Maxima ruošiasi žaislų akcijai, nužvelgiau ką pirkčiau.
Ką jūs pirksite dovanų mažiukams?
Man su Paulium lengviau žinau ką pirksiu kalėdoms ir gimtadieniui. Gretai geriausia dovana - Pauliaus dovana

Cashmere, 26 Lap 2013 - 12:42, parašė:
Cashmere, 26 Lap 2013 - 12:42, parašė: ![]()
Girdėjau, kad Želmenėliai dabar ant bangos Marijampolėj, patogumas ten kad ir į pradinę galės eit toliau
Ne tik Želmenėliai ant bangos

Mūsų brolis kitais metais pirmokėlis bus

As tai planavau i darzeli nuo pavasario, bet turbut eisim nuo rugsejo, nes jeigu eitu nuo kovo, tai Kipro grupes dar nera, ji priimtu i 2011 metu vaiku grupe, o nuo rugsejo jau i "savo". Tai pagalvojau, neapsimoka man vaika balamutint del tu keliu menesiu, vistiek pradzioj ir taip sunku, o dar dazna aukletoju kaita visai ismust gali is veziu mazyli. Su aukle puikiai sutaria, tai gales padraugaut iki vasareles.
Cashmere, jeigu nepaslaptis, kiek iseina per men algos? Gal pasiulykit daugiau ir pasiliks iki vasaros

Mus ir priims į 2011 grupę, bet po to jie išeis į darželinukų grupę, auklėtojos liks tos pačios, sakė 2012 bus apie 5 vaikai, nauji priimti nuo vidurio metų, sakė taip lengvesnė adaptacija būna, nes 2011 jau ramūs, atėję mūsiškiai adaptuosis pavasarį, o paskui kita dalis verkiančių rugsėjį rinksis

Cashmere, 27 Lap 2013 - 17:06, parašė:
Cashmere, 27 Lap 2013 - 17:06, parašė: ![]()
Ji išeina į Kraitenę, ten sezonas sakė prasideda, o ten moka apie 1200 į rankas, aš tiek negaliu mokėt, jai gaunasi 600-650, bet dirba ne pilną dieną, iki 14-15 val.
Mus ir priims į 2011 grupę, bet po to jie išeis į darželinukų grupę, auklėtojos liks tos pačios, sakė 2012 bus apie 5 vaikai, nauji priimti nuo vidurio metų, sakė taip lengvesnė adaptacija būna, nes 2011 jau ramūs, atėję mūsiškiai adaptuosis pavasarį, o paskui kita dalis verkiančių rugsėjį rinksis

Tai nemazai mokat, pas mane buna nuo 7.30 ir anksciausiai isleidziu 5 val., daznai buna iki kokiu 5.45 vakaro. 4 dienas per savaite, tai mokam 700Lt per menesi.

seniai jau nesilankiau, sakau reikia uzeiti ir paziureti kaip Jus cia gyvenat

Mes jau kaip ir visus skiepus susirinke, jokiu reakciju i juos nepajutome viskas gerai. Buvo uzpuoles vemimo ir vidurevimo virusas vaikai neblogai atsilaiko o mane pacia i ligonine buvo pagulde keliom dienom virusui iscaryti, nes creaktyvinis tyrimas parode bacila net 115 kazko per sekunde

Az buciau uz meetą taciau Augustui vakarone darzelyje tai nelabai kas iseis.
Del futbolo burelio tai manau reiketu nukeliauti i nauja stadiona ten vaikus treniruoja ir galima paklausti del lankymo, o begimas manau Sūduvos stadione tai ten kreiptis.
Nava lygtais viska aprasiau

Beja ka maziesiems broliukam sesutem kaledu senelis atnes? niekaip nesumastau ką Rimvydui nupirkti.

O aš baigiu galus atiduot, vakar išrovė protinį. Šianakt beveik nemiegojau, su vyru vos ne raštukais susišneku, nes siaubingai skauda žandikaulį

Aš irgi kaladėles kaip Lego, tik padidinto mastelio, tokie kur vienas į kitą sukimba, galės statyt pilis, labai patinka šiuo metu toks žaidimas

Daina ar jau pasveikai?? nepyk, bet tu taip juokingai aprašei, kad mane toks juokas suėmė

kažkaip visai pamiršau supermamas, neužeinu beveik visai, o rodos anksčiau buvo neįmanoma be to gyventi

Dauguma šią savaitę karnavalinsimės

vilmuke, 19 Gru 2013 - 10:26, parašė:
vilmuke, 19 Gru 2013 - 10:26, parašė: ![]()
taip juokingai aprašei, kad mane toks juokas suėmė