QUOTE (Chilli @ 2004 08 28, 12:04) | ||||
kur? ![]() ![]() |
Galima, as pasiulysiu?

Perskaičiau skyrelį su baime, kad rasiu čia aprašytą pačios padovatotų davonų sarašėlį
Nemėgstu standartinių dovanų. Draugams vestuvių proga padovanojau akmenį (radau griovy) su jų vestuvių data, kitiems- kastuvą metaliniais eurais, svarais, litais apklijuotą (čia dėkui vienai mamytei už mintį temoje apie feng shui, klijavau tuos centus 2 dienas, o vokelį su stambiomis kupiūromis vokelyje po kaspinu ant rankenos pakabinau, kad ne taip akivaizdžiai matytųsi), bendradarbiui padovanojau su gimtadieniu batareikas Energyzer (kad labai pavargęs buvo tuo metu). Žinoma neįteikiu kokio bajerio nesuskėlus, gražiai neįpokavus, ne sausai taip...
O vyras mano fantazija paskutiniu metu netrykšta- dovanų gaunu vien apatinį trikotažą ir kvepalus. Na einantys dalykai- nieko negaliu prikišti.

O vyras mano fantazija paskutiniu metu netrykšta- dovanų gaunu vien apatinį trikotažą ir kvepalus. Na einantys dalykai- nieko negaliu prikišti.
Mergaites! Prasau patarymo! As noreciau dovanu gauti grazius apatinius, gali but ir nelabai praktiski ( nu, zinot, tokie
) bet esme tame, kad mano brangiausias drovisi po sexshopus vaikscioti. O gal zinot koki puslapiuka?
Is anksto dekui uz bet kokia informacija. Hm, o gal as dar ne visas temas miegamajame perziurejau
. Bet per daug nebus! Ane?

Is anksto dekui uz bet kokia informacija. Hm, o gal as dar ne visas temas miegamajame perziurejau

QUOTE (Žmogė @ 2004 09 01, 11:23) |
Mergaites! Prasau patarymo! As noreciau dovanu gauti grazius apatinius, gali but ir nelabai praktiski ( nu, zinot, tokie ![]() Is anksto dekui uz bet kokia informacija. Hm, o gal as dar ne visas temas miegamajame perziurejau ![]() |
Nesupratau...
Tai ka, grazius ir seksualius apatinius nusipirkt galima tik is sexshopo????
Tegu nueina i kokybiskesniu, grazesniu, pagaliau ir brangesniu apatiniu parduotuve ir ras. Labai seksualus, grazus ir kokybiski yra pvz. Chantelle.
Kazkada seniai seniai sese (visai zirnis dar buvo) man padovanojo sulankstyta - suglamdyta sasiuvinio lapa langeliais, kuriame buvo
... tai kas lieka nuvalius nosyte
. Dabar mastau, kad tai buvo tiesiog "davimas", kitu megdziojimas...
dar ir dabar karts nuo karto jai primenu jos topine dovana
.

QUOTE (pupa @ 2004 08 27, 15:32) | ||
O aš žinočiau kur padėti tas kriaukles. |
Oi, patarkit ir man, ka su kriauklem daryt

.............25-tojo gimtadienio proga trilitrinis stiklainis obuoliu sulciu...........na gal ir originalu

QUOTE (remka @ 2004 09 01, 12:51) |
.............25-tojo gimtadienio proga trilitrinis stiklainis obuoliu sulciu...........na gal ir originalu ![]() ![]() ![]() |
gal tiems dovanotojams kada pasiguodei, kad viduriu uzhkietejimas kankina? sako tos sultys laisvina vidurius

Atsiprasau, forumas luzinejo, tai pridauginau zinuciu...