Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės mamytės

Su aukle pakalbėjau pasirodo, ji eis kitur dirbt nuo kovo, per mažai jai pinigėlių pas mus, taip kad atkeliam darželį į kovą doh.gif O tikėjausi pabus dar namie iki vasaros. Mes į Rūtą eisim, mum per lanką matosi, tai labai džiaugiamės, kad arti namų. Girdėjau, kad Želmenėliai dabar ant bangos Marijampolėj, patogumas ten kad ir į pradinę galės eit toliau
Atsakyti
Kažkaip šiandien taip labai suvokiau kad artėja Kalėdos bigsmile.gif Pauliaus grupei atvežiau visą bagažinę eglės šakų. Galvojau Tiskei pasiūlysiu klasę pasipuošt, nes visai šalia, bet auklėtojoms per daug nepasirodė ax.gif
Maxima ruošiasi žaislų akcijai, nužvelgiau ką pirkčiau.
Ką jūs pirksite dovanų mažiukams?
Man su Paulium lengviau žinau ką pirksiu kalėdoms ir gimtadieniui. Gretai geriausia dovana - Pauliaus dovana doh.gif
QUOTE(Cashmere @ 2013 11 26, 12:42)
Girdėjau, kad Želmenėliai dabar ant bangos Marijampolėj, patogumas ten kad ir į pradinę galės eit toliau

Ne tik Želmenėliai ant bangos 4u.gif Tas kad ten pat yra keturios pirmos klasės labai gerai.
Mūsų brolis kitais metais pirmokėlis bus 4u.gif Tai bus sunkoka į dvi įstaigas vaikus priduoti, o tuo labiau kad pagrindinę geležinkelio pervažą uždaro doh.gif Vėliau kai abu bus vienoj mokykloj bus geriau rolleyes.gif
Atsakyti
Daina, jeigu daugiau norinciu neatsiras, tai pas mane namie meeta padarysim biggrin.gif

As tai planavau i darzeli nuo pavasario, bet turbut eisim nuo rugsejo, nes jeigu eitu nuo kovo, tai Kipro grupes dar nera, ji priimtu i 2011 metu vaiku grupe, o nuo rugsejo jau i "savo". Tai pagalvojau, neapsimoka man vaika balamutint del tu keliu menesiu, vistiek pradzioj ir taip sunku, o dar dazna aukletoju kaita visai ismust gali is veziu mazyli. Su aukle puikiai sutaria, tai gales padraugaut iki vasareles.

Cashmere, jeigu nepaslaptis, kiek iseina per men algos? Gal pasiulykit daugiau ir pasiliks iki vasaros g.gif
Atsakyti
Ji išeina į Kraitenę, ten sezonas sakė prasideda, o ten moka apie 1200 į rankas, aš tiek negaliu mokėt, jai gaunasi 600-650, bet dirba ne pilną dieną, iki 14-15 val.

Mus ir priims į 2011 grupę, bet po to jie išeis į darželinukų grupę, auklėtojos liks tos pačios, sakė 2012 bus apie 5 vaikai, nauji priimti nuo vidurio metų, sakė taip lengvesnė adaptacija būna, nes 2011 jau ramūs, atėję mūsiškiai adaptuosis pavasarį, o paskui kita dalis verkiančių rugsėjį rinksis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 11 27, 17:06)
Ji išeina į Kraitenę, ten sezonas sakė prasideda, o ten moka apie 1200 į rankas, aš tiek negaliu mokėt, jai gaunasi 600-650, bet dirba ne pilną dieną, iki 14-15 val.

Mus ir priims į 2011 grupę, bet po to jie išeis į darželinukų grupę, auklėtojos liks tos pačios, sakė 2012 bus apie 5 vaikai, nauji priimti nuo vidurio metų, sakė taip lengvesnė adaptacija būna, nes 2011 jau ramūs, atėję mūsiškiai adaptuosis pavasarį, o paskui kita dalis verkiančių rugsėjį rinksis  biggrin.gif

Tai nemazai mokat, pas mane buna nuo 7.30 ir anksciausiai isleidziu 5 val., daznai buna iki kokiu 5.45 vakaro. 4 dienas per savaite, tai mokam 700Lt per menesi.
Atsakyti
Sweikutes smile.gif

seniai jau nesilankiau, sakau reikia uzeiti ir paziureti kaip Jus cia gyvenat smile.gif
Mes jau kaip ir visus skiepus susirinke, jokiu reakciju i juos nepajutome viskas gerai. Buvo uzpuoles vemimo ir vidurevimo virusas vaikai neblogai atsilaiko o mane pacia i ligonine buvo pagulde keliom dienom virusui iscaryti, nes creaktyvinis tyrimas parode bacila net 115 kazko per sekunde sad.gif bet dabar kaip ir viskas neblogai.
Az buciau uz meetą taciau Augustui vakarone darzelyje tai nelabai kas iseis.

