Reikėjo tada ir man prašyt kotletų
QUOTE(Cashmere @ 2013 07 29, 15:33)
Reikėjo tada ir man prašyt kotletų
Man atrodo, kad susitarsit ))
QUOTE(Tiske @ 2013 07 29, 21:30)
Man atrodo, kad susitarsit ))
Aš mąstau pradėt pratint prieš kokia pora savaičių, nežinau kaip jausis, gal reiks daugiau laiko priprast prie naujos tetos, o mamai iš viso koks stresas
Sveikos. Va viena pasakojo, kad turi auklyte, ji priziuri 5 vaikus. Maziausiam 2 paskui 4, 9, 12 ir 14 m., bei sutvarko namus. Rubai islyginti sukabinti... Del maisto darymo,nesu tikra. Moka jai 40 lt i diena. Papigiai visai ane?
Man reiktu darban, tai irgi ieksociau tokios kuri ir namus patvarkytu, ir valgyt padarytu...
Man reiktu darban, tai irgi ieksociau tokios kuri ir namus patvarkytu, ir valgyt padarytu...
QUOTE(Rutele_S @ 2013 07 30, 00:13)
Sveikos. Va viena pasakojo, kad turi auklyte, ji priziuri 5 vaikus. Maziausiam 2 paskui 4, 9, 12 ir 14 m., bei sutvarko namus. Rubai islyginti sukabinti... Del maisto darymo,nesu tikra. Moka jai 40 lt i diena. Papigiai visai ane?
5 vaikai, namai, valgis ir 40 lt, jau čia vergovė Man tai asmeniškai nereikia tarnaitės, maža aš ponia, geriau tegul į vaiką dėmesį visą sudeda ir man bus labai gerai
As tai pratinimui savaite paskyrus, man ta savaite praktiskai tik pasirodyti darbe reikes, kelioms valandoms, tai bus pats tas
Labas is ryto
Daina tai kai jau zinosi kad atvarai miestan, duok kokia zinia-susimatytume kur
As tai neysivaizduoju kaip reiks nutraukt maitinima...Zviegia kaip skerdziama mano pana kai neduodu
As tai neysivaizduoju kaip reiks nutraukt maitinima...Zviegia kaip skerdziama mano pana kai neduodu
Kipras ir dabar zviegia, bet tai ka, pasikalbam ir tiek... labiausiai tai tetis padeda, kai nepavyksta susitart...
QUOTE(sanet @ 2013 07 30, 09:38)
As tai neysivaizduoju kaip reiks nutraukt maitinima
As tai neysivaizduoju kaip reiks nutraukt maitinima
Sužinojau kad galiu bet kada, daktarė visą rugpjūtį atostogaus, nuplaukia tymų skiepas gretai ir Pauliaus medicininė Užregistravo rugsėjo 3
Tai gal organizuojam bendrai kurią dieną, nes aš tada spec atlėkčiau autiku pasimeetinti
Dėl maitinimo nesuku galvos iš tikro niekada net nedrįsau svajoti, kad tiek mudvi papinėsimės. Į darbą man nereikia, nepatogumų maitinimas nesukelia, tai manau iki darželio atprasim, o kaip žinia į jį tik kitą rugsėjį, tai laiko dar turim
Svente vistytyje
http://vistytis.pusl...d=1:latest-news
http://vistytis.pusl...d=1:latest-news
Laba
Gal kuri turit tusciu stikliniu buteliuku nuo vaikisku sulciu?
Gal kuri turit tusciu stikliniu buteliuku nuo vaikisku sulciu?
Sveikos
Aš ir neįsivaizduoju kada maitintis nustosim, jau mano visiem aplinkiniam, tai čia baisus stebuklas ir jau keista, kad toookį didelį maitinu
Įsivaizduojat vakar pirmą kartą buvau į "laisvę" į draugės gimtadienį viena paleista liko mano vyrukas su MB ir aliarmo nesukėlė, o taip tai net į WC ramiai nueit neleidžia pastoviai kaukia už durų
Ai dar norėjau paklaust, kaip Jūsų mažiai automobilyje važiuoja, nepyksta? Arijus tai vieno zurzėjimo būna, sakau gal jau jį užsupa
Aš ir neįsivaizduoju kada maitintis nustosim, jau mano visiem aplinkiniam, tai čia baisus stebuklas ir jau keista, kad toookį didelį maitinu
Įsivaizduojat vakar pirmą kartą buvau į "laisvę" į draugės gimtadienį viena paleista liko mano vyrukas su MB ir aliarmo nesukėlė, o taip tai net į WC ramiai nueit neleidžia pastoviai kaukia už durų
Ai dar norėjau paklaust, kaip Jūsų mažiai automobilyje važiuoja, nepyksta? Arijus tai vieno zurzėjimo būna, sakau gal jau jį užsupa