Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės mamytės

QUOTE(viliuxe @ 2013 08 13, 13:45)
klausykit nepamenu kurios is jusu darot segtukus mergaitem i plaukus. buvot imete berods tinklapi is kur perkat juosteles man butu labai naudinga.

labukas,

aš dariau, pirkau iš MiniTextile.lt, ieškok facebooke mirksiukas.gif

jei ką, tai mes gyvename gerai ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labas,
Sanet, kelintą valandą pas tave?
Atsakyti
Vat, as ir pagalvojau, kaip cia su tuo meetu bus, ryt visa diena lietu pranesa... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 08 20, 10:59)
Labas,
Sanet, kelintą valandą pas tave?

kad ne nzn ax.gif jus spreskit, as visa diena busiu namie smile.gif

QUOTE(Tiske @ 2013 08 20, 11:27)
Vat, as ir pagalvojau, kaip cia su tuo meetu bus, ryt visa diena lietu pranesa...  g.gif

jau nebe schmoll.gif bet va rytoj ryte truputi palis...bent jau taip pranesa biggrin.gif

Laukiu ziniu kada atvyksit mirksiukas.gif beje, turesim priziuretoja biggrin.gif maniskis nelauktai gryzo ax.gif is anksto parasau, kad nebutu gal kam nemalonu smile.gif
Atsakyti
labukas,

o kelintą jūs čia lekiat??
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2013 08 21, 10:21)
maniskis nelauktai gryzo 

Kažkaip gėda jus trukdyti blush2.gif 4u.gif

Šiaip ar taip mes mieste reikalų krūvą turim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 08 21, 11:59)
Kažkaip gėda jus trukdyti  blush2.gif  4u.gif

Šiaip ar taip mes mieste reikalų krūvą turim  biggrin.gif

nieko baisaus, jis nepriestarauja biggrin.gif gi ne kiekviena diena pas mane susirenka mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kelinta ryt atlekiat? smile.gif
Atsakyti
trumpai parašykit kur ir kelintą, mažnia pavyks, jei mašina laisva bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2013 08 21, 17:23)
trumpai parašykit kur ir kelintą, mažnia pavyks, jei mašina laisva bus  doh.gif

Važiuojam pas sanet, į sodus netoli sasnavos. Aš žinau kur, tai galima susitart ir važiuot paskui mane 4u.gif
Aš gal kokią 13 val jau būčiau darbus apsimušus g.gif
Tiske tik po Kipro pietų miego gali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 08 21, 19:50)
Važiuojam pas sanet,

Tai ką, orai subjuro, ant batuto tikriausiai balos doh.gif
O aš gavau tokią užduotį, kad nežinau kada reikalus valdiškose įstaigose baigsiu unsure.gif

Gal kuri žinote kas odinius baldus perrengia? Ieškojom odinės sofos su miegamuoju mechanizmu, bet pigiausia dėvėta kokią radom 1500 doh.gif tiek pinigų šitam reikalui neturim schmoll.gif Nusprendėm kad jau geriau tada nauja Neodinė už 900, bet gal dar kas senukę perrengtų g.gif nes gaila be proto fotelių blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 22 rugpjūčio 2013 - 08:34
QUOTE(Daina @ 2013 08 22, 08:33)
Tai ką, orai subjuro, ant batuto tikriausiai balos  doh.gif
O aš gavau tokią užduotį, kad nežinau kada reikalus valdiškose įstaigose baigsiu  unsure.gif

Gal kuri žinote kas odinius baldus perrengia? Ieškojom odinės sofos su miegamuoju mechanizmu, bet pigiausia dėvėta kokią radom 1500  doh.gif  tiek pinigų šitam reikalui neturim  schmoll.gif  Nusprendėm kad jau geriau tada nauja Neodinė už 900, bet gal dar kas senukę perrengtų  g.gif  nes gaila be proto fotelių  blush2.gif  biggrin.gif

patikek, vaikams dzin tos balos ant batuto lotuliukas.gif pravalai truputi ir sokineja biggrin.gif tik kad tikrai oras pabjuro ir pranesa diena lietu, tai nepasisedesim lauke... atidedam kitai savaitei, bet kiek ziurejau tai tik pirmad neblogas oras...

Maciau as tu devetu baldu pigiau, bet kad kiti miestai...dar gerai jei Kaunas, bet dazniausiai Vilnius, Klaipeda doh.gif o kas perrengia, tai nzn schmoll.gif

Tiske primink kada jau pradedi dirbt?
Atsakyti