sweikutes
tiskes Joviui
nebuvom, nes pagalvojau, kad tokiu oru geriau laukutyje pabuti, nes pries tai naktis vaiko buvo bemiege dantukai lenda.
O as sitas dienas rengiau pedukes kelnytes golfiukas ir odine striukute tai buvo pats tas, nes buvau pradzioj apvilkus kombinzona tai parsinesiau slaputeli.
Tai vat man niekad vaikas ne slapias tai ir nesuprasi pries 9 prikeliau saviski, nzn ka nakti reikes veikt Nuluzo puse 6 mainoj griztant
o mes del kodelciaus, ka zinau, nenorejau Neturim ka apsirengt mudu mazum kitasyk
o mes del kodelciaus, ka zinau, nenorejau Neturim ka apsirengt mudu mazum kitasyk
sveikos,
gal galit kuri rekomenduot gera odontologa?
gal galit kuri rekomenduot gera odontologa?
laba dienukė,
nu aš tai išvis juokingai pasakysiu, visą savaitę galvojau, kad meetas, būtų fainiai nueiti, kad tik nepamiršti, ir ką - pamiršau , prisiminiau tik šeštadienį net gėda ir pasakyti
sėdim su nutysusiu snargliu, pirmą kartą gyvenime , bet vakar buvome lauke, sakau gal ir šiandien eiti, tik su tuo apsirengimu bėda, neįkertu kokią striukę dėti, kokio storumo
nu aš tai išvis juokingai pasakysiu, visą savaitę galvojau, kad meetas, būtų fainiai nueiti, kad tik nepamiršti, ir ką - pamiršau , prisiminiau tik šeštadienį net gėda ir pasakyti
sėdim su nutysusiu snargliu, pirmą kartą gyvenime , bet vakar buvome lauke, sakau gal ir šiandien eiti, tik su tuo apsirengimu bėda, neįkertu kokią striukę dėti, kokio storumo
Sako vaika rengt taip kaip pati tik plius papildomas sluoksnis, nu snd mes buvom taip apsirenge - nestoras, bet dvigubas kepuriukas,pedukes, kelnytes, bodis tr rankovem, bliuskyte bodzio storumo ilg rankovem, ir striukyte, kaip plosciukas, plona. Plona skarele - salikiukas. Tai taip miegojimui buvom. Kai miegojo, uzklojau dekiuku vienu sluoksniu.
Paskui kitu isvaziavimu, iki parduotuves, tai vietoj striukes uzdejau dzempuka su pukuciu,ka zn, man atrodo normaliai viskas abiem atvejais
Paskui kitu isvaziavimu, iki parduotuves, tai vietoj striukes uzdejau dzempuka su pukuciu,ka zn, man atrodo normaliai viskas abiem atvejais
Savaitgali ir Kipras broliui kompanija palaike, kad nebutu liudna vienam sirgt, bet jau situacija stabilizuota, Kipras dar pasloguoja, bet visa kita - ok
Vilmuke, laukas slogos metu - pats geriausias vaistas renk taip, kad neperkaistu
Gaila, kad teko meetuka praleist, bet gera proga vel organizuotis
Renateliaaa, as einu pas Uogintiene, esu ja patenkinta, tik eiles ilgos.
Vilmuke, laukas slogos metu - pats geriausias vaistas renk taip, kad neperkaistu
QUOTE(Tiske @ 2013 04 23, 11:55)
o kaip su ja galima susisiekt? radau internete nr.bet susisiekt negalima.
Sveikos
tikrai juokingi pasiteisinimai, bet nesiplesiu...
Man sita gera, bet pas ja eiles baisines, nebent su skaudanciu
http://118.lt/imones...binetas/7542264
Abiem
pagalvojau, kad galim pas mane susimest ir ne keliom valandziukem, o galim ir ilgiau koki saslykiuka galetume prasikept, ka y tai?
tikrai juokingi pasiteisinimai, bet nesiplesiu...
QUOTE(renateliaaa @ 2013 04 22, 08:47)
Man sita gera, bet pas ja eiles baisines, nebent su skaudanciu
http://118.lt/imones...binetas/7542264
QUOTE(Tiske @ 2013 04 23, 09:55)
Savaitgali ir Kipras broliui kompanija palaike, kad nebutu liudna vienam sirgt, bet jau situacija stabilizuota, Kipras dar pasloguoja, bet visa kita -
Abiem
pagalvojau, kad galim pas mane susimest ir ne keliom valandziukem, o galim ir ilgiau koki saslykiuka galetume prasikept, ka y tai?
