Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės mamytės

Sveikos, kaip gyvenat? Pasidziaugem vasara ir gana doh.gif
Sanet, jus jau namuose?
Atsakyti
QUOTE(Tiske @ 2013 05 12, 07:52)
Sveikos, kaip gyvenat? Pasidziaugem vasara ir gana  doh.gif
Sanet, jus jau namuose?

jau namie smile.gif trec paleido, bet namie tebuvau vos pusvalandi-lekiau pas dukryte iskart, ketvirtad keliavom namo, penktadieni pas gyd perssirist, vakar pas svogeri y baliu, snd vel sake atvaryt...ryt jauciu vel persiirist, nes kas 2-3 dienos reik...
Naktys parduotos...zodziu nera kada ilsetis...gerai, kad nors karsciai atslugo...
Atsakyti
Sveikos,
Nu jau naktelė šiąnakt buvo,tai nesamonė kažkokia wub.gif pablūdo mano vaikai visiškai, pirmiausiai Danielė vaikščiojo iki 3val nakties, tai jei nesimiega, tai jau žiūriu, kad per miegus vaikšto doh.gif tipo persirengt atėjo doh.gif , o 4val Arijus nusprendė, kad jau išsimiegojo ir man jau pakaks doh.gif Ir ne pilnatis rodosi g.gif
QUOTE(sanet @ 2013 05 12, 08:38)
jau namie  smile.gif trec paleido, bet namie tebuvau vos pusvalandi-lekiau pas dukryte iskart, ketvirtad keliavom namo, penktadieni pas gyd perssirist, vakar pas svogeri y baliu, snd vel sake atvaryt...ryt jauciu vel persiirist, nes kas 2-3 dienos reik...
Naktys parduotos...zodziu nera kada ilsetis...gerai, kad nors karsciai atslugo...

Stiprybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Namie kaip sakoma ir sienos padeda, jau vis smagiau visiems kartu.
Aš ir džiaugiuosi, kad karštis atslūgo, nes mudviem su Arijum, tai šakės nuo saulės, paveldėjo matyt iš manęs tą alergiją saulei doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sanet, tai smagu kad jau namie.. o ten Ugniui ne gipsas? kazkaip is foto isivaizdavau, kad gipsas ten ir perrisinet nereikia...

As tai liudziu, kad orai atveso, man karstis patinka smile.gif dabar vel salta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiske @ 2013 05 12, 11:31)
Sanet, tai smagu kad jau namie.. o ten Ugniui ne gipsas? kazkaip is foto isivaizdavau, kad gipsas ten ir perrisinet nereikia...

As tai liudziu, kad orai atveso, man karstis patinka smile.gif dabar vel salta... g.gif

Tai kad čia kelias dieneles, o paskui vėl šilumą berods nusimato.
Man ir patiktų, bet kad mane žiauriai išberia nuo saulės doh.gif MB sako, kad norint manim atsikratyt reikia išsivežt į kelionę į kokią saulėtą šalį doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inute: 12 gegužės 2013 - 11:39
Kukų kur visos dingę? Jau vasara mėgaujatės ? tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
Labas, a mes tai namie bimbinejam, gal kita savaite paatostogausim pagaliau biggrin.gif
Atsakyti
Greta nepakelia karščio doh.gif ištisai zurgia, gerai tik po ventiliatorium ar kondicionierium unsure.gif O geriausia kai guli kolidoriui ant linoliaumo biggrin.gif tipo vėsinasi lotuliukas.gif
QUOTE(Inute @ 2013 05 19, 16:50)
Kukų kur visos dingę?

Man atostogos nuo SM. Tiske Turkijoj (baltai pavydziu).
Rytoj tėvų susirinkimas Pauliaus mokykloj. Inute kur leisi Danielę?
Ketvirtadienį darželio išleistuvės. Penktadienį su vaikais planuoju į Kauną, turiu su drauge susitikti, Paulių apkirpti ir į zoo pagaliau papulti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 05 20, 09:10)
Greta nepakelia karščio  doh.gif  ištisai zurgia, gerai tik po ventiliatorium ar kondicionierium   unsure.gif O geriausia kai guli kolidoriui ant linoliaumo biggrin.gif tipo vėsinasi  lotuliukas.gif

Man atostogos nuo SM. Tiske Turkijoj (baltai pavydziu).
Rytoj tėvų susirinkimas Pauliaus mokykloj. Inute kur leisi Danielę?
Ketvirtadienį darželio išleistuvės. Penktadienį su vaikais planuoju į Kauną, turiu su drauge susitikti, Paulių apkirpti ir į zoo pagaliau papulti  rolleyes.gif

Nu pas mus namie vėsu, tai nors tokiu laiku apsireiškia nesaulėto buto privalumai biggrin.gif Nes Atijus irgi karščio neperneša, vakar pas tėvus vos kelias valandas pratempėm, nes pas juos visi langai į pietus doh.gif

Na mes Danielę čia ir toliau prie namų leisim, dar dabar į šypsenėlę. Danielės reikalus MB visus tvarko, pakolkas tai dar tik prašymą reikėjo parašyt ir sakė rugpjūtį ateit pasižiūrėt kur papuolėm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inute: 20 gegužės 2013 - 10:07
Labas visiems smile.gif

Kaip visiems sekasi? Ziurau prasidejo atostogu metas, nes tylu nei vienos nematyti smile.gif
Atsakyti
Labas, labas, mes dar neatostogaujam, bet nuo sestadienio jau cool.gif vacation4.gif
Atsakyti
Sveikos, mes tai sergam verysad.gif
Atsakyti