Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

Man tai kriksto mama kazkada sokoladu popieriukus visom progom dovanodavo... (grazus jie buvo, uzsienietiski laugh.gif )
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 08 23, 16:59)
Man tai kriksto mama kazkada sokoladu popieriukus visom progom dovanodavo... (grazus jie buvo, uzsienietiski laugh.gif )

laugh.gif laugh.gif laugh.gif gyvenime nesugalvociau laugh.gif laugh.gif gaila ismeciau savo masinu popieriuku is kramtoskiu kolekcijas g.gif gal butu praverte wink.gif laugh.gif
Atsakyti
Kojinaites su anciuku Donaldu-ir tai dovana buvo man,jau istekejusiai moteriskai biggrin.gif
Atsakyti
Dovanos... Gal gauta dovana parodo, ka tavyje mato dovanotojas?

Pvz. , man 21 gimtadienio proga vienas draugas padovanojo auskarus, kitas grandinele, trecias kvepalus (turejau as tuomet tu draugu, echm... nesiskundziant rolleyes.gif , ech, jaunyste), o mociute - stora flaneline pizama, zalia su oranziniais rutuliukais ir su bantuku biggrin.gif Atsimenu, ziuriu as i ta pizama ir galvoju - ech, mociut mociut biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tiesa, dar po poros metu, man istekejus mociute pagaliau pradejo pripazint, kad suaugau... Visai pripazino tik kai antro vaiko sulaukiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ir aš pasigirsiu... esu padovanojus savo labai gerai draugei dėžutę kondencuoto pieno blush-anim-cl.gif. Čia jei ką, tai prasmę turėjo. Prieš porą savaičių iki įvykio sėdėjo draugė pas mane namie ir svajojo apie kondencuotą pieną... Na ir ką... norai kartais pildos cool.gif
Ji tai normaliai sureagavo, ale namiškiai (nesuprantu ko jie tan painiojos, juk tik pasisėdėjimas ir visai kita proga turėjo būt) kreivokai šypsojos...
Atsakyti
QUOTE (Varna @ 2004 08 23, 15:59)
Vilione, o man to draugelio dovana atrodo liuks thumbup.gif sakyciau draugiskai ironiskas humoro jausmas thumbup.gif
Suprantu nes pati prie meno rolleyes.gif

Nu va, o as nesuprantu tu "prie meno", as tada taip sokolado norejau, otiesiai sviesiai paprasyt neisdrisau... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Baisiausią dovaną esu gavusi nuo savo brangiausio Kalėdų proga. Priešistorė yra tokia: aš esu tokia nekūda motera ir laikas nuo laiko užeina noras pataisyt linijas. Vieno tokio eilinio priepuolio metu (prieš Kalėdas) abu kažką pirkom vaistinėj, stovėjom eilėje ir apžiūrinėjom prekystalį. Čia pamačiau tokį papildų rinkinį lieknėjimui ir pradėjau garsiai mąstyti, kad gal kada ir neblogai būtų išbandyt, bet brangu, zaraza. Nugi mano vyriokas tai toks be fantazijos, jam sugalvoti ką nupirkt dovanų tolygu ešafotui, užtai tą malonumą visada patiki man. Na, o dabar įtempkit vaizduotę ir atspėkit, ką aš gavau dovanų? Įtariu, kad atspėjot teisingai, gavau aš tuos papildus nelaimingus. Jaučiat, mes visos svajojam apie romantiškas dovanas, o čia... g.gif
Atsakyti
as ati is anytos esu zadintuva gavus per gimtadieni(nu zinot tie po viena lita) biggrin.gif
o nuo mamytes tai daznai kojnu gaunu ar kokia pizama biggrin.gif (nors miegu tik su naktiniais) g.gif
Atsakyti
Po savo vestuvių išvyniojusi visas dovanas, suskaičiavau 6 vazas.Po poros dienų nuėjau į paskaitas, įeinu į auditoriją, ten grupiokai garbingai išsirikiavę, pasiruošę mane sveikinti.taigi rėžia sveikinimo kalbą apie meilę ir įteikia dvi molines vazas gun_bandana.gif
Atsakyti
esu gavusi komposteri is 10 troleibuso (is jo veliau pasidariau piestukine..) laugh.gif thumbup.gif
paskutine lieva dovana buvo vaikino dovanotas kriaukliu rinkinys(iki siol mastau kur padet..gal vonioj pribarstysiu g.gif )
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 08 27, 12:43)

paskutine lieva dovana buvo vaikino dovanotas kriaukliu rinkinys(iki siol mastau kur padet..gal vonioj pribarstysiu g.gif )

O aš žinočiau kur padėti tas kriaukles.
Atsakyti
QUOTE (pupa @ 2004 08 27, 14:32)
QUOTE (Chilli @ 2004 08 27, 12:43)

O aš žinočiau kur padėti tas kriaukles.

kur? rolleyes.gif user posted image
Atsakyti