O dovanos - super

Kamanute, 14 Bir 2007 - 13:14, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Kamanute, 14 Bir 2007 - 13:14, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Aha, aš irgi iš būsimos anytos esu gavus "puikių" dovanų. Visų pirma, ji dovanoja likus keliems menesiams iki gimtadienio. Nežinau kodėl
![]()
O dovanos - superNusiveda mane į savo kambarį, ištraukia savo panešiotų drabužių ir sako: "čia tau dovana gimtadienio proga. Žinok, čia geri drabužiai, man jau netinka (arba atsibodo), o tau bus kaip tik." Nu ką aš žinau... Parsinešu namo, įgrūdu į giliausią spinto kampą ir pamirštu
Kamanute, 14 Bir 2007 - 12:14, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Kamanute, 14 Bir 2007 - 12:14, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Aha, aš irgi iš būsimos anytos esu gavus "puikių" dovanų. Visų pirma, ji dovanoja likus keliems menesiams iki gimtadienio. Nežinau kodėl
![]()
O dovanos - superNusiveda mane į savo kambarį, ištraukia savo panešiotų drabužių ir sako: "čia tau dovana gimtadienio proga. Žinok, čia geri drabužiai, man jau netinka (arba atsibodo), o tau bus kaip tik." Nu ką aš žinau... Parsinešu namo, įgrūdu į giliausią spinto kampą ir pamirštu
išprotėjusi, 06 Bir 2007 - 16:12, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
išprotėjusi, 06 Bir 2007 - 16:12, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Visos "pagerintos" dovanos is anytu
![]()
![]()
![]()
Anyta velnio pramanyta
iride, 15 Kov 2007 - 04:42, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
iride, 15 Kov 2007 - 04:42, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Mano buvęs MB išsivedė mane prie mano automobilio neva parodyti Kalėdinę staigmeną. Žiūrėjau ir šiaip, ir taip - nieko nematau. Paskui paaiškėjo, kad Kalėdų proga jis man kuro užpylė - tiek dujų, tiek benzo. Parbėgau su ašarom akyse - tokios dovanos dar ilgai nepamiršiu.
mammy, 20 Bir 2007 - 17:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
mammy, 20 Bir 2007 - 17:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
nu cia tai ir dovana
![]()
![]()
![]()
![]()
Gal del to tapo buvusiu![]()
Man kai buvo gal 7-8 metai gavau is mamos drauges medziagos gabalatipo pasisiusi ka noresi
Tada labai nusiminiau tokia dovana gavus
Taip ir dulkejo spintoj
![]()
Dovyte, 21 Bir 2007 - 14:49, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Dovyte, 21 Bir 2007 - 14:49, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Turejai ir as viena toki. Skupirdejus nerealus. Dovanojo pigiausia sokolada, pirko pigiausia alu, vazinejo su autobusu, nors turejo masina (nes pigiau). Pinigu jis turejo- tiesiog labai didelis skurdzius buvo.
Artejo kaledos ir mes zu drauge islakstem visa diena jieskodami kokios originalios dovanos.
O jis man atnese oranzini pouduka su omnitelio ar bites uzrasu. Ir dar "pasigyre", kad namie tokiu visa deze turi ir visiem dovanoja![]()
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