Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

Aha, aš irgi iš būsimos anytos esu gavus "puikių" dovanų. Visų pirma, ji dovanoja likus keliems menesiams iki gimtadienio. Nežinau kodėl g.gif
O dovanos - super thumbup.gif Nusiveda mane į savo kambarį, ištraukia savo panešiotų drabužių ir sako: "čia tau dovana gimtadienio proga. Žinok, čia geri drabužiai, man jau netinka (arba atsibodo), o tau bus kaip tik." Nu ką aš žinau... Parsinešu namo, įgrūdu į giliausią spinto kampą ir pamirštu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamanute @ 2007 06 14, 13:14)

Kamanute, 14 Bir 2007 - 13:14, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Kamanute, 14 Bir 2007 - 13:14, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Aha, aš irgi iš būsimos anytos esu gavus "puikių" dovanų. Visų pirma, ji dovanoja likus keliems menesiams iki gimtadienio. Nežinau kodėl  g.gif
O dovanos - super  thumbup.gif  Nusiveda mane į savo kambarį, ištraukia savo panešiotų drabužių ir sako: "čia tau dovana gimtadienio proga. Žinok, čia geri drabužiai, man jau netinka (arba atsibodo), o tau bus kaip tik." Nu ką aš žinau... Parsinešu namo, įgrūdu į giliausią spinto kampą ir pamirštu smile.gif

Aha, aš irgi iš būsimos anytos esu gavus "puikių" dovanų. Visų pirma, ji dovanoja likus keliems menesiams iki gimtadienio. Nežinau kodėl  g.gif
O dovanos - super  thumbup.gif  Nusiveda mane į savo kambarį, ištraukia savo panešiotų drabužių ir sako: "čia tau dovana gimtadienio proga. Žinok, čia geri drabužiai, man jau netinka (arba atsibodo), o tau bus kaip tik." Nu ką aš žinau... Parsinešu namo, įgrūdu į giliausią spinto kampą ir pamirštu smile.gif

Nu cia tai super doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamanute @ 2007 06 14, 12:14)

Kamanute, 14 Bir 2007 - 12:14, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Kamanute, 14 Bir 2007 - 12:14, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

o kodėl tu juos į spintą dedi tai nesuprantu schmoll.gif bene tau jų prireiks kada - abejoju, mesk lauk ir viskas. bus mažiau neigiamų emocijų tvarkant spintą. užuojata dėl tokios "supratingos" anytos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 06, 16:12)

išprotėjusi, 06 Bir 2007 - 16:12, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

išprotėjusi, 06 Bir 2007 - 16:12, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Visos "pagerintos" dovanos is anytu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Anyta velnio pramanyta  lotuliukas.gif

Visos "pagerintos" dovanos is anytu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Anyta velnio pramanyta  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Maniškė tai išvis neprisimindavo mano gimtadienio, o jei ir prisimindavo - paskambindavo ir sakydavo "atvažiuokit, padovanosiu pinigų" fool.gif Nu nusišaut galima. Toks pat scenarijus ir su vaiku, jos anuku. O per praejusias Kaledas ji man padovanojo tapkes - drakono kojas. Nu jo, pamaniau, esu drakonas jos akimis tik kojų drakoniskų man trūko g.gif
Atsakyti
QUOTE(iride @ 2007 03 15, 04:42)

iride, 15 Kov 2007 - 04:42, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

iride, 15 Kov 2007 - 04:42, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Mano buvęs MB išsivedė mane prie mano automobilio neva parodyti Kalėdinę staigmeną. Žiūrėjau ir šiaip, ir taip - nieko nematau. Paskui paaiškėjo, kad Kalėdų proga jis man kuro užpylė - tiek dujų, tiek benzo. Parbėgau su ašarom akyse - tokios dovanos dar ilgai nepamiršiu.  schmoll.gif

Mano buvęs MB išsivedė mane prie mano automobilio neva parodyti Kalėdinę staigmeną. Žiūrėjau ir šiaip, ir taip - nieko nematau. Paskui paaiškėjo, kad Kalėdų proga jis man kuro užpylė - tiek dujų, tiek benzo. Parbėgau su ašarom akyse - tokios dovanos dar ilgai nepamiršiu.  schmoll.gif

