Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

QUOTE(Limcamca @ 2007 01 11, 13:15)
O tai kas tau būtų tikrai gera dovana? Kokį pavyzdį duok...

Idealu butu manes pirma pasiklausti,bet taip beveik nebuna ax.gif Zinau,zinau ,kad pati nezinau ko noriu blush2.gif .Pvz. pernai labai dziaugiausi gavusi dvigules patalynes komplekta,siemet per Kaledas - indisko stiliaus padekliukus su drambliais.Viskas yra faina,jei dovana tik simboline ,uz simboline kaina - tada as neturiu jokiu pretenziju,taciau pas mus seimoje-gimineje "stafke" yra 50 lt. Tai va,labai liudna buna ,kai priperka shudeliu uz 50 ltl . doh.gif Jei reiketu tokiu atveju rinktis - kruva tokiu "dovanu",ar pidisokas,aisku,issirinkciau pidisoka,bet ji isleisciau seimos reikmems,ir neliktu jokio prisiminimo.Pernai gavau is tevu pinigu.Paklauskit ,ka uz juos pirkau - NIPOMNIU pasakysiu.Greiciausiai maistui isleidau doh.gif .
Atsakyti
Absurdiškiausią dovaną gavau mokykloj, gal kokioj devintoj klasėj g.gif Traukėm, kaip kiekvienais metais, slaptai lapelius su klasiokų vardais ir sutarę sumą (apie 20lt) turėjom nupirkt dovaną.. Aišku, visi išsiaiškino, kas ką ištraukė ir pradėjo klausinėt, ko gi nori ištrauktasis smile.gif Mane ištraukusiam berniokui pasakiau, kad noriu labai apyrankės paprastos sidabrinės (tikrai pažiūrėjau, kad įperkama už tokius pinigus) ir laukiau, oi, kaip labai! bigsmile.gif O Kalėdų dieną, išpakavus dovanėlę, teko "džiaugtis" močiutės laikus primenančiu gelžgalio gabalu už maksimum 5lt, kurį galima rast kas antram gatvės kioskely doh.gif
Kad nesu brangininkė, tai tikrai - kaina man mažiausiai rūpi. Galėjo ir už kelis litus nupirkt, bet kažką normalaus, mielą smulkmenytę rolleyes.gif O dabar blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 01 11, 17:00)
pas mano mama kazkada drauge is JAV buvo atvykus. tai tokiu dovanu atveze, kad buvo sunku atsigaut nuo patirto soko. tai va, komplekte buvo: sukos isluzusiais dantimis, pusiau sudegus zvake, saldainiai apvolioti i zemes ir plaukus, prakiures kazkokio sintetinio lesalo pakelis (tirpus kompotas ar kazkas tokio).
tai po to karto mama su ta cioce nebe drauges paliko.

žinau, kad dovana rodo ir pagarbą žmogui, tačiau man nesusilaikė nešmėkštelėjusi mintis, kad jei draugė būtų padovanojusi pvz. automobilį, tai draugautų iki šių dienų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta78 @ 2007 01 03, 14:52)
O ka jau bekalbeti apie antrinio (o gal ir tretinio ar dar tolimesnio) panaudojimo ipakavimus  doh.gif .Ne karta esu gavusi is jos dovanas tuose pat maiseliuose,kuriuose buvau pati jai dovanas ipakavusi  blink.gif

Aš vietoj tavęs kitą kartą jai dovaną pakuodama, tarkim, į dovanų maišelį, pasiimčiau markerį - tą, kur ant CD rašo - ir didelėm raidėm ant pačio maišelio užrašyčiau -MYLIMAI TETAI ALDONAI (nu kaip ji vadinasi) hihihi.gif Tai bent būtų garantija, kad negausiu atgal laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 01 12, 08:34)
Aš vietoj tavęs kitą kartą jai dovaną pakuodama, tarkim, į dovanų maišelį, pasiimčiau markerį - tą, kur ant CD rašo - ir didelėm raidėm ant pačio maišelio užrašyčiau -MYLIMAI TETAI ALDONAI (nu kaip ji vadinasi) hihihi.gif Tai bent būtų garantija, kad negausiu atgal laugh.gif

Ka negaus... Noa, viskas imanoma... mirksiukas.gif Juk kitais metais ji gali su markeriu uztusuoti TETAI ALDONAI zodzius... lotuliukas.gif ir virsuje uzrasius kas reikia sone dar parasys "Tasymu tiketi" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 01 12, 08:34)

kad gali ir nebūt garantijos kad atgal negausi, užklijuos kokį lipduką ir vėl atneš lotuliukas.gif ir gal dar užrašys su markeriu MYLIMAI NOA biggrin.gif biggrin.gif

yra žmonių, kurie net ne maišelį atgal atneša, bet į tą patį popierių sugeba suvyniot doh.gif aš tai išpakuodama dovanas mėgstu popierius plėšyt, o kiti taip preciziškai išvynioja, tai vieną kartą nesusilaikiau ir paklausiau, kodėl taip atsargiai vynioja, tai sako, dar popierių gal panaudosim blink.gif ir ką tu manai, panaudojo blink.gif , pati gavau po metų lotuliukas.gif
Atsakyti
oho kiek jus demesio kreipiat i maiselius, popierius...... gyvenime neprisiminciau kas kam kokiame popieriuje dovanojo ir kokiame maiselyje pati esu dovanojusi... beje pati nuo dovanu maiseliu irgi nemetu, pasidedu wink.gif ..... jeigu kur einant apziuriu ka turiu, jeigu tinkamo dydzio yra panaudoju (na aisku su seniais salciais neimu jeigu einu su gimtadieniu ko nors sveikinti) .... mano dukra jau pradeda eiti pas draugus i gimtadienisu irgi labai puikiai pritaikome maiselius..... taigi jie visi nauji buna .... nuperka zmogus ir ideda, kol iki manes prinesa ta maiseli jis nesusidevi.... perku tik tuomet jeigu neturiu graziu, tinkamo dydzio ar tematikos maiseliu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 01 12, 08:07)
žinau, kad dovana rodo ir pagarbą žmogui, tačiau man nesusilaikė nešmėkštelėjusi mintis, kad jei draugė būtų padovanojusi pvz. automobilį, tai draugautų iki šių dienų blush2.gif

