Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės mamytės

Labas,
Turgelis kaip pirmą kartą ir tokiam mieste tai superinis thumbup.gif
Jei ne vilmukė, tai būtume tuščiomis grįžę, bet čia jau mano kaltė, kad ne su tuo vaiku atvažiavau, nes kaip sanet minėjo, daugiausia prekių leliukinės ir mergaitiškos rolleyes.gif
Ai dar mes vos neparsivežėm dovanojamo kačiuko doh.gif ot būtų buvęs turgelis lotuliukas.gif Tėtė telefonu nepasirašė vien todėl, kad katinas ryžas, o pas mus namie jau ir taip daug ryžų biggrin.gif

QUOTE(Inute @ 2013 10 13, 18:11)
jauciu, kad jau fiziskai nebepajegiu: mmm ziaurios, spaudimas zemutelis,svoris kasdien krenta (neliudziu del to blush2.gif )tik va sirdis vis atrodo per gerkle islips.

Mano mmm irgi žiaurios, ta prasme kad mane plaute plauna, ir kas keisčiausia maitinant man jos kaip laikrodukas tikslios, dar taip man net vaistus vartojant nebūdavo bigsmile.gif
Dėl svorio, tai šeštadienį pastebėjau, kad visa išlaibėjusi 4u.gif
Man kažkaip šitas negaliojo doh.gif o būčiau nepykusi lotuliukas.gif

Net nežinau ką patarti. Aš bandyčiau nujunkyti, tik neįsivaizduoju kaip, Bet dabar jau tas MP tik kaip papildomas atsigėrimas telikęs, gal kažkiek naudos iš jo ir būtų ligos atveju, kaip papildomas skysčių šaltinis g.gif

Mano tik mintys tokios, kad dabar jau vaikai nebeleliukai ir MP nėra būtinybė, o mamoms kažin ar sveikatos dadeda g.gif
Bet jau man tai tikrai nepadėjo schmoll.gif Per pieno baro karjerą užlopė tris dantis ir parėjo kepenys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 14 spalio 2013 - 10:22
QUOTE(Daina @ 2013 10 14, 10:18)
Ai dar mes vos neparsivežėm dovanojamo kačiuko  doh.gif  ot būtų buvęs turgelis  lotuliukas.gif  Tėtė telefonu nepasirašė vien todėl, kad katinas ryžas, o pas mus namie jau ir taip daug ryžų 

Mano tik mintys tokios, kad dabar jau vaikai nebeleliukai ir MP nėra būtinybė, o mamoms kažin ar sveikatos dadeda 
Bet jau man tai tikrai nepadėjo  schmoll.gif  Per pieno baro karjerą užlopė tris dantis ir parėjo kepenys 

maniskis irgi su asarom isejo, kad nepriglaudem dovanojamo suniuko doh.gif

jeigu istisai nepraso mp tik keliskart per diena, tai man dar nieko, bet jei istisai kai Arijus, tai tada kazko jau reiktu imtis 4u.gif cia tik mano nuomone rolleyes.gif

sveikatos abiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 10 14, 10:18)

Mano mmm irgi žiaurios, ta prasme kad mane plaute plauna, ir kas keisčiausia maitinant man jos kaip laikrodukas tikslios, dar taip man net vaistus vartojant nebūdavo  bigsmile.gif
Dėl svorio, tai šeštadienį pastebėjau, kad visa išlaibėjusi  4u.gif 
Man kažkaip šitas negaliojo  doh.gif  o būčiau nepykusi  lotuliukas.gif

Net nežinau ką patarti. Aš bandyčiau nujunkyti, tik neįsivaizduoju kaip, Bet dabar jau tas MP tik kaip papildomas atsigėrimas telikęs, gal kažkiek naudos iš jo ir būtų ligos atveju, kaip papildomas skysčių šaltinis  g.gif

Mano tik mintys tokios, kad dabar jau vaikai nebeleliukai ir MP nėra būtinybė, o mamoms kažin ar sveikatos dadeda  g.gif
Bet jau man tai tikrai nepadėjo  schmoll.gif  Per pieno baro karjerą užlopė tris dantis ir parėjo kepenys  doh.gif

Nu man irgi labai tikslios mmm, bet labai labai gausios doh.gif Bet sakė, kad taip dėl žindymo g.gif Jau apie dantis, tai jau visai tyliu doh.gif
Tai aš ir galvoju, kad aš Arijui, kaip gėrimų automatas telikus, bet jis nelabai daugiau ką gert nori, bet jau nuo manęs neatstoja nei dieną nei naktį. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sanet @ 2013 10 14, 10:32)
maniskis irgi su asarom isejo, kad nepriglaudem dovanojamo suniuko  doh.gif

Mūsų Danielė ir vakare grįžus šuniuko verkė, jau dabar sakė lauks kito turgelio, kad vėl šuniukų būtų ax.gif tik kad man jo čia bute visai netrūksta blush2.gif
Atsakyti
Kaip cia idomiai su tom mmm, kol as maitinau, tai man ju visai nebuvo, atsirado tik visiskai baigus maitint.. is pradziu tokios silpnos buvo, o dabar jau treciu sulaukiau, tai sakyciau isibegejo kaip reikiant... jauciu gris man endometrioze, jeigu taip ir toliau... doh.gif

Inute, Ariju vyrui perleisk nakciai, diena irgi stenkites maziau bendraut, mazint mazint ir numazinsi wink.gif
Atsakyti
labukas,

sanet ko nepriėjei? nors aš tavęs nepažįstu, tai tikrai būčiau neatpažinusi ax.gif

va smagu buvo susipažinti su rūtele, faina mergiotė, tokia paprasta thumbup.gif mirksiukas.gif

daina, ot būtų buvęs grobis lotuliukas.gif , ten daug buvo stovinčių ir verkiančių vaikų prie tų gyvūnelių, o šuniuką man rodos kažkas pasiėmė, fainas toks buvo, suglaudęs uodegytę, toks išsigandęs unsure.gif

kas dar čia, kalbat apie mmm, tai vaje vaje, niekad bėdų neturėjau - atėjo, praėjo nejausdavau. Dabar toks košmaras man jos, tiesiog ne jos, o prieš jas periodas verysad.gif bloga darosi prieš savaitę, galva plyšta, kelis mėnesius mirdavau iš strioko, kad laukiuosi, nesgi bloga visad būna, dabar pripratau, kad tai toks laukimas mmm. praeina tai ramiai, be jokių pilvo skausmų, trumpos, bet tik praeina ir vėl plėšia galvą ir bloga. Nu joptararai, jau ir galvos tomografiją važiavau darytis, visko prisigalvojau, nieko nėra. Draugė sako pasikeitė hormonai pas tave, ir tokia stadija dabar, sakė yra kažkoki žoleliniai vaistai, reikia pagerti kokius pusei metų, turėtų padėti, bet kas man pasakys koki jie doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2013 10 14, 18:58)
sanet ko nepriėjei? nors aš tavęs nepažįstu, tai tikrai būčiau neatpažinusi 

va smagu buvo susipažinti su rūtele, faina mergiotė, tokia paprasta 

daina, ot būtų buvęs grobis  , ten daug buvo stovinčių ir verkiančių vaikų prie tų gyvūnelių, o šuniuką man rodos kažkas pasiėmė, fainas toks buvo, suglaudęs uodegytę, toks išsigandęs

tai kad gal ir priejau biggrin.gif tik kad ir as taves nebuciau pazinusi ax.gif vat su Inute tai persimetem kelis zodzius smile.gif

Rutele lyg ir uzmaciau, bet nebuvau baisiai tikra, kad ten ji, tai nekalbinau blush2.gif neisdrysau ax.gif negi priejus sakysi, labas cia as-sanet lotuliukas.gif