nu cia tai ir dovana doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gal del to tapo buvusiu unsure.gif
Man kai buvo gal 7-8 metai gavau is mamos drauges medziagos gabala blink.gif tipo pasisiusi ka noresi blink.gif Tada labai nusiminiau tokia dovana gavus cry.gif Taip ir dulkejo spintoj fool.gif
MB dovanu pats irgi nemoka pirkt doh.gif pries gal 3 metus per savo gimtadieni buvau isvaziavus uzsienin atostogu rolleyes.gif o kai gryzau jis man padovanojo naudota telefona blink.gif Man tada tik issprudo: Kas cia per g..dys??? blink.gif doh.gif Sako pirkau is bendradarbio 100lt mokejau blink.gif Nu galvojau tuoj pasiimu dar neiskrauta lagamina ir varau atgal doh.gif Dabar visada pasakau ko noriu o dar geriau pati issirenku rolleyes.gif
Atsakyti
Turejai ir as viena toki. Skupirdejus nerealus. Dovanojo pigiausia sokolada, pirko pigiausia alu, vazinejo su autobusu, nors turejo masina (nes pigiau). Pinigu jis turejo- tiesiog labai didelis skurdzius buvo.
Artejo kaledos ir mes zu drauge islakstem visa diena jieskodami kokios originalios dovanos.
O jis man atnese oranzini pouduka su omnitelio ar bites uzrasu. Ir dar "pasigyre", kad namie tokiu visa deze turi ir visiem dovanoja doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2007 06 20, 17:34)

mammy, 20 Bir 2007 - 17:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

mammy, 20 Bir 2007 - 17:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

nu cia tai ir dovana  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Gal del to tapo buvusiu  unsure.gif 
Man kai buvo gal 7-8 metai gavau is mamos drauges medziagos gabala  blink.gif  tipo pasisiusi ka noresi  blink.gif Tada labai nusiminiau tokia dovana gavus  cry.gif Taip ir dulkejo spintoj  fool.gif 

nu cia tai ir dovana  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Gal del to tapo buvusiu  unsure.gif 
Man kai buvo gal 7-8 metai gavau is mamos drauges medziagos gabala  blink.gif  tipo pasisiusi ka noresi  blink.gif Tada labai nusiminiau tokia dovana gavus  cry.gif Taip ir dulkejo spintoj  fool.gif 

vaikui tokias dovanas dovanot doh.gif blink.gif ir dar pasisiūk blink.gif Jau geriau tada koks saldainis.... nu ir bobų mąstymas unsure.gif

QUOTE(Dovyte @ 2007 06 21, 14:49)

Dovyte, 21 Bir 2007 - 14:49, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Dovyte, 21 Bir 2007 - 14:49, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Turejai ir as viena toki. Skupirdejus nerealus. Dovanojo pigiausia sokolada, pirko pigiausia alu, vazinejo su autobusu, nors turejo masina (nes pigiau). Pinigu jis turejo- tiesiog labai didelis skurdzius buvo.
Artejo kaledos ir mes zu drauge islakstem visa diena jieskodami kokios originalios dovanos.
O jis man atnese oranzini pouduka su omnitelio ar bites uzrasu. Ir dar "pasigyre", kad namie tokiu visa deze turi ir visiem dovanoja  doh.gif  doh.gif

O jis man atnese oranzini pouduka su omnitelio ar bites uzrasu. Ir dar "pasigyre", kad namie tokiu visa deze turi ir visiem dovanoja  doh.gif  doh.gif

skrudžas kaip reikiant lotuliukas.gif netgi pirkt nereikėjo, o va čia tai taupymas. umn.gif Draugė turėjo berną, kuris nusivedė ją į barą (sukandęs dantis- nes tai didelis pinigų švaistymas). Leido jai užsisakyt pigiausių salotų, pats nevalgė, o po jos dar duoną pasiemė, nes gi sumokėjo !
Tai iš tokių nereik ir dovanos geros norėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Nežinau, sako, dovanotam arkliui į dantis nežiūri. Bet ... kai renki dovaną ilgai, nori kad ji būtų ar tai linksma, ar tai prasminga, ir gauni atgal kokį tušinuką su savo firmos logotipu, ar tai puodelį... Juokas ima..
Atsakyti
per moters diena, kai dar maza buvau su seneliu ejom i turgu dovanos pirkt. galvojom gal roziu, bet senelis nusprende kad reik kvepalu. nu gerai eina rinktis . kadangi nezinojo kokiu tai tiesiog bede pirstu i kaskokius boss nes idomiam buteliuki buvo . rolleyes.gif ( sumokejo 8 lt doh.gif ). griso mano senelis namo ir patenkintas mamai dave kvepalus, pasveikino. po kaskiek laiko paaiskejo kad ten buvo vyriskas odekolonas. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti