QUOTE(Dios @ 2007 01 11, 17:00)
pas mano mama kazkada drauge is JAV buvo atvykus. tai tokiu dovanu atveze, kad buvo sunku atsigaut nuo patirto soko. tai va, komplekte buvo: sukos isluzusiais dantimis, pusiau sudegus zvake, saldainiai apvolioti i zemes ir plaukus, prakiures kazkokio sintetinio lesalo pakelis (tirpus kompotas ar kazkas tokio).
tai po to karto mama su ta cioce nebe drauges paliko.
joooo... tie amerikos lietuviai (senesnes kartos) laabai dideli skregos

nu cia dar kai buvau mazyte, tai kazkoks dedule buvo is amerikes atvykes,tai jau kiek visko priveze visiem-tik kad nelabai ko naudingo.....turbut isivaizduoja,kad mes cia nieko neturim ir medziuose gyvenam

o kai buvau pati amerikej(kokiu 9 metuku),tai tie patys amerikos lietuviai tokie "geri" norejo pabut-gavau didziuli maisa rubu ir zaislu..neminint, kad tie rubai aisku ne nauji,o kai kuriuose zaidimuose daliu truko....bet tada tai tiko
o dabar tai nemegstu visokiu suvenyru(statuleliu,zvakidziu), nes daznai kai padovanos koki,tai nera kur pritaikyt....dar nepakenciu tu papigiuju kosmetikos rinkiniu-fe fe fe...
siek tiek dar prisiminiau-nemegstu geliu vazoneliuose gauti: na jos man patinka, bet kad nemoku ju islaikyt, ima ir labai greitai nuvysta ir nudziusta
karta viena mano drauge nuo kitos musu drauges gavo si ta labai 'originalaus'-ogi tarybiniu laiku batelius

ji padovanojo normalia dovanyte ir priedo tuos batelius ir dar tokios bjaurios spalvos(cia is vietines universalines parduotuves, nesj oje dar yra tokia lentyna su tarybinem prekem iki maximum 10Lt)...nu nezinau, galejo to priedo ir nebuti,tai bent gera dovana butu,o dabar