Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

Atsimenu ir as gavau keista gimtadienio dovana. Tuo metu sukako man 18 metu. ir dvi drauges atejusios i mano gimtadieni padovanojo man keleta kilogramu (tiksliai neatsimenu) greifruktu blink.gif . As juos labai megstu, taciau ju ir dar nemazo kiekio tikrai nesitikejau gauti 18 gimtadienio proga. ohmy.gif
Atsakyti
Gera tema thumbup.gif
Pastaruoju metu pastebėjau, kad labai patogu su draugais ir antra puse pasitart dėl dovanų. Tada nereikia kvailai šypsantis dėkoti už kokį kvailą daiktą, kurio gyvenime niekada nepirktum. Nors aišku ne visada taip išeina.
Man irgi yra tekę gaut visokių nesąmonių. Gavau ir aš kvepalus "a la" už 12 Lt. - jezau, kaip nuvertinta jaučiaus, o dovanojo toks bernas, kuris su naujausiu BMW važinėjo... Dar labai "patiko" plastmasinis paveiksliukas su gėlėm... Esu dar gavus spąstus pelėms. Nu čia turbūt bajeris buvo, bet man kažkaip nejuokinga tuo metu pasirodė....
Atsakyti
Milabra, kokioj tu skylej su tokiais kaimynais gyveni? doh.gif

Ir dar. Niekada nevyniodavau ir nevynioju dovanu prie dovanotoju- nemoku nustatyti laimingos veido israiskos , jei dovana slyksti... Geriau jau sau tyliai viena, tai nors nusikeikiu garsiai, atsiprasant. O yra buve ir taip , kad apsiverkdavau is laimes- tada suprasdavau, kad tie zmones mane myli, jei laiko verta esant tokios dovanos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 07 29, 13:27)

Ir dar. Niekada nevyniodavau ir nevynioju dovanu prie dovanotoju- nemoku nustatyti laimingos veido israiskos , jei dovana slyksti... Geriau jau sau tyliai viena, tai nors nusikeikiu garsiai, atsiprasant. O yra buve ir taip , kad apsiverkdavau is laimes- tada suprasdavau, kad tie zmones mane myli, jei laiko verta esant tokios dovanos tongue.gif

Jei nepaslaptis, kokia dovana privertė verkti iš džiaugsmo? rolleyes.gif
Atsakyti
nusprende maniskis valentino dienai man koki nors sexy apatini trikotaza nupirkt. nuejo vyriokas i parduotuve, susake mano dydzius, ka dave, ta ir paeme. kai ispakavau viskai, tai nusterau. liemenukas tai buvo vos ne dviem dydziais per didelis. net juoktis pradejau, kad mano ismieru nezino. tai nuejom ir pakeitem. dabar tokius dalykus einam pirkti kartu, kad tokiu nesamoniu neuntiktu rolleyes.gif

kai viesejau pas giminaicius Kanadoje, prisikabino ju kaimynas, paplepejom. nutare jis man ka nors atsiminimui padovanoti. kai atnese, tai zabtai atvepo- irankiu rinkinys- reples, plaktukas, atsuktuvai ir pan. ziuriu as ir nezinau, ka man cia sakyt.... tai parveziau tevui lauktuviu, tai jis labai patenkintas buvo, sake, kad labai geri irankiai.
Atsakyti
QUOTE (milabra @ 2004 07 28, 20:15)
Pirma - pas mane laiptinės kaip ir nėra, laiptai tik į palėpę biggrin.gif Antra, mano kaimynų širdis džiugina butelis, o akis - degantis kaimyno stogas...nu dar mano mašinos ratas nuleistas...irgi linksma visam kiemui būna biggrin.gif
Aš vasarą kai langus pilnai atlapoju, tas visas gėles išstatau ant palangės, kad nukartų į lauko pusę. Ir pati dar atsisėdu prie tų gėlių biggrin.gif Ir sėdžiu kaip tas Agotukas Amerikėj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Isila @ 2004 07 29, 11:41)
kai viesejau pas giminaicius Kanadoje, prisikabino ju kaimynas, paplepejom. nutare jis man ka nors atsiminimui padovanoti. kai atnese, tai zabtai atvepo- irankiu rinkinys- reples, plaktukas, atsuktuvai ir pan. ziuriu as ir nezinau, ka man cia sakyt.... tai parveziau tevui lauktuviu, tai jis labai patenkintas buvo, sake, kad labai geri irankiai.

cia is dideles meiles laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Viksva @ 2004 07 29, 11:31)
QUOTE (nerile @ 2004 07 29, 13:27)

Jei nepaslaptis, kokia dovana privertė verkti iš džiaugsmo? rolleyes.gif

o tai kaip, kuo brangesne dovana tuo labiau mylima jautiesi? blink.gif

O as su daug niekuciu gavusi, visi man jie smagus visi idomus, ir be dovanu kai kas ateidavo, tik su gelemis (man piimtiniausias variantas)...... O viena drauge taures tokias pat du metus is eiles padovanojo ir dar antra karta dovanodama, pasake, kad tokiu as dar neturiu, ji yra kazkam dovanojusi, tik nepamena kam, bet tas kazkas labai dziaugesi........tai va, tas kazkas buvau as pries metus......tai buvo vakaro topas, juokemes iki asaru, kai istraukiau lygiai tokias pat, bet man nuo to neblogiau turiu ju 12........ nors ir drauge pradzioje labai pasimete, nutilo....O paprastai labai pykstu del brangiu dovanu, jos ipareigoja....kartais buna tokiu sunkiu finansiniu menesiu, atrodo drauges gimadienis, paimtum kvietka ir nulektum kavos pagerti, bet negali, ji gi su dovanomis atejusi buvo...... ai kvaila tradicija tos dovanos........nemegstu gauti, nemegstu pirkti......

Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 07 29, 14:47)
o tai kaip, kuo brangesne dovana tuo labiau mylima jautiesi? blink.gif

O as su daug niekuciu gavusi, visi man jie smagus visi idomus, ir be dovanu kai kas ateidavo, tik su gelemis (man piimtiniausias variantas)...... O viena drauge taures tokias pat du metus is eiles padovanojo ir dar antra karta dovanodama, pasake, kad tokiu as dar neturiu, ji yra kazkam dovanojusi, tik nepamena kam, bet tas kazkas labai dziaugesi........tai va, tas kazkas buvau as pries metus......tai buvo vakaro topas, juokemes iki asaru, kai istraukiau lygiai tokias pat, bet man nuo to neblogiau turiu ju 12........ nors ir drauge pradzioje labai pasimete, nutilo....O paprastai labai pykstu del brangiu dovanu, jos ipareigoja....kartais buna tokiu sunkiu finansiniu menesiu, atrodo drauges gimadienis, paimtum kvietka ir nulektum kavos pagerti, bet negali, ji gi su dovanomis atejusi buvo...... ai kvaila tradicija tos dovanos........nemegstu gauti, nemegstu pirkti......

Gerai pasakyta thumbup.gif

Va ir dabar... Šį savaitgalį anytos ir draugės gimtadieniai, o kišenėj vėjai švilpia sad.gif

Anytai, tai turbūt kokį pyragą išsikepsiu ar nusipirksiu, o vat draugai tai visad(palyginus su mumis) labai "šikarnai" ateina...
Ale, sakiau, "kiaulės akis" (kaip avatare biggrin.gif ) įsistatysiu ir nueisiu su kvietka - nu neišgaliu aš kitaip..... Neišvys gal... unsure.gif
Atsakyti
Prisiminiau. Visai nesenia gavau vaikiska akvalanga nardymui...Kad jo suaugusiam uzsideti neimanoma, akivaizdu. Bet kame kampas? Kazkokia uzuomina? blink.gif Cia atseit turejo buti juokelis, bet as jo nepagavau g.gif
Atsakyti
QUOTE (Ajuss @ 2004 07 28, 08:38)
QUOTE (Freja @ 2004 07 28, 03:07)
QUOTE (Ajuss @ 2004 07 27, 10:47)
Na, ka bepridursi...
Mes per vestuves gavom 6 kavos aparatus unsure.gif
Pikčiausia, kad kai kas, kas dovanojo, žinojo, kad ir taip jį turiu mad.gif .
Taigi, gavosi savaitėlė laugh.gif , kasdien vis kitą galėjom naudoti laugh.gif , o iš tikrųjų tai aš kavos aparatą tik karštam vynui naudoju rolleyes.gif

Dar mane nervija, kai dovanoja paveikslus dry.gif , nu tai yra toooks daiktas, kurį pats žmogus turi rinktis g.gif

Mes neseniai gavom kavos aparata, o ne vienas kavos negeriam namie..... Gera ideja su tuo vynu....tu ji tiesiog vietoj vandens pili ir leidi aparatui sildyti? O kur prieskoniai.

O apie dovanas ryt parasysiu. tongue.gif

Vyną vietoj vandens pilu, o prieskonius dedu vietoj kavos, tik jų truputuką daugiau reikia, nei paprastai rolleyes.gif
Nu ale išradingi mes žmonės lietuviai, užsieniuos manau taip nesumąstytų laugh.gif laugh.gif laugh.gif

VIESPATIE, O JIS PAS MANE SEPTYNI METAI NUO VESTUVIU STOVI.... g.gif

NU IDEJA, YPAC KAI RUDENS VAKARAIS MEGSTU KARSTA VYNA... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Ajuss @ 2004 07 29, 16:04)

Anytai, tai turbūt kokį pyragą išsikepsiu ar nusipirksiu, o vat draugai tai visad(palyginus su mumis) labai "šikarnai" ateina...
Ale, sakiau, "kiaulės akis" (kaip avatare biggrin.gif ) įsistatysiu ir nueisiu su kvietka - nu neišgaliu aš kitaip..... Neišvys gal... unsure.gif

Ot Cosmopolitane buvo faina tema apie dovanas... Žvengiau iki ašarų skaitydama. tu tai draugei nupiešk piešinį, geriausia liek bet ką akvarele. Tada į rėmelius, gražūs išeina iš saldainių dėžutės biggrin.gif Ir sakyk - tau, pati tapiau (pabrėžk tą žodį), savaitę sėdėjau. Nepamiršk pasirašyti kampe biggrin.gif
Dar gali jai eilėraštį padeklamuoti, tik aišku negirdėtą, dainą užplėšk... Va kada draugė jausis pamaloninta...
Prirašiau ir dabar galvoju - kada nors su malonumu gaučiau dovanų padeklamuotą eilėraštį, vietoj kokios vazelės ar šiaip nelabai reikalingo daikto.....
Atsakyti