Turgelis kaip pirmą kartą ir tokiam mieste tai superinis
Jei ne vilmukė, tai būtume tuščiomis grįžę, bet čia jau mano kaltė, kad ne su tuo vaiku atvažiavau, nes kaip sanet minėjo, daugiausia prekių leliukinės ir mergaitiškos
Ai dar mes vos neparsivežėm dovanojamo kačiuko ot būtų buvęs turgelis Tėtė telefonu nepasirašė vien todėl, kad katinas ryžas, o pas mus namie jau ir taip daug ryžų
QUOTE(Inute @ 2013 10 13, 18:11)
jauciu, kad jau fiziskai nebepajegiu: mmm ziaurios, spaudimas zemutelis,svoris kasdien krenta (neliudziu del to )tik va sirdis vis atrodo per gerkle islips.
Mano mmm irgi žiaurios, ta prasme kad mane plaute plauna, ir kas keisčiausia maitinant man jos kaip laikrodukas tikslios, dar taip man net vaistus vartojant nebūdavo
Dėl svorio, tai šeštadienį pastebėjau, kad visa išlaibėjusi
Man kažkaip šitas negaliojo o būčiau nepykusi
Net nežinau ką patarti. Aš bandyčiau nujunkyti, tik neįsivaizduoju kaip, Bet dabar jau tas MP tik kaip papildomas atsigėrimas telikęs, gal kažkiek naudos iš jo ir būtų ligos atveju, kaip papildomas skysčių šaltinis
Mano tik mintys tokios, kad dabar jau vaikai nebeleliukai ir MP nėra būtinybė, o mamoms kažin ar sveikatos dadeda
Bet jau man tai tikrai nepadėjo Per pieno baro karjerą užlopė tris dantis ir parėjo kepenys