Mes irgi tikriausiai, dar ir Kirvakalnis tą savaitgalį, bet visur spėsim
Klausykit merdzinos, taip nieko nebus.... prasom ir mane informuot apie visas sventes jau norisi pasilinksmint, kad ir paprastose sventese ir su vaikais. Tiske nieko apie Vaizgakiemio svente nieko nesake
Sanet, kad ten birzelio pradzioj buvo ta svente
QUOTE(Tiske @ 2013 07 13, 15:36)
Sanet, kad ten birzelio pradzioj buvo ta svente
ten visada birzelio pradzioj buna? Gal dar kada kokia svente daro?
Kas zino kur pigiausiai spalvota kopijavima daro?
Mes buvom ''Kvapu nakty'' irgi mini svente
Labas,
Gal yra norinčių kitą savaitę pagert kavos miesto sode? O gal kuri žinot kada dabar sekantis burbuliatorius?
Gal yra norinčių kitą savaitę pagert kavos miesto sode? O gal kuri žinot kada dabar sekantis burbuliatorius?
QUOTE(Daina @ 2013 07 17, 17:32)
Labas,
Burbuliatorius pirmadieni norinciu yra kada busi?
QUOTE(Tiske @ 2013 07 17, 18:19)
Burbuliatorius pirmadieni norinciu yra kada busi?
Tai manau prieš burbuliatorių nors galiu ir kitą kurią dieną, nes mūsų tik toks ir tikslas, pasikarstyt
QUOTE(Daina @ 2013 07 17, 18:50)
Tai manau prieš burbuliatorių nors galiu ir kitą kurią dieną, nes mūsų tik toks ir tikslas, pasikarstyt
Zinai, del to burbuliatoriaus, tai birzelio 29 as buvau ir tokia mano drauge is Airijos grizus su vaikais, liepos 8 is 2008 trys mamos susitarem, ir su vaikais atejom susitikt, tai tokie tad burbuliatoriai Marijampolej vyksta tai per daug del jo nederink planu, burbulus papusti galima bet kur ir bet kada
QUOTE(Tiske @ 2013 07 17, 18:27)
Zinai, del to burbuliatoriaus, tai birzelio 29 as buvau ir tokia mano drauge is Airijos grizus su vaikais, liepos 8 is 2008 trys mamos susitarem, ir su vaikais atejom susitikt, tai tokie tad burbuliatoriai Marijampolej vyksta tai per daug del jo nederink planu, burbulus papusti galima bet kur ir bet kada
as noreciau irgi, bet man tinka pakolkas tik iki 13val, jei penktad tai tinka visas kitas laikas apart 13-14val
Labas vakaras
ka veikiat? kuom gyvenat?
ka veikiat? kuom gyvenat?
QUOTE(sanet @ 2013 07 23, 21:35)
Labas, geru oru laukimu gyvenam