As nuo pirmad i darba, bet ten visa diena nebusiu, po pietu laisvesne, tik nzn posedis kuria diena bus, tada jau busiu po pietu uzimta..
Na, tai kada atlekiat pas mane? Vyra vel iskviete, tai nebus kam pasefuot
Šianakt niekaip neužmigau pilnatis, ane?
Tiske pirmadienį negali. Aš pirmadienį tingėsiu tai kaip sakant kada Tiske pasakys prisiderinsiu, nes man gi dzin kada, tik kad is vakaro sužinočiau
Reikia tų orų dar pasižiūrėt.
QUOTE(sanet @ 2013 08 24, 16:27)
Na, tai kada atlekiat pas mane?
Tiske pirmadienį negali. Aš pirmadienį tingėsiu tai kaip sakant kada Tiske pasakys prisiderinsiu, nes man gi dzin kada, tik kad is vakaro sužinočiau
Reikia tų orų dar pasižiūrėt.
As pirmadieni darbe pasiklausiu kada posedis, tai bus aisku, kuria diena as po piet negalesiu, tada pranesiu.
QUOTE(Tiske @ 2013 08 24, 20:51)
As pirmadieni darbe pasiklausiu kada posedis, tai bus aisku, kuria diena as po piet negalesiu, tada pranesiu.
ok, pasistenkit kuo anksciau susitart ir man pranest, nes maniskis lb nori dar pas mociute y kaima isvaryt pabut, kol brolis nepradejo y mokykla eit nes jei jo nebus kai atvarys Paulius su Joviu, tai bus daaaaug asaru
Sveikos, Tiske sakiau užklausiu kaip sekasi su aukle jum? Neverkia mažiukas? Mes kažkaip sunkiai, kol kartu namie gerai, tik aš pro duris taip į dūdas, o man jau pirmadienį į darbą Kaip man ten reiks sėdėt jei Matas verks..
QUOTE(Cashmere @ 2013 08 30, 10:52)
Sveikos, Tiske sakiau užklausiu kaip sekasi su aukle jum? Neverkia mažiukas? Mes kažkaip sunkiai, kol kartu namie gerai, tik aš pro duris taip į dūdas, o man jau pirmadienį į darbą Kaip man ten reiks sėdėt jei Matas verks..
Oj, mes tai labai gerai, lengvai mane Kipras paleidzia ate ate ir bega sau, pirma diena tai Jovis liko kartu, kad mazajam linksmiau butu, o po to vienas su aukle. Iskart pamilo jie vienas kita cia kuria diena grizom mes su vyru per pietus, aukle isleidziam namo, Kipras tik pamate, kad ji eina pro duris, opa pas ja, mums ate ate Atseit jau veskis ir ji i lauka
Isivaizduoju, kad skauda sirdi, bet gal iseisi i darba, kai maziukas miegos - tai neverks taip. Mano Jovis irgi toks verksniukas buvo, net su mano mama likdamas verdavo, tai sunku...
Sweikos
Kaip nuotaikos artejant rugsejo 1-ąjai?
Vakar buvom susitikę kiprą su aukle labai gražiai abu ėjo dar paplepėjom trumpai nes Rimvydas buvo užsioževes nenorėjo eiti. Labai jau maloni moteris Tau pasisekeė manau dėl auklės
Vakar buvom susitikę kiprą su aukle labai gražiai abu ėjo dar paplepėjom trumpai nes Rimvydas buvo užsioževes nenorėjo eiti. Labai jau maloni moteris Tau pasisekeė manau dėl auklės
QUOTE(viliuxe @ 2013 08 30, 13:17)
Sweikos
Tikrai pasiseke, labai visi mes ja dziaugiames Tikrai labai gera moteris
Viliuxe, taviskis vyresnelis jau i PUG eis, kur leidai?
QUOTE(Tiske @ 2013 08 30, 20:39)
Viliuxe, taviskis vyresnelis jau i PUG eis, kur leidai?
palikau tam paciam darzelyje. paskui eis ir i 1-ą klase tam paciam daželyje.
Sveikinu visas su Rugsejo 1 Su prasidedanciu rudeneliu Tegul visiems ruduo buna vaisingas, visomis prasmemis