Gretą rengiu panašiai kaip Rūtelė. Rankos ledinės pastoviai, o sprandas užkaitęs nieko nesuprantu, snarglio kol kas nėra, šiandien ryte vėl kosėjo. Man paranoja Vakar pirmą kartą ant žolės pastačiau, eit lyg ir nieko, bet ranka prisiliesti bijo iš karto mama turi imti ant rankų, nes oi kokia baisi žolė
Zaraza užmigo 11, tai kaip suprast? Ji gi tik kartą dienoj miega, po pietų tai dar kažką pasidarydavau, o dabar tuoj kelsis pietaut ir jau aš be suplanuotų darbų liksiu
Rytoj po pietų būsiu mieste. Susitinkam? kada tau kodėlčiai?
Zaraza užmigo 11, tai kaip suprast? Ji gi tik kartą dienoj miega, po pietų tai dar kažką pasidarydavau, o dabar tuoj kelsis pietaut ir jau aš be suplanuotų darbų liksiu
QUOTE(sanet @ 2013 04 23, 11:03)
ka y tai?
KADA? Rytoj po pietų būsiu mieste. Susitinkam? kada tau kodėlčiai?
QUOTE(sanet @ 2013 04 23, 12:03)
Butu smagu, bet mano Kipras dar su snargliu, tai mes zarazni gal kita sav?
Nu kas per oras o ruošiausi eit krūmų kirst
jooo antradienį juokauju, kitos savaitės antradienį mes nea, o trečiadienį nedarbo Darbo diena tai mes minėsim nedarbą
Kaip nerealiai faina auginti dukrytę mama virtuvėj puodus plauna, mergaitė su išskalbtais skalbiniais kolidoriaus grindis šluosto Įdomu nuo kada skalbenkę atsidaryt išmoko
QUOTE(Tiske @ 2013 04 23, 12:56)
gal kita sav?
jooo antradienį juokauju, kitos savaitės antradienį mes nea, o trečiadienį nedarbo Darbo diena tai mes minėsim nedarbą
Kaip nerealiai faina auginti dukrytę mama virtuvėj puodus plauna, mergaitė su išskalbtais skalbiniais kolidoriaus grindis šluosto Įdomu nuo kada skalbenkę atsidaryt išmoko
Mes y kodelciu varom pirmadieni, treciadieni, todel tos dienos atkrenta, o visas kitas prasom ai, dar sy penktadieni mes isdumiam is namu
Kad sia gana prastus orus pranesa, vejas ir silumos ne marios, gal atidedam neribotam laikui aisku galim ir kita sav, nes antradieni tai jau superini ora pranesa
o jusu su vyru buna taip? gal kraujotaka sutrikus na nelabai as nutuokiu tokiuose reikaluose
kaip man paranoja del vandens telkiniu
kas ten zino tavo zaraza
as tai jau spejau garaza apsitvarkyt, popiet kai uzmigs, eisiu jau y siltnami pomidorus sodint, nes baigia is vazonu isvirst
tai vat ir klausimas kada?
as laisva nuo 15-17val
manau, kad kita sav...as aplamai noreciau, kad jau eitu pasitiesus koki dekuti ant zemes pasedet kazin ne per daug noriu
ai, tiesa, galit su vyresneliais, nes paskui maniskis zys kodel pas ji sveciu neatvare
Kad sia gana prastus orus pranesa, vejas ir silumos ne marios, gal atidedam neribotam laikui aisku galim ir kita sav, nes antradieni tai jau superini ora pranesa
QUOTE(Daina @ 2013 04 23, 11:11)
Gretą rengiu panašiai kaip Rūtelė. Rankos ledinės pastoviai, o sprandas užkaitęs nieko nesuprantu, snarglio kol kas nėra, šiandien ryte vėl kosėjo. Man paranoja Vakar pirmą kartą ant žolės pastačiau, eit lyg ir nieko, bet ranka prisiliesti bijo iš karto mama turi imti ant rankų, nes oi kokia baisi žolė
KADA?
KADA?
o jusu su vyru buna taip? gal kraujotaka sutrikus na nelabai as nutuokiu tokiuose reikaluose
kaip man paranoja del vandens telkiniu
kas ten zino tavo zaraza
as tai jau spejau garaza apsitvarkyt, popiet kai uzmigs, eisiu jau y siltnami pomidorus sodint, nes baigia is vazonu isvirst
tai vat ir klausimas kada?
as laisva nuo 15-17val
QUOTE(Tiske @ 2013 04 23, 12:56)
Butu smagu, bet mano Kipras dar su snargliu, tai mes zarazni gal kita sav?
manau, kad kita sav...as aplamai noreciau, kad jau eitu pasitiesus koki dekuti ant zemes pasedet kazin ne per daug noriu
ai, tiesa, galit su vyresneliais, nes paskui maniskis zys kodel pas ji sveciu neatvare