užsiėmę matyt visos ar jau SM apleidę
Tiske, aš jau kaip ir apsveikau, dabar jau Arijų eilinį kartą gydau, nesibaigia pas mus čia tos ligos jei ne vienas, tai kitas Sunkokai jis čia dabar su kažkokia zaraza kovoja, kakliuko net limfmazgiai sutinę, kelias dienas nei gert nei valgyt nenorėjo. Pienuko, tai jau negauna, bet dar nepamiršta vis prašo, bet jo jau nebėra.
Vėjaraupiai, tai mano panelė sirgo prieš kalėdas, bet Arijus lyg tai atsilaikė, buvo kažkoki keli spuogiukai neaiškūs iškilę, bet kai jis šiaip linkęs nuo ko nors vis pasispuoguot, tai dabar liko nežinia
Bože, bože kas per tema
Mano Paulius penktadienį buvo sustreikavęs, teko iš darželio pasiimti, bet pas močiutę darbe reikalai pasitaisė, tai taip ir nesupratau kas per vienkartinis nusivėmimas buvo ir kodėl, nuo ko
Kur sanet dingusi?
Man tai nežinau ko reikia, bet jau jaučiu kad kažko reikia, nes pradeda stogas slinktis
QUOTE(Tiske @ 2014 02 02, 09:49)
Kaip jūsų vėjaraupiai? Jovis jau eina į daržą?Mano Paulius penktadienį buvo sustreikavęs, teko iš darželio pasiimti, bet pas močiutę darbe reikalai pasitaisė, tai taip ir nesupratau kas per vienkartinis nusivėmimas buvo ir kodėl, nuo ko
Kur sanet dingusi?
Man tai nežinau ko reikia, bet jau jaučiu kad kažko reikia, nes pradeda stogas slinktis
QUOTE(Daina @ 2014 02 10, 17:53)
Bože, bože kas per tema
Kaip jūsų vėjaraupiai? Jovis jau eina į daržą?
Mano Paulius penktadienį buvo sustreikavęs, teko iš darželio pasiimti, bet pas močiutę darbe reikalai pasitaisė, tai taip ir nesupratau kas per vienkartinis nusivėmimas buvo ir kodėl, nuo ko
Kur sanet dingusi?
Kaip jūsų vėjaraupiai? Jovis jau eina į daržą?
Kur sanet dingusi?
Jau seniai eina Kipras jau irgi baigia sasus uzgydyt.
As pradejau sportuot, tai po darbo vis lekiu i sporto kluba lasinius pakratyt Gal Daina ir tu nori kartu?
Nu ir cia tylu
Tiske i koki kluba leki? as visai noreciau
Tiske i koki kluba leki? as visai noreciau
QUOTE(viliuxe @ 2014 02 16, 19:41)
kad pati irgi cia ne daznas svecias tai ir nesidyvinkit, kad tylu
Daina, nedingus as tik ir sveikata taisiau... dar vis vyko bandymai nutraukt MP, kol pavyko
Galim kada susimytint vaiku kambary nes as ir jau noriu islekt
Pauliui, Kiprui, Joviui ir Inutei, Arijui po glebi sveikatos
As jei eiciau sportuot tai tik joga arba sokius , bet man ir namie pakanka sporto
Laba vakare
Uzsuku paziuriu, kad tylu jokio judesio ir vel iseinu