QUOTE (nerile @ 2004 07 29, 13:27) |
Milabra, kokioj tu skylej su tokiais kaimynais gyveni? ![]() Ir dar. Niekada nevyniodavau ir nevynioju dovanu prie dovanotoju- nemoku nustatyti laimingos veido israiskos , jei dovana slyksti... Geriau jau sau tyliai viena, tai nors nusikeikiu garsiai, atsiprasant. O yra buve ir taip , kad apsiverkdavau is laimes- tada suprasdavau, kad tie zmones mane myli, jei laiko verta esant tokios dovanos ![]() |
QUOTE (milabra @ 2004 07 28, 20:15) |
Pirma - pas mane laiptinės kaip ir nėra, laiptai tik į palėpę ![]() ![]() Aš vasarą kai langus pilnai atlapoju, tas visas gėles išstatau ant palangės, kad nukartų į lauko pusę. Ir pati dar atsisėdu prie tų gėlių ![]() ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (Isila @ 2004 07 29, 11:41) |
kai viesejau pas giminaicius Kanadoje, prisikabino ju kaimynas, paplepejom. nutare jis man ka nors atsiminimui padovanoti. kai atnese, tai zabtai atvepo- irankiu rinkinys- reples, plaktukas, atsuktuvai ir pan. ziuriu as ir nezinau, ka man cia sakyt.... tai parveziau tevui lauktuviu, tai jis labai patenkintas buvo, sake, kad labai geri irankiai. |
QUOTE (Viksva @ 2004 07 29, 11:31) | ||
Jei nepaslaptis, kokia dovana privertė verkti iš džiaugsmo? ![]() |
QUOTE (Saga @ 2004 07 29, 14:47) |
o tai kaip, kuo brangesne dovana tuo labiau mylima jautiesi? ![]() O as su daug niekuciu gavusi, visi man jie smagus visi idomus, ir be dovanu kai kas ateidavo, tik su gelemis (man piimtiniausias variantas)...... O viena drauge taures tokias pat du metus is eiles padovanojo ir dar antra karta dovanodama, pasake, kad tokiu as dar neturiu, ji yra kazkam dovanojusi, tik nepamena kam, bet tas kazkas labai dziaugesi........tai va, tas kazkas buvau as pries metus......tai buvo vakaro topas, juokemes iki asaru, kai istraukiau lygiai tokias pat, bet man nuo to neblogiau turiu ju 12........ nors ir drauge pradzioje labai pasimete, nutilo....O paprastai labai pykstu del brangiu dovanu, jos ipareigoja....kartais buna tokiu sunkiu finansiniu menesiu, atrodo drauges gimadienis, paimtum kvietka ir nulektum kavos pagerti, bet negali, ji gi su dovanomis atejusi buvo...... ai kvaila tradicija tos dovanos........nemegstu gauti, nemegstu pirkti...... |
QUOTE (Ajuss @ 2004 07 28, 08:38) | ||||
Vyną vietoj vandens pilu, o prieskonius dedu vietoj kavos, tik jų truputuką daugiau reikia, nei paprastai ![]() Nu ale išradingi mes žmonės lietuviai, užsieniuos manau taip nesumąstytų ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (Ajuss @ 2004 07 29, 16:04) |
Anytai, tai turbūt kokį pyragą išsikepsiu ar nusipirksiu, o vat draugai tai visad(palyginus su mumis) labai "šikarnai" ateina... Ale, sakiau, "kiaulės akis" (kaip avatare ![]() ![]() |