Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės mamytės

QUOTE(sanet @ 2013 05 06, 12:45)
istorija prasideda

Istorija kai iš siaubo filmų, gaila vaiko ir tavęs man gaila console.gif
Laikykitės, tikiuosi viskas bus gerai, gis viskas greitai ir neskausmingai.
Atsakyti
Labas, mes busim taip manau nuo kokios 14 valandos, reikes pasitrinti iki 16 ar daugiau nes siuntinuka nuo 16 val pasiimt galesiu paste, tai vat. Jei kas atvaziuotu tai prisijunkit, tik kaip mus pazinti g.gif biggrin.gif
Arba kas zinot jog atvaziuosit brukstelkit i az, susikeisim nr, tai kai jau parke busit, susiskambinsim.
Ar kaip darom?
Atsakyti
Rutele, parasiau tau i AZ smile.gif panasu, kad daugiau norinciu nelabai yra.. tai vel minimeetas bus biggrin.gif
Atsakyti
Jei suspėsim, tai ir mes ateisim ax.gif
Atsakyti
Smagus vakar vyriskas meetukas buvo - dazniau reiketu wink.gif Gal kas prisimena albumo duomenis blush2.gif imesciau foto wink.gif
Atsakyti
labukas mamukai,

aš pagalvojau, kad jei kas su mašiniukais būna galėtume pas mane sodukyje kada susitikti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2013 05 08, 10:27)
labukas mamukai,

aš pagalvojau, kad jei kas su mašiniukais būna galėtume pas mane sodukyje kada susitikti  ax.gif  4u.gif

As su, galeciau dar kazka prigriebt su savim wink.gif tik as dabar galesiu meetintis tik birzeli wink.gif
Papildyta:
Ikeliau foto i albuma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiske @ 2013 05 08, 11:12)
As su, galeciau dar kazka prigriebt su savim wink.gif tik as dabar galesiu meetintis tik birzeli wink.gif
Papildyta:
Ikeliau foto i albuma wink.gif

priminkit kaip papult i albumiuka?
Atsakyti
QUOTE(Tiske @ 2013 05 08, 07:31)
Smagus vakar vyriskas meetukas buvo - dazniau reiketu wink.gif Gal kas prisimena albumo duomenis  blush2.gif  imesciau foto wink.gif

Aha smagu buvo, tik jau paskui namo, tai bėgom su kauksmais doh.gif
Atsakyti
Man irgi patiko, lauksim kito sykio smile.gif
Atsakyti
Labukas,
smagu buvo susitikti lauksime kito karto.
O kur Vilmuke tavo sodas?
Atsakyti
QUOTE(viliuxe @ 2013 05 08, 15:23)
Labukas,
smagu buvo susitikti lauksime kito karto.
O kur Vilmuke tavo sodas?

nartelio smile.gif
Atsakyti