Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

QUOTE (milabra @ 2004 07 29, 21:48)

Prirašiau ir dabar galvoju - kada nors su malonumu gaučiau dovanų padeklamuotą eilėraštį, vietoj kokios vazelės ar šiaip nelabai reikalingo daikto.....

Nu galiu rolleyes.gif
Atsakyti
O pas mane,kai gimė vaikutis ,atėjo bendradarbės ir dovanų atnešė vaikiškų rūbelių iš skuduryno. Bet esmė ta,kas tokie maži,kad 2,5 mėn.vaiko jokiu būdu neįkiši į juos.Mes visada lankom vienos kitų vaikus,bet iš skuduryno tikrai niekam nenešėm,kažkaip man nefaina buvo,kai viena mėgstanti išgert pasakė,kad taip sutaupė,nes dar ir butelis vyno išėjo. ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (emma @ 2004 08 16, 14:20)
O pas mane,kai gimė vaikutis ,atėjo bendradarbės ir dovanų atnešė vaikiškų rūbelių iš skuduryno. Bet esmė ta,kas tokie maži,kad 2,5 mėn.vaiko jokiu būdu neįkiši į juos.Mes visada lankom vienos kitų vaikus,bet iš skuduryno tikrai niekam nenešėm,kažkaip man nefaina buvo,kai viena mėgstanti išgert pasakė,kad taip sutaupė,nes dar ir butelis vyno išėjo. ohmy.gif

Ne, nu cia tai rimtai Virsune... mad.gif
As labiausiai megstu gauti dovanu reikalingas dovanas, uztat visada draugus perspeju, ka noreciau gauti rolleyes.gif
Labiausiai tai nemegstu visokiu porcelianiniu niekuciu-nu kur juos det??? umn.gif
Atsakyti
Per savo n-taji gimdieni esu is bendradarbiu gavusi pliusini dideli zirga. Apakau. Visa laika vieni kitiems pirkdavome solidesnes dovanas, juolab, kad ir baliukai nemenki budavo. Takart dovana buvo ipareigota nupirkti tokiu bezdeluskiu fane, todel isrinko pagal savo stiliu. Na, nieko, po kiek laiko mano maziui praverte.
o apskritai baisiai nervina keramikiniai, porcelianiniai niekuciai, "a la" kicines statuleles, visokio plauko zvereliai, zvakides....Brrrrr. Gal zinot, kam reikia? Ismesti gaila, o per 20m. nemazai susidare. Kokia palaima buna, kai valant netycia suduzta.
Aciu diev, mano vyras l.neromantiskas, visas dovanas suderina su manim is anksto ir gaunu tai, ko truksta.
Atsakyti
o man jau lentynu truksta zvakidem biggrin.gif biggrin.gif ....paskutinias tai prie dovanotoju ispakavau...nu labai grazios...... is tiesu ir nemazai kainavo.......bet kad su padejimu striuka, teko atgal i deze sudeti ir i lentyna tamsiajam kambariuke padeti....ir is lentynu kada reiks atrinkti, o tai dabar kose, visokiu rusiu, visokiu spalvu, visokiu dydziu......
Atsakyti
Kazkada pusesere man yra padovanojusi zaisline masinyte, sidabrine tokia blink.gif Likau nesupratusi, ar cia turejo buti juokinga ar rimta? blink.gif Ir dar tais laikais kai universalinese dovanas supakuotas pardavinedavo vienas kaimo bernas statula gipsine su ryyyyskiai ruzavais karoliais apvyniota. laugh.gif Iki siol kazkur pas mama metosi.
O pati nezinau ar esu kam kokia nesamone padovanojusi. Siaip kai buna sunku finansiskai tai ka nors paprasto galvoju. Pvz. sesei esu padovanojusi kokosa, kad butu stipri, kaip jis, ir sokolada, kad butu gyvenimas saldesnis tongue.gif Tikiuosi patiko.
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 07 27, 14:07)
Ugnietux, prajuokinai savo patirtimi nerealiai laugh.gif

Man slyksciausia dovana buvo, kai 2 geriausios drauges mano 25-ojo gimtadienio proga padovanojo prieskoniu paprasciausiu, gal 10 pakeliu, kuriu as net nezinojau kur deti (rozmarinas, bazilikas ir t.t.), o atvyko i gimtadieni ir vyro net nepasveikino (o mudu abu sventem). Jauciausi klaikiai kaip niekada. Nenorejau matyti nei vieno svecio. Iki siol pamenu. Brrrr.

