Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

QUOTE(edita_super @ 2007 01 21, 20:32)
na o mano drauges teta is anglijos atveze viena balta pirstine bet labai graziai supokuota tik nesupratom ka ji reiskia ir kur je galima viena pritaikyti as  g.gif kad visi tie uzsienieciai blush2.gif  ,na cia turbut tik lietuvei normaliausi is visos europos thumbup.gif  drinks_cheers.gif  tongue.gif

Balta pirstine, tai mestas issukis arba kvietimas i dvikova doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi,pasijuokiau skaniai iš dovanų biggrin.gif Gerai, kad mano artimieji atsiklausia ką dovanoti, arba kada nugirdę mano sapaliojimus,kad norėčiau to ar ano, per kokią progą įteikia blush2.gif
Atsakyti
Atsimenu 5 ar 6 klasėj kaip keitėmės dovanom, tai man vienas berniukas įteikė 3 spalvų šešėlius akims. Spalvos:ryškiai rožinė ir du violetiniai atspalviai su blizgučiais.
Gal ir nieko būtų kokiam karnavalui ar bezdžionikų diskotekai gerai, bet jie panaudoti buvo blink.gif
Turbūt mamos nufyrino, bet negi mama tokiom spalvom dažos blink.gif g.gif nu gal tais laikais madingi buvo....

Kiti vaikai gaudavo ir žaislų panaudotų...
Atsakyti
ir as dovanu pagerintu esu gavus doh.gif vestuviu proga is anytos esam gave 6cerkiukus,taip pat is anytos (kiekvienais metais) gaunu tai popierine dilde,tai pinigine(ir dar su kaina 3.99lt nukainuota 0.99lt) sias metais gavau kosmetine (taip pat su kaina 1.99 lt)
o mano tevai ar vyras visada atsiklausia kokioj parduotuvej noreciau apsiprekint ir is tos parduotuves nuperka kupona todel is ju niekad negauno nevykusiu dovanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2007 01 22, 20:50)
ir as dovanu pagerintu esu gavus doh.gif vestuviu proga is anytos esam gave 6cerkiukus,taip pat is anytos (kiekvienais metais) gaunu tai popierine dilde,tai pinigine(ir dar su kaina 3.99lt nukainuota 0.99lt) sias metais gavau kosmetine (taip pat su kaina 1.99 lt)
o mano tevai ar vyras visada atsiklausia kokioj parduotuvej noreciau apsiprekint ir is tos parduotuves nuperka kupona todel is ju niekad negauno  nevykusiu dovanu ax.gif

prabangiai čia tavo anyta lotuliukas.gif ir kaip negėda su tokiom kainom dovanot

Aš iš anytos gaunu už 500Lt čekius Kalėdom arba gimtadieniui už 300Lt kokią dovaną, tai man nepatogu būna, nes mes jau tokių neperkam brangių blush2.gif
Atsakyti
Pamenu vyro sesuo padovanojo vienais metais dirbtinių gėlių puokštę blink.gif.
Na o anyta dažnai kokį menkniekį dovanoja, tai dovana lieka kur nors užkišta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renolda: 23 sausio 2007 - 16:56
QUOTE(edita_super @ 2007 01 21, 20:32)
na o mano drauges teta is anglijos atveze viena balta pirstine bet labai graziai supokuota tik nesupratom ka ji reiskia ir kur je galima viena pritaikyti as  g.gif kad visi tie uzsienieciai blush2.gif  ,na cia turbut tik lietuvei normaliausi is visos europos thumbup.gif  drinks_cheers.gif  tongue.gif

tai gal pasimete kur pakeliui antra pirstinaite:ax:
Atsakyti
va, per paskutiny gimtadieny nuo vieno draugo gavau banana, ant kurio uzrasytas palinkejimas biggrin.gif
siaip, dovana nera pati svarbiausia smile.gif Man tiesiog buvo juokinga biggrin.gif
Atsakyti
Atsimenu kai iseidinejau i dekreta, man bendradarbiai padovanovo 2 vienodas knygas doh.gif:
Atsakyti
Mano geriausia draugė, o tuo pačiu dukros krikšto mama po trijų metų gyvenimo užsienyje pirmą kart grįžo į Lietuvą. Lauktuvių atvežė ančiuko formos kempinę. Tos pačios draugės dukra, kai buvo aštuonerių metų, buvo pakviesta į klasiokės gimtadienį, tokio amžiaus vaikams juk tėveliai perka dovanas, tai vat ta mano draugė ištraukė iš stalčiaus (naują) vienkartinę popierinę margą staltiesę, supokavo...Įsivaizduot tik galima , kaip "džiaugėsi" vaikas gavęs tokią dovaną.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 25, 00:34)
Atsimenu kai iseidinejau i dekreta, man bendradarbiai padovanovo 2 vienodas knygas doh.gif:

blink.gif kokia logika 2 vienodas knygas dovanot? Čia jei nestuke.gif vieną pamestų g.gif
Atsakyti
o mano gimtad proga pernai metais , buves kaimynas padovanojo knyga, apie mesos gaminima ir angliskai, ten su visokiais imantriais receptais, ta pacia knyga ir mano drauge gavo nes gimtadieni mes kartu sventem , ai dar ir sureli gavau blink.gif schmoll.gif tai ta knyga ismeciau sakiau kai kaimyno gimtad bus nupirksiu jam knyga apie kokius konstruktorius ....... g.gif ar apie ir gi kokiu pyragu kepima
Papildyta:
ai dar tas bachuriukas vieniems buvo atejo nupirko 1 loterijos bilieta, arba ananasa lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti