Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

QUOTE (Chilli @ 2004 08 28, 12:04)
QUOTE (pupa @ 2004 08 27, 14:32)
QUOTE (Chilli @ 2004 08 27, 12:43)

paskutine lieva dovana buvo vaikino dovanotas kriaukliu rinkinys(iki siol mastau kur padet..gal vonioj pribarstysiu g.gif )

O aš žinočiau kur padėti tas kriaukles.

kur? rolleyes.gif user posted image

Galima, as pasiulysiu? smile.gif Palaikyk puse meteliu, tada duok pazaist maziukei. O paskui tiesiog susluosi ir ismesi smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau skyrelį su baime, kad rasiu čia aprašytą pačios padovatotų davonų sarašėlį blink.gif Nemėgstu standartinių dovanų. Draugams vestuvių proga padovanojau akmenį (radau griovy) su jų vestuvių data, kitiems- kastuvą metaliniais eurais, svarais, litais apklijuotą (čia dėkui vienai mamytei už mintį temoje apie feng shui, klijavau tuos centus 2 dienas, o vokelį su stambiomis kupiūromis vokelyje po kaspinu ant rankenos pakabinau, kad ne taip akivaizdžiai matytųsi), bendradarbiui padovanojau su gimtadieniu batareikas Energyzer (kad labai pavargęs buvo tuo metu). Žinoma neįteikiu kokio bajerio nesuskėlus, gražiai neįpokavus, ne sausai taip...
O vyras mano fantazija paskutiniu metu netrykšta- dovanų gaunu vien apatinį trikotažą ir kvepalus. Na einantys dalykai- nieko negaliu prikišti.
Atsakyti
Seniai, seniai, kai dar Lietuvoje gyvenau, nuo vieno tuo metu buvusio mano draugo Kaledu proga gavau kvepalus, kuriais taip ir niekada nepasikvepinau (baisus kvapas buvo, o jam patiko). Niekaip nesuprantu, kaip galima dovanoti pvz. kvepalus, kai nezinai koks butent kvapas zmogui patinka...
Atsakyti
Mergaites! Prasau patarymo! As noreciau dovanu gauti grazius apatinius, gali but ir nelabai praktiski ( nu, zinot, tokie wub.gif ) bet esme tame, kad mano brangiausias drovisi po sexshopus vaikscioti. O gal zinot koki puslapiuka?
Is anksto dekui uz bet kokia informacija. Hm, o gal as dar ne visas temas miegamajame perziurejau g.gif . Bet per daug nebus! Ane?
Atsakyti
QUOTE (Žmogė @ 2004 09 01, 11:23)
Mergaites! Prasau patarymo! As noreciau dovanu gauti grazius apatinius, gali but ir nelabai praktiski ( nu, zinot, tokie wub.gif ) bet esme tame, kad mano brangiausias drovisi po sexshopus vaikscioti. O gal zinot koki puslapiuka?
Is anksto dekui uz bet kokia informacija. Hm, o gal as dar ne visas temas miegamajame perziurejau g.gif . Bet per daug nebus! Ane?

Nesupratau...
Tai ka, grazius ir seksualius apatinius nusipirkt galima tik is sexshopo????
Tegu nueina i kokybiskesniu, grazesniu, pagaliau ir brangesniu apatiniu parduotuve ir ras. Labai seksualus, grazus ir kokybiski yra pvz. Chantelle.
Atsakyti
Kazkada seniai seniai sese (visai zirnis dar buvo) man padovanojo sulankstyta - suglamdyta sasiuvinio lapa langeliais, kuriame buvo blink.gif... tai kas lieka nuvalius nosyte laugh.gif. Dabar mastau, kad tai buvo tiesiog "davimas", kitu megdziojimas... wink.gif dar ir dabar karts nuo karto jai primenu jos topine dovana wink.gif.
Atsakyti
QUOTE (pupa @ 2004 08 27, 15:32)

paskutine lieva dovana buvo vaikino dovanotas kriaukliu rinkinys(iki siol mastau kur padet..gal vonioj pribarstysiu g.gif )

Oi, patarkit ir man, ka su kriauklem daryt g.gif . Anyta musu vestuviu metinems visa dezute iteike. Beje, tai buvo musu 5 metines - medines vestuves blink.gif .
Atsakyti

Oi, patarkit ir man, ka su kriauklem daryt g.gif . Anyta musu vestuviu metinems visa dezute iteike. Beje, tai buvo musu 5 metines - medines vestuves blink.gif .
Atsakyti

Atsakyti
.............25-tojo gimtadienio proga trilitrinis stiklainis obuoliu sulciu...........na gal ir originalu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE (remka @ 2004 09 01, 12:51)
.............25-tojo gimtadienio proga trilitrinis stiklainis obuoliu sulciu...........na gal ir originalu g.gif g.gif g.gif

gal tiems dovanotojams kada pasiguodei, kad viduriu uzhkietejimas kankina? sako tos sultys laisvina vidurius g.gif wink.gif
Atsakyti
Atsiprasau, forumas luzinejo, tai pridauginau zinuciu... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šviesutė: 01 rugsėjo 2004 - 15:13