Del futbolo burelio tai manau reiketu nukeliauti i nauja stadiona ten vaikus treniruoja ir galima paklausti del lankymo, o begimas manau Sūduvos stadione tai ten kreiptis.

Nava lygtais viska aprasiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Beja ka maziesiems broliukam sesutem kaledu senelis atnes? niekaip nesumastau ką Rimvydui nupirkti.
Atsakyti
Kiek zinau musiskis po egle ras medine traukinuko trasa, su traukinuku, tommy kiausinius bei tomy astunkojus i vonia biggrin.gif
Atsakyti
Mano abu gaus po Lego, kiekvienas pagal savo amžiaus kategoriją. Sunku buvo kažką nupirkti išrinkt, nes dovanos turi būti vienodos, kitaip kiltų karas doh.gif O Greta taip įvaldžius spiegimo meną, kad jau kartais net vaistų nuo galvos man prireikia doh.gif Nors ji nėra išranki, jai ir dėžutė nuo brolio žaislo gera dovana biggrin.gif svarbu kad tokia pati kaip brolio doh.gif

O aš baigiu galus atiduot, vakar išrovė protinį. Šianakt beveik nemiegojau, su vyru vos ne raštukais susišneku, nes siaubingai skauda žandikaulį doh.gif Ir man toks jausmas kad ne viską išlupo, nes tokį spaudimą jaučiu toje vietoje unsure.gif Nuryt seiles skauda, apie maistą nešneku doh.gif Kažkokiam vaikinui siaubo įvariau, nes išėjus iš kabineto ant kėdės nudribus kad daviau valią ašarom, tam net akys ant kaktos iššoko blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Užuojauta Daina, man pernai irgi rovė, pats rovimas dar dar, bet po to tai 2 savaites kentėjau, geriau ir antibiotikų kursą, ir nuo skausmo kasdien, eina sau baisu prisimint.

Aš irgi kaladėles kaip Lego, tik padidinto mastelio, tokie kur vienas į kitą sukimba, galės statyt pilis, labai patinka šiuo metu toks žaidimas
Atsakyti
Mes tai Joviui pirkom Angry Birds stalo zaidima, nes kaledu seniui laiska rasydamas to prase, o Kiprui medine virykle, nes topinis zaidimas yra mediniai zaisliniai puodai, lekstutes, per dienas verda, kepa, pilsto, i lekstes desto.
Atsakyti
labas mamukės 4u.gif

Daina ar jau pasveikai?? nepyk, bet tu taip juokingai aprašei, kad mane toks juokas suėmė biggrin.gif blush2.gif
kažkaip visai pamiršau supermamas, neužeinu beveik visai, o rodos anksčiau buvo neįmanoma be to gyventi doh.gif
Atsakyti
Labas,
Dauguma šią savaitę karnavalinsimės biggrin.gif mes vakar atlaikėm viską. Iš ryto pas Paulių darželį eglutė, po pietų Dramos teatre tėtės darbo Kalėdų senis. Mažę vos nulaikiau, darželį labai norėjo į vaidinimą įsijungti. Teatre, tai spektaklio nei pusės neištvėrė, maniau kad pasmaugs mane, tik užgęsta šviesos ir ji kaukt per visą salę doh.gif Prisispaudė ir kad dreba visa pastirus ir tik "mama mama" kartoja. Nu kai spektaklis pasibaigė, tai kas norėjo tas panešiot gavo g.gif Mano vaikas laukiniu virsta doh.gif

QUOTE(vilmuke @ 2013 12 19, 10:26)
taip juokingai aprašei, kad mane toks juokas suėmė
Dabar jau ir man juokinga, bet pakartoti nenorėčiau schmoll.gif

Atsakyti