Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

Ziuriu cia visos fenus keikia. Aikit, aikit biggrin.gif Man diedas kaledu proga, be eiles kitu dovanu, fena padovanojo. Dievuliau, kaip dziaugiaus clap.gif Pries tai metus su tokiu dochlu po valanda prie veidrodzio kankindavausi. O nusipirkti naujo sirdis neleido, nes as, moteriska praktiska, mastydavau, kad turiu gi sioki toki, gaila pinigus metyt. O cia bac - naujas, geros firmos, kokio sau tuo metu pati nebuciau leidusi isigyti. Iki siol esu baisiai patenkinta wub.gif
Atsakyti
Aga, feną- gerą firminį- ir aš esu gavusi. Nesiskundžiu, nors ir nedažnai prireikia smile.gif
Atsakyti
O as va imsiu ir pasiskusiu, nes dovanos, kuri man labai labai patiktu, ko gero taip ir nesu gavusi.... unsure.gif
Vyras mano isvis toks zmogus nieko niekam nedovanojantis. Man net geliu nedovanoja, net jei pati prasau blink.gif sad.gif
O pavyzdziui si gimtadieni is vyro seneliu gavau megstini... Nu, bet toki kosmariska, kad man tiesiog zodziu pritruko.... Ir jie dar priverte ji pasimatuot, jauciausi kosmariskai doh.gif ohmy.gif Nugrudau dabar i tolimiausia kampa, nes ismesti rankos kazkaip nekilo....
Nors, palaukit, dabar prisiminiau, kad vestuviu proga is mamos gavau patalynes komplekta, tai jis man labai patinka.... rolleyes.gif
Zodziu, gal ir nera tokia prasta situacija... cool.gif
Atsakyti
Man irgi kaip Almukei su vyro dovanom dabar striuka. Pamenu, kai "kabino", oho kaip pasistengdavo: ir rozytes, ir kvepalai ir mano megstama muzika automobilyje. Kazkaip pajusdavo ko reikia, uztekdavo uzsiminti.

Veliau romantika seko ir dabar naujametes ir gimtadienio dovanas nusiperku pati. Jis nebesivargina. Vat ir nebepamenu, ka siemet pirkau. mad.gif

Atsakyti
O as va dabar prisiminiau, kad senai jau man vyra kanors bedovanojo... tiesiog duoda 100 litu ir sako :"nusipirk ka nori" thumbup.gif Ir man gerai, nes tikrai nusiperku, ko tuo metu labiausiai noriu, o ir jam nereikia sukt galvos doh.gif Man tai laaabai patinka laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Zvirblis @ 2004 08 18, 22:12)
Man irgi kaip Almukei su vyro dovanom dabar striuka. Pamenu, kai "kabino", oho kaip pasistengdavo: ir rozytes, ir kvepalai ir mano megstama muzika automobilyje. Kazkaip pajusdavo ko reikia, uztekdavo uzsiminti.

Ir aš apsiguosiu sad.gif
Mano vyrelis visai nesiteikia nieko dovanoti. Atseit nežinau, nepataikysiu ir pan. Geriausiu atveju nuperka rožę (bet ir tai nevisada). Lygtai ir nėra koks nors skupydla ar pan. bet jam pirkti dovanas tai kažkoks siaubas, nors pats tai mėgsta jas gauti wink.gif
Atsakyti
QUOTE (kiausiniene @ 2004 07 26, 17:23)
(...) Parnese knyga su ziniuonio patarimais issivalyti kepenis (...)

Gali pasiguosti, kad nors klizmos nenupirko laugh.gif
Atsakyti
Prisiminiau, kai buvau paaugle draugavau su tokiu bicu "biskiprie meno", tai karta sirgau ir jis ruosiesi ateiti manes aplankyti. Paskambino ir klausia: ka ta atnesti? O as taip norejau sokolado tokio su abrikosais, jis budavo tokiame oranziniame ipakavime, jis zinojo, nes kelis kartus pirko. As jam ir sakau:norio tokio ko nors oranziniame ipakavime smile.gif Atnese man, oranziniai nuspalvinta popieriu,suklijuota, o kai ji praplesiau, viduj buvo parasyta:kazkas tokio oranziniam ipakavime blink.gif Nu blyn, tada taip berysio pasijutau, bet nieko nepasakiau blink.gif Jau tie menininkai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilione: 23 rugpjūčio 2004 - 08:53
Nevykusiu dovaneliu esu gavus ir as, pvz. 20 gimtadienio proga is savo krikstamotes gavau 2 poras jos drauges pasiutu slepeciu blink.gif ir nuvytusia (tikraja to zodzio prasme) gelyte blink.gif blink.gif, nebepamenu, berods, roze ten buvo, ir toks sveikinimas - buk kaip sita besiskleidzianti gele biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Va tada tai jau ir mano tetis nebeislaike, uzsidare kitame kambaryje, kad issijuoktu laugh.gif, mama i gele neatkreipe jokio demesio, o as stovejau vienoje rankoje su slepetem, o kitoje su jau negryztamai nupeipusia roze ir nebezinojau, juoktis cia man ar verkti rolleyes.gif
Atsakyti
Nevykusi dovana mano gyvenime pasitaikė vienąkart, iki šiol juokiuosi prisiminusi.
Vienas mažai pažįstamas, bet 'taikantis į kavalierius' vaikinas 20 - mečio proga padovanojo seną knygą R.Brėdberio "Pienių vynas" ir žalią pliušinį šuniuką iš kioskelio..Pačios dovanos gal ir nebūtų blogos, bet drauge jos atrodė kvailai..Knyga pageltusi, labai seno leidimo, beveik 10 metų senumo ir atrodė, kad pridėta tik dėl savo nereikalingumo, šunelis toks "pavargęs", nekokybiškas, kreivas kažkoks..

Atsakyti
Vilione, o man to draugelio dovana atrodo liuks thumbup.gif sakyciau draugiskai ironiskas humoro jausmas thumbup.gif
Suprantu nes pati prie meno rolleyes.gif
Atsakyti
pati nevykeliskiausia dovana buvo is mano "geriausios" drauges:) mes domimes visai skirtingais dalykais, ji labai susidomejus rytu filosofija, budizmu, vegetarizmu ir t.t., o as nors ir domejausi, bet tai nera man artimas dalykas:D taigi ji man gimtadienio proga padovanojo 4 knygutes apie rytu filosofija biggrin.gif neskaiciau ir neskaitysiu, nes man neidomu
Atsakyti