Gal norejo buti super originalios tongue.gif Palinkejimas mazdaug: "Kad gyvenime netruktu ivairiausiu prieskoniu (ir astraus ir subtilaus, ir saldau, ir rugstoko)...

O as savo keisciausia dovana esu gavusi dar mokykloje kai per Kaledas keitemes dovanelemis... Gavau violetines ir zydras, raštuotas kapronines pedkelnes... Nu sakes spalvos blink.gif , rastas blink.gif Net verkti norejosi doh.gif , galvojau, kad tyciojasi ne kaip kitaip... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Smagios jūsų istorijos biggrin.gif
Aš labai gerai atsimenu, kai pirmą kartą paprašiau vyro, kad "nesuderintų" dovanos su manimi, o padarytų staigmeną. Gavau... biggrin.gif , tai buvo manikiūro rinkinys, jis juk nežinojo, kad naudoju tik dildę, viso kito niekada nereikėjo. Nuo tada dovanas vėl deriname smile.gif
O dar viena vyro giminaitė per visas Kalėdas dovanodavo visokias mažutes dėželes, į vieną sudėjau sagas, į kitą- auskarus, į trečią- visokį š..., kitas vaikams atidaviau biggrin.gif
Kolegės prieš porą metų padovanojo kažkokių superinių valgių receptų knygą, ten taip viskas sudėtinga, komponentai arba brangūs, arba nepažįstami, niekad pagal ją negaminsiu. Buvau nemaloniai nustebinta wink.gif
Per vestuves gavome tiek lininių staltiesėlių, kad štai jau keturiolikti metai net nesugebu visų nors po kartą panaudoti... smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1092852636[/mergetime]
Prisiminiau vyro dovanotus drabužėlius biggrin.gif
Dar buvom nevedę, kai ežere besiirstant valtimi, įkrito į vandenį ir paskendo mano mėgstami marškinėliai. Vyras, kaip kompensaciją, nupirko naujus, tik... truputį didokus, net pačiam buvo per dideli biggrin.gif . Sunešiojau namie, kai laukiausi.

Šviežiausia istorija. Nutarė vyras Kalėdoms man dailius naktinukus nupirkti biggrin.gif , aš gan aiškiai išaiškinau ir pademonstravau, kokius mėgstu: trumpus, plonučius, ant petnešėlių... Kaip manote, ką gavau Kalėdoms? biggrin.gif Išsišiepusi vynioju, užčiuopiu medžiagą, šypsena ima siaurėti, išvynioju visu grožiu ir imu balsu žvengti: ILGI, STORI, PLATŪS, BOBIŠKI, RANKOVĖMIS IKI ALKŪNIŲ, NENUSAKOMO RAUSVUMO.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Iki šiol "pašpilkuoju" brangiausiąjį, primindama tuos "dailius naktinukus"
Atsakyti
QUOTE (miashka @ 2004 08 18, 21:01)
ILGI, STORI, PLATŪS, BOBIŠKI, RANKOVĖMIS IKI ALKŪNIŲ, NENUSAKOMO RAUSVUMO.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Iki šiol "pašpilkuoju" brangiausiąjį, primindama tuos "dailius naktinukus"

Brangioji, ne kitaip, tik kad tu savo vyro skonio nežinai biggrin.gif Ar apsirengi tu jam tuos naktinius? Nu nors iki nurengimo... Gal jam kaip tik tokie gražūs, o tu čia su savo permatomais - jokios paslapties ir intrigos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O iš tikrųjų, tai kaip ir rašiau - jau man naktiniai dovanai unsure.gif Mama man vis jų padovanoja - medvilninių, flanelinių doh.gif Su kaspinėliais ir raukinukais smile.gif
Atsakyti
Oi, milabra, žinoma kad apsirengiau, tą patį vakarą biggrin.gif
Buvo linksma biggrin.gif , vyras save išvadino durnium... laugh.gif
Atsakyti
rolleyes.gif Aš esu gavusi labai mandrą ir gražų ... butelį saulėgražų aliejaus blink.gif
Atsakyti
ir man, Saga, visi kaip susitare tik zvakides ir zvakes dovanoja, turiu visokiausiu, ir aliejiniu, ir kvepianciu, nezinau ar spesiu sudeginti visas, nors zvakes man nelabai patinka, bet kiekvienais metais as ju gaunu dovanu, juk nepasakysi zmonems, kad gana neturiu kur deti... g.gif
Atsakyti