Na merginos, kur visos prapuolet? Cashmere, kaip aukles sekasi ieskot? Sanet, kaip Ugniaus ranka? Daina, kada i miesta atleksi? ir visos kitos prasom aktyviau reikstis
QUOTE(Tiske @ 2013 07 29, 08:21)
ir visos kitos prasom aktyviau reikstis
Sportuojam sportuojam ir dar karta sportuojam nesilanksto taip kaip turetu...sia savaite baigsis kineziterapija, eisim pas reabilitologe vel, kadangi vaiku atostogauja (a.d. ) tai eisim pas suaugusiuju. Kiek zinau, ji vaikams negaili proceduru o kuo daugiau visko skiria, tai greiciau taisosi...o ta vaiku skyre vos kelias proceduras siaip jau, tai pavargau baisiau....ligonines,sanatorijos, siaip dar bedos, db vel tasykis kiekviena diena....
QUOTE(Tiske @ 2013 07 29, 08:21)
Na merginos, kur visos prapuolet? Cashmere, kaip aukles sekasi ieskot? Sanet, kaip Ugniaus ranka? Daina, kada i miesta atleksi? ir visos kitos prasom aktyviau reikstis
Sveikos, mes tai niekaip į vėžes neateinam, nenusitvarko Arijui pilvukas galutinai nors tu ką Taip tos ligos viską išderino, atrodo nieko nėra, bet negerumai nepraeina Dar bandau eilinį kartą ir dantis prikabint prie kaltųjų sąrašo, nes iltinukai jau viršūnėles rodo
Labas,
mums buvo ilgasis savaitgalis pajūrį, tai jaučiuosi ne pailsėjus, o pavargus Ir dabar kol viską susitvarkysiu, perplausiu
Į miestą tik kitą savaitę tikriausiai.
Gaila vaiko ir jūsų
Pas mus jau lyg ir su dantim baigtas reikalas
mums buvo ilgasis savaitgalis pajūrį, tai jaučiuosi ne pailsėjus, o pavargus Ir dabar kol viską susitvarkysiu, perplausiu
QUOTE(Inute @ 2013 07 29, 11:12)
nenusitvarko Arijui pilvukas galutinai nors tu ką
Dar bandau eilinį kartą ir dantis prikabint prie kaltųjų sąrašo, nes iltinukai jau viršūnėles rodo
Dar bandau eilinį kartą ir dantis prikabint prie kaltųjų sąrašo, nes iltinukai jau viršūnėles rodo
Gaila vaiko ir jūsų
Sveikos, Tiske auklę lyg ir radom jau sutarėm, įdomu kaip įkainiai lyg sutarėm jau, kiek pati paprašė tiek ir sutikom mokėt (man asmeniškai mažai atrodo, nes gi žmogui gyvent reikia, bet mum visai dienai nereikia, tik kol vyras grįš iš darbo, jis trumpiau dirba). O šiaip mes sveiki, iltiniai jau visi išlindo, nežinau dar liko 4 krūminiai gal ane? Viso 20 dygs?
QUOTE(Daina @ 2013 07 29, 10:30)
Labas,
Gaila vaiko ir jūsų
Gaila vaiko ir jūsų
Nu aš dantų dygimo pabaigos laukiu kaip išganymo, su Daniele tai su dantim baigėsi ir neramumai ir nemigo naktys, tikiuos ir šįkart to paties
pas mus tai iltiniu nesimato, du kruminius turim.. bandau pabaigti maitinima, jau 2 paros kaip nemaitinu, gal jau ir nemaitinsiu daugiau tikiuosi
Cashmere, kiek mokesit auklei?
QUOTE(Tiske @ 2013 07 29, 13:34)
pas mus tai iltiniu nesimato, du kruminius turim.. bandau pabaigti maitinima, jau 2 paros kaip nemaitinu, gal jau ir nemaitinsiu daugiau tikiuosi
Arijus, tai jau pirmus krūminius visus keturis turi, o dabar pagal vaizdą, tai visi 4 iltiniai lenda jam kaip tai po vieną nei vienas dantukas nedygo
O kaip tu nutraukinėji tą maitinimą, kaip vyrukas reaguoja? plačiau prašom man tai čia atrodo misija neįmanoma
Tiske, 5Lt už valandą, o jūs kiek?
QUOTE(Inute @ 2013 07 29, 14:42)
O kaip tu nutraukinėji tą maitinimą, kaip vyrukas reaguoja? plačiau prašom man tai čia atrodo misija neįmanoma
oj, cia ir pas mane buvo sunki misija Pirmiausia, tai nuemiau naktini maitinima, isejau i kita kambari miegot, o miegamajame liko Kipras su teciu tai liko tik rytinis ir vakarinis maitinimai.. po savaites, nuemiau vakarini, padariau misinuko i gertuve, kazkiek pageria jo vakarais, apie 100ml isgeria tada liko rytinis maitinimas, kai po savaites bandziau ji nuimt, sustreikavo krutine, pasidare didelis guzas, kuris rankom traukiant niekaip neissimasazavo, tai turejau vel grazint maitinima.. tada kai jau rytais lengviau pasidare, kas antra diena maitinau, dabar jau 2 paros kaip nedavus, krutine atrodo OK.. cia musu 3 savaiciu darbas Kipras, aisku, labai pyksta, praso am am, bliuske man plesia, sakau, ner am am, baigesi, jis ijunk ijunk sakau, neisijungia jau va taip pasisnekam siandien nuo 6 ryto atsikelem, nes per riksma vistiek nepamiegosi, tai nors kiti seimos nariai numigo virem kose, pavalgem ir gyvenam toliau...
Man uz 3 sav i darba, norejau maitinima nutraukt iki to... tikiuosi pavyks..
Papildyta:
QUOTE(Cashmere @ 2013 07 29, 15:05)
Tiske, 5Lt už valandą, o jūs kiek?
Mes valandu neskaiciuosim, 800Lt per men, i sita ieina valgio gaminimas, Kipro prieziura, Jovio prieziura ligos metu..
QUOTE(Tiske @ 2013 07 29, 15:07)
Mes valandu neskaiciuosim, 800Lt per men, i sita ieina valgio gaminimas, Kipro prieziura, Jovio prieziura ligos metu..
Į mūsų įeina tik vaiko priežiūra, nieko daugiau ir nereikia mum, aišku vaiko valgio gaminimą turi omenyje. Na mum pilnai dienai nereikia, dar plius vyras vieną laisvą turi per savaitę, tai mum geriau valandom skaičiuot, bet plius minus gausis 500-600
QUOTE(Cashmere @ 2013 07 29, 15:09)
Į mūsų įeina tik vaiko priežiūra, nieko daugiau ir nereikia mum, aišku vaiko valgio gaminimą turi omenyje. Na mum pilnai dienai nereikia, dar plius vyras vieną laisvą turi per savaitę, tai mum geriau valandom skaičiuot, bet plius minus gausis 500-600
na, mums tai isvirs visiems, sake, kad jai nera skirtumo, kept 2 kotletus, ar 12 tai pagalvojau, kad gerai, nereiks man virt is darbo parejus