Cashmere, kaip tavo vaikas ar apsiprato su aukle?
Mano aukle tai nuo laiptu pas save nukrito kaime, tai sia savaite serga, mociutes mus gelbsti kiek gali...
Sveikos, mūsų auklė irgi serga, iki pirmadienio žada pasveikt, mum ir močiutė su tėvuku gelbsti. Šiaip jau daug geriau nei pirmą savaitę, jau užsiima abudu, žaidžia, bendrauja, tik nelabai valgo su ja ir soskytės visai nepaleidžia, nusiraminimas vaikui matyt, šiaip mamai irgi nemažai streso, bet jau po biskį įsivažiuojam
QUOTE(Cashmere @ 2013 09 12, 18:58)
Sveikos, mūsų auklė irgi serga, iki pirmadienio žada pasveikt, mum ir močiutė su tėvuku gelbsti. Šiaip jau daug geriau nei pirmą savaitę, jau užsiima abudu, žaidžia, bendrauja, tik nelabai valgo su ja ir soskytės visai nepaleidžia, nusiraminimas vaikui matyt, šiaip mamai irgi nemažai streso, bet jau po biskį įsivažiuojam
Tai jums gerai, su musiske siandien susiskambinom, tai ateitu is bedos pirmadieni, bet tik namie butu, vaiko i lauka nevestu, tai leidau dar pasirgt iki treciadienio kad jau pilna koja griztu
Labukas,
Kiprą su vardadieniu!
Pas mus lyg ir viskas gerai, šiuo momentu Brolis iš namų ir Greta sveika
Kiprą su vardadieniu!
QUOTE(Daina @ 2013 09 16, 15:10)
Labukas,
Kiprą su vardadieniu!
Kiprą su vardadieniu!
Mes ir jungiames prie sveikinimu Kiprui
Jums fainai o maniskiui Ugniui pusantros paros tempa 39 siandien buvom pas gyd.-puliuojanti angina... geriam antibus, nes jau ir ant bronchu metasi...meldziuos, kad Austeja neuzsikrestu
QUOTE(sanet @ 2013 09 16, 16:29)
geriam antibus, nes jau ir ant bronchu metasi...meldziuos, kad Austeja neuzsikrestu
Sveikit Kaip liūdna, vargšas vaikutis
Mudvi jau buvom susiruošę šią savaitę kurią dieną į svečius užsukti Matyt nelemta
QUOTE(Daina @ 2013 09 16, 15:59)
Sveikit Kaip liūdna, vargšas vaikutis
Mudvi jau buvom susiruošę šią savaitę kurią dieną į svečius užsukti Matyt nelemta
aciu
o man gaila, kad neuzsuksit na, gal kuri kita karta
ech... baigiasi mudviejų su Gretuke atostogos Dar šiandien pas Tiskę į svečius įsipiršom o šiaip nieko naudingo visuomenei nenuveikėm
Kaip Ugnius, gerėja?
Kaip Ugnius, gerėja?
Kažin SM neduotų mūsų temai apdovanojimo kaip "aktyviausiai"
QUOTE(Daina @ 2013 09 25, 15:29)
Kažin SM neduotų mūsų temai apdovanojimo kaip "aktyviausiai"
galimpacios apsidovanot
Gal kas vaikams pirke gintaro karoliu? uzsimaniau
Ir dar, gal zinot Mrj gydytoja-homeopata?
Laba,
Aš buvau prieš dantukų dygimą sumąsčius pirkt, bet taip ir nenupirkau, nes pabijojau, kad bus sadraskyti ir praryti
QUOTE(sanet @ 2013 09 25, 15:35)
galimpacios apsidovanot
Aš buvau prieš dantukų dygimą sumąsčius pirkt, bet taip ir nenupirkau, nes pabijojau, kad bus sadraskyti ir praryti
QUOTE(sanet @ 2013 09 25, 16:35)
Ne, maniškė viską nusilupa
abejoju ar toks čia yra