Gal ka domina kursai tevams?
http://www.marijampo...t...a&Itemid=40
QUOTE(Daina @ 2013 10 02, 15:53)
nea jau trecia rata sukam...nuejo pirmad y mokykla ir vel
QUOTE(sanet @ 2013 10 02, 16:57)
nea jau trecia rata sukam...nuejo pirmad y mokykla ir vel
Oho
Kur lankot? Sasnavoj?
QUOTE(Daina @ 2013 10 02, 16:09)
taip
dar sildyma nezinia kada ten pajungs, nes sumaste siltint mokykla, po to keis radiatorius, o klaseje salta
saliut mamukės,
gal kas eisite į mamų turgelį šeštadienį?? sakau eisiu pabandyti ką vaikučių parduoti, yra fainų rūbelių, kur tiesiog labdarai nu geila atiduoti, šiaip daug nuvežu.... bet žinokit buvau Kaune mamų mugėje, tai pasibaisėjau, kokio lygio rūbus kokiom kainom pardavinėja. Jau taip nebuvo nieko doro, kad net turint pinigų nieko doro
nors gal kiekvienai savo rūbeliai atrodo gražūs ir mieli
gal kas eisite į mamų turgelį šeštadienį?? sakau eisiu pabandyti ką vaikučių parduoti, yra fainų rūbelių, kur tiesiog labdarai nu geila atiduoti, šiaip daug nuvežu.... bet žinokit buvau Kaune mamų mugėje, tai pasibaisėjau, kokio lygio rūbus kokiom kainom pardavinėja. Jau taip nebuvo nieko doro, kad net turint pinigų nieko doro
nors gal kiekvienai savo rūbeliai atrodo gražūs ir mieli
QUOTE(vilmuke @ 2013 10 10, 16:23)
gal kas eisite į mamų turgelį šeštadienį??
Eisiu pirkti
Norėjau užsiregistruoti pardavinėti, bet MB ir aplinkybės pavedė
Pas mane drabužių tai kažkaip jau apsimušė, bet va nenaudingos išaugtos technikos kalnai
Tai vilmuke aš galiu iš karto gal ką užsirezervuot? Mano pagrindinis pirkys ir reikalas Pauliui žiemai striukės kasdienai, neturi vaikas kuo į lauką eit reikia 134 dydžio
Tai mudu abu lėksim šopintis, jam ta idėja nelabai patiko, kad mama po pardes tasys, o jau kad matuotūsi tai teks kokį žaislą pirkt
ohoooo daina, maniškiui šiemet bus dešimt, bet dar striukes ir 128 ir 134 nešioja , nors rodos toks mažiukas nėra, bet taviškis tada sakyčiau nemažas
neturėsiu striukių, nes pats va dar sėkmingai žiemą sunešios, nors norėjau jau pora nešti keli megztinukai bus, kelnės ir batai ir Ievutės nedaug drabužiukų. Kad nesigauna man tuo internetu pardavinėti, neturiu tam laiko ir kantrybės, o čia sakau gal kas ir išeis, jei ne , tai bus kaip patirtis prekybinė įgyta
neturėsiu striukių, nes pats va dar sėkmingai žiemą sunešios, nors norėjau jau pora nešti keli megztinukai bus, kelnės ir batai ir Ievutės nedaug drabužiukų. Kad nesigauna man tuo internetu pardavinėti, neturiu tam laiko ir kantrybės, o čia sakau gal kas ir išeis, jei ne , tai bus kaip patirtis prekybinė įgyta
Bandysiu ir as y ta turgeli nuvaziuot, reiktu ir man kasdienai vaikams po koki kombi istisini prigriebt turiu ir pardavimui daug, tik kad neturiu vaiku kam palikt
Šiandien trys paros kaip Greta neima papulio. Baigėsi MP karjera, o jau buvau susirūpinusi kaip reikės atimt
Na mano vaikas sakyčiau standartinis, vidutinis, pagal klasiokus sprendžiu. 134 dydis jam dar didokas, bet 128 jau ne viskas tinka. Nors per apžiūrą jo duomenys buvo 121,5 cm, 27 kg
Tavo gal vaikai labai tvarkingi, nes Paulius jau kokie trys metai kelnių neišauga suplėšo, keliai taip išdyla, kad tik išmest
QUOTE(vilmuke @ 2013 10 10, 23:19)
ohoooo daina, maniškiui šiemet bus dešimt, bet dar striukes ir 128 ir 134 nešioja , nors rodos toks mažiukas nėra, bet taviškis tada sakyčiau nemažas
Na mano vaikas sakyčiau standartinis, vidutinis, pagal klasiokus sprendžiu. 134 dydis jam dar didokas, bet 128 jau ne viskas tinka. Nors per apžiūrą jo duomenys buvo 121,5 cm, 27 kg
Tavo gal vaikai labai tvarkingi, nes Paulius jau kokie trys metai kelnių neišauga suplėšo, keliai taip išdyla, kad tik išmest
QUOTE(Daina @ 2013 10 11, 09:08)
maniškis labai tvarkingai nešioja, namuose kelnės kitos, į mokyklą ir išeigai kitos. Ir viskas, niekaip nenutąso. Turi jis nemažai treninginių kurių irgi nenudilę niekas, tai tas nešioja po namus. O dar aš kai pamišus perku ir perku, tai nespėja ir sunešioti
Vilmuke, kuri vieta bus tavo? Mano 15