Sanet, sirgo mano Kipras laringitu, bet jau tfu tfu tfu, sveiki..
Daina, gal cia protestas pries viesaji transporta
QUOTE(Tiske @ 2013 10 22, 15:00)
Sanet, sirgo mano Kipras laringitu, bet jau tfu tfu tfu, sveiki..
zinau, skaiciau svarbu issikapstet
Kas turit inhaliatoriu? koki? ir kodel butent ta? Kadangi mano Ugnius vel serga ir jau prie laringito, tai prireike...
QUOTE(sanet @ 2013 10 26, 19:17)
Kas turit inhaliatoriu? koki? ir kodel butent ta? Kadangi mano Ugnius vel serga ir jau prie laringito, tai prireike...
Omron naudojam, nes tokį tėvukai nupirko Šiaip tai patenkinta aš juo nors neturiu su kuo palygint :)yra vaikiška kaukė ir suaugusiam, garsas nedidelis
QUOTE(Inute @ 2013 10 26, 19:41)
Omron naudojam, nes tokį tėvukai nupirko Šiaip tai patenkinta aš juo nors neturiu su kuo palygint :)yra vaikiška kaukė ir suaugusiam, garsas nedidelis
o koks modelis? nes ju daug yra... ten tik skystp pavidalo vaistus galima det ar ir kieto-tepalo ar is tuteles?
QUOTE(sanet @ 2013 10 26, 19:17)
Camelijos vaistinėj šį mėnesį mačiau 40 proc. akcija viesiems OMRON inhaliatoriams kiek teko girdėti tikrai neblogi
QUOTE(Melynakee @ 2013 10 26, 19:44)
Camelijos vaistinėj šį mėnesį mačiau 40 proc. akcija viesiems OMRON inhaliatoriams kiek teko girdėti tikrai neblogi
as nesenai ziurinejau camelijos akcijas, bet neuzsekiau tokios nuolaidos... euro vaistinej tai 20% nuolaida, reikes pasidomet ir, jei tikrai tokia akcija, varysiu pirkt
QUOTE(sanet @ 2013 10 26, 20:06)
as nesenai ziurinejau camelijos akcijas, bet neuzsekiau tokios nuolaidos... euro vaistinej tai 20% nuolaida, reikes pasidomet ir, jei tikrai tokia akcija, varysiu pirkt
Tikrai yra tik atidžiau pastudijuok bet iki mėnesio paskutinės dienos
QUOTE(Melynakee @ 2013 10 26, 20:09)
Tikrai yra tik atidžiau pastudijuok bet iki mėnesio paskutinės dienos
radau, tik raso kad iki -40%, tai gal kokiam vienam ir bus tiek, o kiti maziau
QUOTE(sanet @ 2013 10 26, 20:32)
radau, tik raso kad iki -40%, tai gal kokiam vienam ir bus tiek, o kiti maziau
Turi nulėkt iki vaistinės ir išsiaiškinsi kaip ten yra , aš taip pat galvojau jog reikėtų įsigyt bet kai per visą šį laiką pfu pfu tik vieną kartą rimčiau sirgom tai manau jog neverta
Pas mus Microlife, toks http://www.farmapliu...-20028-677.html
Jei butu skubiai neprireike, tai atkasus buvau kazkur, uz 154 jo kaina, bet teko savaitgali pirkti, tai pirkau vaistinej ir mokejau 202 lyg Rekomendavo si drauge, o ir vaistininkas sake geresnis uz omrona. Nors uz ta pat kaina ir Omronas buvo, ale pasirinkau si. Irgi 2 kaukes, vaikui ir suaugusiam, ir kandiklis. Naudjom, esam patenkinti.
QUOTE(Rutele_S @ 2013 10 27, 13:11)
Pas mus Microlife, toks http://www.farmapliu...-20028-677.html
Jei butu skubiai neprireike, tai atkasus buvau kazkur, uz 154 jo kaina, bet teko savaitgali pirkti, tai pirkau vaistinej ir mokejau 202 lyg Rekomendavo si drauge, o ir vaistininkas sake geresnis uz omrona. Nors uz ta pat kaina ir Omronas buvo, ale pasirinkau si. Irgi 2 kaukes, vaikui ir suaugusiam, ir kandiklis. Naudjom, esam patenkinti.
o aliejiniu pagrindu galima pilti y ji skyscius? Nes ne y visus omron galima... ir tepaliukus nuo persalimu galima det? ar tik skystus?
QUOTE(sanet @ 2013 10 27, 14:22)
o aliejiniu pagrindu galima pilti y ji skyscius? Nes ne y visus omron galima... ir tepaliukus nuo persalimu galima det? ar tik skystus?
tepaliuka sake galima, nebandziau dar. mes inhaliavom berods hedelix ar brontex... hedelix gal
O kazin kode ne i visus galima tepaliuko to? juk istirpsta jis, i rkodel negalima gali but? Reik dar syki isitikint ar galima musiskiui... Bet kazkodel jei vaistinej sita pasiule, tai gal ne veltui? nors sakau kaina ta pati buvo...