na, betgi automobilių niekas nedovanoja. bent jau draugės viena kitai. bet gal jos draugautų iki šių dienų, jeigu ta tetulė būtų neatvežusi nieko. nu bet žinot, kai gauni pluoštą šiukšlių (nes daiktau jau kaip ir nebetinkami naudojimui) ir dar dovanotoja išsišiepus vaidina, kad čia "specialiai tau išrinko ir atvežė", tai tada supranti, kuo tas "artimas" žmogus tave laiko.

QUOTE(Saga @ 2007 01 12, 09:58)
oho kiek jus demesio kreipiat i maiselius, popierius...... gyvenime neprisiminciau kas kam kokiame popieriuje dovanojo ir kokiame maiselyje pati esu dovanojusi...

na, aš iš viso nemėgėja dovanų pakuot. kai nuperku ką nors, tai dažniausiai taip ir įteikiu su gamybiniu/prekybiniu įpakavimu, jeigu toks būna. arba nepakuoju visai.
o maišiukus -- irgi kartais perdovanot tenka. bet prisimenu kas dovanojo, tai tam pačiam neteikiu.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 01 12, 09:34)

SUPER PASIULYMAS!!!! lotuliukas.gif Nuo siol taip ir darysiu thumbup.gif

QUOTE(Shirshe @ 2007 01 12, 10:33)
Ka negaus... Noa, viskas imanoma... mirksiukas.gif  Juk kitais metais ji gali su markeriu uztusuoti TETAI ALDONAI zodzius...  lotuliukas.gif ir virsuje uzrasius kas reikia sone dar parasys "Tasymu tiketi"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Saga @ 2007 01 12, 10:58)
oho kiek jus demesio kreipiat i maiselius, popierius......

As manau,kad visur svarbiausia elgtis protingai.Zinoma,kad maiseliai nesusidevi per karta.Prisipazinsiu,ir as juos kartais perdovanoju,BET NIEKADA NEDOVANOJU :1)tam zmogui,is kurio ji gavau ;2) jei maiselis akivaizdziai nutampytas ,sudriskes ar sulamdytas.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 01 11, 17:00)
pas mano mama kazkada drauge is JAV buvo atvykus. tai tokiu dovanu atveze, kad buvo sunku atsigaut nuo patirto soko. tai va, komplekte buvo: sukos isluzusiais dantimis, pusiau sudegus zvake, saldainiai apvolioti i zemes ir plaukus, prakiures kazkokio sintetinio lesalo pakelis (tirpus kompotas ar kazkas tokio).
tai po to karto mama su ta cioce nebe drauges paliko.

joooo... tie amerikos lietuviai (senesnes kartos) laabai dideli skregos doh.gif nu cia dar kai buvau mazyte, tai kazkoks dedule buvo is amerikes atvykes,tai jau kiek visko priveze visiem-tik kad nelabai ko naudingo.....turbut isivaizduoja,kad mes cia nieko neturim ir medziuose gyvenam doh.gif o kai buvau pati amerikej(kokiu 9 metuku),tai tie patys amerikos lietuviai tokie "geri" norejo pabut-gavau didziuli maisa rubu ir zaislu..neminint, kad tie rubai aisku ne nauji,o kai kuriuose zaidimuose daliu truko....bet tada tai tiko ax.gif

o dabar tai nemegstu visokiu suvenyru(statuleliu,zvakidziu), nes daznai kai padovanos koki,tai nera kur pritaikyt....dar nepakenciu tu papigiuju kosmetikos rinkiniu-fe fe fe...

siek tiek dar prisiminiau-nemegstu geliu vazoneliuose gauti: na jos man patinka, bet kad nemoku ju islaikyt, ima ir labai greitai nuvysta ir nudziusta doh.gif

karta viena mano drauge nuo kitos musu drauges gavo si ta labai 'originalaus'-ogi tarybiniu laiku batelius doh.gif ji padovanojo normalia dovanyte ir priedo tuos batelius ir dar tokios bjaurios spalvos(cia is vietines universalines parduotuves, nesj oje dar yra tokia lentyna su tarybinem prekem iki maximum 10Lt)...nu nezinau, galejo to priedo ir nebuti,tai bent gera dovana butu,o dabar schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seima: 19 sausio 2007 - 17:50
QUOTE(Merguzele @ 2006 12 15, 06:09)
Vyresnėje klasėje per Kalėdas vienam vaikinukui padovanojau elektrinį prietaisą pūkams nuo palto nusiskusti.

Juokiaus garsiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na o mano drauges teta is anglijos atveze viena balta pirstine bet labai graziai supokuota tik nesupratom ka ji reiskia ir kur je galima viena pritaikyti as g.gif kad visi tie uzsienieciai blush2.gif ,na cia turbut tik lietuvei normaliausi is visos europos thumbup.gif drinks_cheers.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edita_super: 21 sausio 2007 - 19:34