QUOTE(Tiske @ 2013 03 19, 09:06)
Tiske, 19 Kov 2013 - 09:06, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Tiske, 19 Kov 2013 - 09:06, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Rutele, nuo erkinio buna skiepas, tada uz menesio kitas, tada po metu, o paskui lyg kas 3 metai reikia skiepintis..
As Jovi skiepinau po to, kai suskiepino visus privalomus, 20 menesiu berods pirma gavo 
Kipra irgi tokiu metu skiepinsim 
Dar klausimus, namie dirbi? gal ir pedikiura darai?
Rutele, nuo erkinio buna skiepas, tada uz menesio kitas, tada po metu, o paskui lyg kas 3 metai reikia skiepintis..

As Jovi skiepinau po to, kai suskiepino visus privalomus, 20 menesiu berods pirma gavo

Kipra irgi tokiu metu skiepinsim

Dar klausimus, namie dirbi? gal ir pedikiura darai?
tai as kokius 3 tai tikrai jau skiepinausi sykius, jei ne 4, nepamenu reiks ziuret, susirupint sia vasara

Buvo man uzpernai erke isegus i ranka, pati bijojau istraukt tai kliente islupo

nu ir nzn ar del to kad tas skiepas buvo darytas (ne tais metais, o aplamai) ar del ko, bet paraudo man nemazai ta vieta, laikesi gal 3 savaites, ejau ir pas gydytojus, tyre gal laimo liga gal kas, bet nieko nebuvo, praejo, ale liko randukas sviesus. Gydytojas sako kad gal del to jog skiepyta buvo taip reagavo, ai nesuprasi...
Tiske, aha, dirbu namie, kol kas, veliau planuose kartu su sese nuomuotis kabinet akur mieste, nes ji makiaza dabar kaip tik mokosi, as manikiura, antakius, pedikiura, priauginimus

Del pedikiuro, net geda sakyt, nu irgi baigiau as ji, nes to reikalavo salono kur dirbau vln, savininke, bet kiek imanoma as jo vengiau

Nes pasitaike syki ipjaut

Tai vat, reiktu atgaivint zinias, nugalet baimes, ir uzsiimt vel, juolab ateina basuciu sezonas, ir is kampu spaudzia cia mane, kad davai davai

Tai atsakymas i tavo klausima, kad dabar dar nedarau, va siai dienai, bet tikrai darysiu