Aha, toks berniukas su teciu, kaip tik pries maniskio nosi biggrin.gif tai as del to dziaugiuosi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2013 10 14, 19:49)
  negi priejus sakysi, labas cia as-sanet  lotuliukas.gif

o ko ne, aš taip pas rūtelę nuėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Tiske,2013 10 14, 15:33]
Kaip cia idomiai su tom mmm, kol as maitinau, tai man ju visai nebuvo, atsirado tik visiskai baigus maitint.. is pradziu tokios silpnos buvo, o dabar jau treciu sulaukiau, tai sakyciau isibegejo kaip reikiant... jauciu gris man endometrioze, jeigu taip ir toliau... doh.gif

Inute, Ariju vyrui perleisk nakciai, diena irgi stenkites maziau bendraut, mazint mazint ir numazinsi wink.gif blush2.gif
[/quo
nu man tai 3 men po gimdymo parkeliavo ir maza nepasirode.

O del Arijaus, tai sakem tures vyras atjunkymo atostogu eiti,o as is namu. :-)
Papildyta:
QUOTE(vilmuke @ 2013 10 14, 20:58)
o ko ne, aš taip pas rūtelę nuėjau  lotuliukas.gif

ir pas mane thumbup.gif
Atsakyti
Labas ryte smile.gif
Rudeninės depresijos Jūsų nepuola? Mano tai matomai hormonai keičiasi po MP pabaigos, nu jau tokia nelaiminga pastarosiomis dienomis, kažkur euforija dingo unsure.gif
QUOTE(vilmuke @ 2013 10 14, 19:58)
sakė yra kažkoki žoleliniai vaistai, reikia pagerti kokius pusei metų, turėtų padėti, bet kas man pasakys koki jie  doh.gif ?

Ginė pasakys mirksiukas.gif bent jau maniškė pasakė, pagėriau mėnesį ir daugiau nebepirkau, nuo jų mano mėmės pagausėjo iki nuolatinio kraujavimo keturias paras doh.gif jau su MB buvom susirūpinę, kad nenukraujuočiau, dar taip nebuvo buvę unsure.gif Visus įklotus kur vežiausi gimdyt sunaudojau biggrin.gif vienintelis pliusas doh.gif nes nežinojau kur dėt, bet va prisireikė rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, kaip gyvuojat tokiom niuriom dienom?

Tylu, ramu cia vel biggrin.gif

Daina, kaip tavo nuotaikos? Pasitaise? Kaip nugara?

Inute, gal jau uzdaret pieno kombinata? ax.gif

Tiske, jau sveiki visi?

vilmuke, tu matyt drasesne biggrin.gif be to, as nelabai laiko turejau ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aha ramybė, užsiėmę matyt visos

QUOTE(sanet @ 2013 10 22, 06:51)

Tylu, ramu cia vel  biggrin.gif

Inute, gal jau uzdaret pieno kombinata?  ax.gif

Nu ne, veikia tas mūsų kombinatas lotuliukas.gif Kad jau tik nusiteikiau, kad savaitgaliui paliksiu vyrukus namie vienus, tai Arijui temperatūra naktį iš ketvirtadienio į penktadienį užkilo iki 39, tai nulėkėm 5dienį pas daktarę, lyg ir gerklė biškį paraudus, tai dar penktadienį turėjo temperatūros, o jau šeštadienį negalavimų neliko nei pėdsako, tai nei nežinau kas čia jam buvo g.gif Šiandie dar paskirtas vizitas
Atsakyti
Jau vakar kas per diena doh.gif Šiandien bent oras geras (salyginai) ax.gif
QUOTE(sanet @ 2013 10 22, 07:51)

Daina, kaip tavo nuotaikos? Pasitaise?

Šiandien linksma, buvom mieste ir taip susiklostė, kad teko grįžt autobusu. Tikriausiai pusė Marijampolės girdėjo kaip aš Gretą į autiką tempiau doh.gif pirmą kartą aš ją mačiau taip bijančią unsure.gif nesuprantu ko rolleyes.gif Bet baimė baigėsi vos autobusas pajudėjo thumbup.gif ties Patašine jau miegojo pana biggrin.gif
Atsakyti