Nu negražu čia aišku, bet gerai pasijuokiau šią temą paskaičius
Man pačiai labiausiai nesmagu gauti visokių atviručių su tais pačiais banaliais žodžiais "linkiu tau to, ko tavo širdis labiausiai geidžia". Dar, kaip matau ir dauguma, nemėgstu visokių žvakidžių, suvenyrų ir panašių pindikliuškų. Vaikystėj dar labai nepatikdavo gauti fotoalbumų, neturėjau kur tiek jų dėt. Ir žvakės nepatinka. O sesuo turi vieną draugę, kuri iki šiol jai per kiekvieną gimtadienį padovanoja po žvakę ir fotoalbumą. Ir sakėm jau jai, kad nereik (pilna jau jų nenaudojamų). Vistiek kiekvieną kartą vis tą patį gauna

. Svarbiausia, kad ta pati draugė kiekvienąkart pabrėžia, kad jai pati prasčiausia dovana tai fotoalbumas
Šiaip labai nepatikusių dovanų tai neprisimenu. Va tik buvo biškį nefaina, kai gavau per dvidešimtą gimtadienį auksinę apyrankę. Nu graži ji, nieko nesakau. Bet aš aukso ir ypač aukso spalvos tiesiog negaliu pakęsti, nu netinka man tas metalas nė kiek. Ir svarbiausia, tas žmogus tai žinojo. Tai dabar ir guli kažkur nukišta ta apyrankė ir laukia dienos, kol gal kada aš pamėgsiu auksą