Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

QUOTE(iride @ 2007 03 20, 17:45)
O aš Kalėdoms norėčiau romantiškos, širdžiai mielos dovanos, o ne praktiškos. Praktiškumo užtenka kasdieninėje rutinoje...  verysad.gif Neišdrįsau niekam pasigirti gavus toookią dovaną, o ir širdis sruvo krauju matant kitas drauges rodančias kvepalus, papuošalus ir pan. Už tą sumą būtų dar ir likę gėlėms...

console.gif
Atsakyti
Viena drauge man visad gimtadieniui dovanodavo knyga ir jau nudeveta sege i plaukus. Dabar pradedu itarti, kad ir knygas ne naujas dovanodavo g.gif
Atsakyti
Masciau, masciau... g.gif ogi pries kokius 4 metus gavau dovanu vokeli... viduj 10 Lt blush2.gif nuo brolienes... smile.gif kokie santykiai - tokia ir dovana. man tai kas, ale aplinkiniams tai juoka, nesupratinguma kele labiau nei man... smile.gif
Daugiau tokiu "a-la" keistu dovanu nesu gavusi schmoll.gif aisku, nereikalingu daiktu pasitaikydavo, bet poprasciu turbut nea schmoll.gif
Atsakyti
mano tetis mamai per kiekvienus Naujus Metus tradiciskai kvepalus - bet kokius, kokius pakliuvo, ir lupdazi - bile raudonas ir tiek. Tai vienais metais tarp sio tradicinio rinkinio isimaise ir tualeto gaiviklis didziuliame zaliai - geltoname flakone.
Atsakyti
QUOTE(kawasaki @ 2007 03 29, 10:09)
mano tetis mamai per kiekvienus Naujus Metus tradiciskai kvepalus  - bet kokius, kokius pakliuvo, ir lupdazi - bile raudonas ir tiek. Tai vienais metais tarp sio tradicinio rinkinio isimaise ir tualeto gaiviklis didziuliame zaliai - geltoname flakone.

O kaip Tavo mama i tokias dovanas reaguoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(iride @ 2007 03 14, 19:42)
Mano buvęs MB išsivedė mane prie mano automobilio neva parodyti Kalėdinę staigmeną. Žiūrėjau ir šiaip, ir taip - nieko nematau. Paskui paaiškėjo, kad Kalėdų proga jis man kuro užpylė - tiek dujų, tiek benzo. Parbėgau su ašarom akyse - tokios dovanos dar ilgai nepamiršiu.  schmoll.gif

o ką tu jam padovanojai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 29, 15:18)
o ką tu jam padovanojai?  blush2.gif

Aš tada laukiausi, o jis savo "dovaną" parodė dvi ar trys dienos prieš Kalėdas, tikrai labai jautriai sureagavau ir supykusi nieko jam nedovanojau schmoll.gif . Nors... dovanų ir staigmenų iš manęs jis gerokai dažniau sulaukdavo nei aš iš jo...net be progos
Atsakyti
Aš vieną kartą per gimtadienį gavau nuo vyro suknutę. Labai gražią ir brangią. Bet..... verysad.gif mano krūtinė į ją netelpa!!!!!! Aš dar tada patraukiau jį per dantį, kad nupirksiu jam kelnes, į kurias netilps jo pasididžiavimas lotuliukas.gif Nuo tada jis be manęs man rūbų neperka. biggrin.gif
Atsakyti
Mokykliniais laikais esu gavusi ,,superinių dovanėlių,,nuo vieno klasioko. Tai pasakų knyga, lyg ir viskas tvarkoj, bet ji buvo paimta iš lentynos , tai yra sena, pageltusi. Kitais metais padovanojo pliušinį šuniuką , taip pat padėvėtą doh.gif praiirusį. Mama dar dabar prisimena, smagiai pasijuokiam lotuliukas.gif nors praėjo 20m. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu negražu čia aišku, bet gerai pasijuokiau šią temą paskaičius 4u.gif

Man pačiai labiausiai nesmagu gauti visokių atviručių su tais pačiais banaliais žodžiais "linkiu tau to, ko tavo širdis labiausiai geidžia". Dar, kaip matau ir dauguma, nemėgstu visokių žvakidžių, suvenyrų ir panašių pindikliuškų. Vaikystėj dar labai nepatikdavo gauti fotoalbumų, neturėjau kur tiek jų dėt. Ir žvakės nepatinka. O sesuo turi vieną draugę, kuri iki šiol jai per kiekvieną gimtadienį padovanoja po žvakę ir fotoalbumą. Ir sakėm jau jai, kad nereik (pilna jau jų nenaudojamų). Vistiek kiekvieną kartą vis tą patį gauna blush2.gif . Svarbiausia, kad ta pati draugė kiekvienąkart pabrėžia, kad jai pati prasčiausia dovana tai fotoalbumas biggrin.gif

Šiaip labai nepatikusių dovanų tai neprisimenu. Va tik buvo biškį nefaina, kai gavau per dvidešimtą gimtadienį auksinę apyrankę. Nu graži ji, nieko nesakau. Bet aš aukso ir ypač aukso spalvos tiesiog negaliu pakęsti, nu netinka man tas metalas nė kiek. Ir svarbiausia, tas žmogus tai žinojo. Tai dabar ir guli kažkur nukišta ta apyrankė ir laukia dienos, kol gal kada aš pamėgsiu auksą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 03 20, 12:08)
dar gavau a la japoniska arbatos gerimo serviza - 6i mazyciai indeliai, arbatinis keramikinis, sietelis - ale as geriu arbata kava is 0.5 litro puodeliu, o ten po kokia nu maaaximum 100 g - nei as tais ritualais uzsiimsiu, nei ka... stovi. laukia savo eiles - gal kam atiduosiu ar padovanosiu..  blush2.gif

O Tu pabandyk jį mirksiukas.gif Gal patiks, nes arbatos skonis visiškai kitoks 4u.gif Jie nemažai kainuoja (bent jau kiek mačiau), aš džiaugčiausi tokį gavusi bigsmile.gif

QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 03 31, 23:37)
Svarbiausia, kad ta pati draugė kiekvienąkart pabrėžia, kad jai pati prasčiausia dovana tai fotoalbumas  biggrin.gif

Tai gal ji pati gauna ir perdovanoja, kad nelaikytų tokių prastų dovanų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 03 31, 22:51)
Tai gal ji pati gauna ir perdovanoja, kad nelaikytų tokių prastų dovanų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vat kai paskaičiau šitą temą ir pažiūrėjau, kiek gaunama dovanų, kurios jau buvo dovanotos, man būtent irgi šita mintis peršasi biggrin.gif
Atsakyti