Bus metukai, apie gimtadieni boruziu tema rode per LNK vaiku laida ir minijo, kad metuku laiko berniukas berods ten buvo tai mastau ir as panasiai paruosti
Skanius grybukus kepa Jukneviciaus g. 100 jie maziukai sunkoki ale tikrai skanus jie nesausi arba Jukneviciaus turguj nuo gatves iejimas pati pirma vieta kai ieini atsimusi i lentyna prideta sakociu ir skruzdelynu, bet ten vienetais prekiauja maziukai tai jie medaus torto skonio po 0.70cnt. yra ir dideliu ale jie paprastu meduoliu skonio tai nelabai jie skanus.
Is sapro to nesitikejau, bet matyt buvo kazkas rimto jai jau taip padare, nes pastruoju metu jis labai jau keistas buvo. dar sakiau eisim i jo koncerta geguzes men, bet gaila...
QUOTE(Daina @ 2013 04 18, 14:17)
Nu Šapras pavarė
Gal kuri norite skrybėlių savo princesėms? Aš pirksiu, tai galite jungtis
Skrybėlės
Skrybėlės
Visiems cia baisus sokas, atrodo zmogus ir megstama darba turejo ir viska ko tik norejo bet pasirodo tik mums taip atrode o kas zmogaus viduje dejosi niekas nezino
O beje kada ir kur rytoj susitinkam?
Sveikos
Gal ka sudomins- balandzio 25d bibliotekoj vyks nemokamas spektaklis 11.30 val. "ezio namas"
Ups, sumaisiau, kazkodel apie dicki tavo pagalvojau as tai jokiu temu nedarysiu, nes dar tokio amziaus tikrai neatsimins
perskaiciau tavo posta ir pagalvojau- nu ka tas sapras vel iskrete o cia pasirodo daug blogiau
O galima jungtis to pacio pardavejo, bet ka kita?
Nesulaukiau tu apsaugu vakar fb
siaip 10 val kodelciuj, bet dar parasiau paklausiau ar yvyks, nes trec pamirsau paklaust
Gal ka sudomins- balandzio 25d bibliotekoj vyks nemokamas spektaklis 11.30 val. "ezio namas"
QUOTE(viliuxe @ 2013 04 17, 10:04)
Bus metukai, apie gimtadieni boruziu tema rode per LNK vaiku laida ir minijo, kad metuku laiko berniukas berods ten buvo tai mastau ir as panasiai paruosti
Ups, sumaisiau, kazkodel apie dicki tavo pagalvojau as tai jokiu temu nedarysiu, nes dar tokio amziaus tikrai neatsimins
QUOTE(Daina @ 2013 04 18, 14:17)
Nu Šapras pavarė
Skrybėlės
Skrybėlės
perskaiciau tavo posta ir pagalvojau- nu ka tas sapras vel iskrete o cia pasirodo daug blogiau
O galima jungtis to pacio pardavejo, bet ka kita?
Nesulaukiau tu apsaugu vakar fb
QUOTE(Melynakee @ 2013 04 18, 16:12)
O beje kada ir kur rytoj susitinkam?
siaip 10 val kodelciuj, bet dar parasiau paklausiau ar yvyks, nes trec pamirsau paklaust
QUOTE(sanet @ 2013 04 18, 17:02)
Tikiuosi šiandien vakare pavyks išsikelti foto iš fotiko, tai tuo pačiu apie viską FB ir pasikalbėsim. Apie pirkimą iš ebejaus su MB pasišnekėsiu, nes vis gi per jo piniginę perkam.
Vyks rytoj pasizaidimukai, tai kas norit susmeetint, susitiksim
kas liecia pinigelius, tai galeciau pervest iskart
QUOTE(Daina @ 2013 04 18, 18:29)
Tikiuosi šiandien vakare pavyks išsikelti foto iš fotiko, tai tuo pačiu apie viską FB ir pasikalbėsim. Apie pirkimą iš ebejaus su MB pasišnekėsiu, nes vis gi per jo piniginę perkam.
kas liecia pinigelius, tai galeciau pervest iskart
Tai taip ir tariames, ryt 10 val kodelciuje
Nu ir kaip praplauke mytas kodelciuj?
Kaip i lauka rengiat vaikucius? Maciau viena tik su bliuzoniuku tirkotaziniu mergike kokiu metuku laiko sau sedi
Kaip i lauka rengiat vaikucius? Maciau viena tik su bliuzoniuku tirkotaziniu mergike kokiu metuku laiko sau sedi
Sveikutės
Ale ankstyvi, maniškis tokiu laiku dar tik keliasi
Aš ir tuo klausimu užsukau išminties pasisemt kolkas tai su žieminiu columbijos kombiu vėžinomės, apačioj tik pėdės ir bliuskytė, bet jau reikia kažkaip išsirengti, oi ,kaip sunkus man šitas periodas vis būna Aš pati amžina šaltmirė, tai atrodo, kad ir vaikam šalta
QUOTE(Tiske @ 2013 04 18, 21:16)
Tai taip ir tariames, ryt 10 val kodelciuje
Ale ankstyvi, maniškis tokiu laiku dar tik keliasi
QUOTE(Rutele_S @ 2013 04 19, 14:27)
Nu ir kaip praplauke mytas kodelciuj?
Aš ir tuo klausimu užsukau išminties pasisemt kolkas tai su žieminiu columbijos kombiu vėžinomės, apačioj tik pėdės ir bliuskytė, bet jau reikia kažkaip išsirengti, oi ,kaip sunkus man šitas periodas vis būna Aš pati amžina šaltmirė, tai atrodo, kad ir vaikam šalta
Labai nusivyliau.....tikejausi didesnio susiburimo...tuo labiau, kad toks superinis oras....suprantu, kad pvz, Daina is tolokokai neturi kuo atvaziuot ar kaip, bet vietines....
Tiskes Joviui sveikatytes mes susimeetinsim kuria kita dienuke
Ir aciu Melynakei, kad nepasikuklinai ateit labai grazios kasos Luknytes
Tiskes Joviui sveikatytes mes susimeetinsim kuria kita dienuke
Ir aciu Melynakei, kad nepasikuklinai ateit labai grazios kasos Luknytes
O as noriu padekot tau, jog tavo deka atradom kodelciu, Luknei labai patiko (net nesitekojau jog taip patiks) reikes uzsukt dazniau