QUOTE (Šviesutė @ 2004 07 27, 14:29) |
Labiausiai mane suerzinusi vyro (tada dar būsimojo) dovana buvo kaktusas. Tai buvo pirmas mano gimtadienis, kurį šventėm kartu, tai tikėjausi kažko mielo, švelnaus, o čia... KAKTUSAS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ir as is busimo vyro per pirma gimtadieni gavau kaktusiuka. Jis su sypsena pasake: pati kaip kaktusas tai tau nupirkau tavo "antraji as". Deja mano kaktusas nupuvo. Tubut per daug laisciau. Bet jo vietoj pasodinau kita, tai maniskis net nepastebejo kad kitas kaktusas. Ir dziaugiasi kai pas mane bunam, mazdaug: koki grazu kaktusa tau tada padovanojau

QUOTE (Tuja @ 2004 07 27, 20:33) |
nu geras, prižvengiau aš čia iš tų kaktusų ir iš geltonos literatūros kaip valytis kepenis. kažkada ,per kažkurį tai savo gimtadienį mano vyras užsiminė, jog baisiai norėtų teisiog labai norėtų per gimtadienį gauti į veidą... ![]() ![]() žinokit ,aš taip užsikabinau už tos minties , ypač dabar , kai jo gimtadienis artėja ![]() ![]() ![]() sako, ką čia blūdiji, gal girtas buvau tai ir nušnekėjau velniai žino ką ![]() |
Prisijuokiau iki ašarų...
Ir kodel tie vyrai vis padovanoja ka nors ne i tema?
..Maniskis tai zinau, amziais skuba lekia, tai kas iseina paskutine minute, ta ir perka. Va per Valentinke parejo namo kaip po medziokles su trofejumi, parnese man dovanu spoileri masinai
.... niu reikejo man jo, bet Valentino dienos proga?
....O jam atrode labai originalu....na dar vakare fena padovanojo, nes Hipery ispardavimas buvo po 9.99..sugedo uz poros dienu...
Poto per vestuviu metines namo izenge su magnetu peiliams...bet aciu dievui, cia tik panervuoti mane norejo, o issitrauke normalia dovana veliau
Bet tuo momentu, aki as pamciau ta magneta, tai net zada praradau, ....

Poto per vestuviu metines namo izenge su magnetu peiliams...bet aciu dievui, cia tik panervuoti mane norejo, o issitrauke normalia dovana veliau

Maniškis tai su dovanom nepasikiaulina, bet va vaikystėj
Kadangi gimtadienis rudenį, tai iš tėvų vienais metais gaudavau žieminius batus, kitais - striukę, paskui vėl - batai, striukė, batai, striukė ir taip iki pilnametystės

QUOTE (Vaidulė @ 2004 07 27, 18:57) |
[p.s. as tai pati labai supykau, kai Kaledoms gavau is brangiausiojo plauku dziovintuva ![]() |
Dėl džiovintuvo, kažkaip tiems vyrams atrodo čia labai jau mums reikalingas daiktas

Kvailiausias dovanas dovanoja mano anyta, su vyru turim sukaupę "kvepalų" kolekciją ,tokių, kur po 12lt turbūt, kokios šešias dėžutes yra paslėptos tamsiam kambariuky, kad niekas nerastų. Ai dar esu gavus iš anytos kelnaičių komplektą

Aš vyrui ir esu padovanojus ne į temą, nupirkau "Magnus" parduotuvėj labai gražų vazonėlį, bet ten, kaip ir toks indukas(be skylutės) raudoną su širdelėm ir visokiais užrašais ir pridėjau visokių spalvų šokoladinių širdelių, man tai atrodo be galo romatiška, jis -nesuprato.
Oi o dar gilioj jaunystėj, esu kadrui tokiam padovanojusi tokį paveiksliuką, kur apvertus jį, keičiais vaizdas, jatau, tiek pinigų sumokėjau, o jis man tokį žaislą-zuikį padovanojo

QUOTE (šilka @ 2004 07 28, 13:22) |
Dėl džiovintuvo, kažkaip tiems vyrams atrodo čia labai jau mums reikalingas daiktas ![]() ![]() ![]() Kvailiausias dovanas dovanoja mano anyta, su vyru turim sukaupę "kvepalų" kolekciją ,tokių, kur po 12lt turbūt, kokios šešias dėžutes yra paslėptos tamsiam kambariuky, kad niekas nerastų. Ai dar esu gavus iš anytos kelnaičių komplektą ![]() Aš vyrui ir esu padovanojus ne į temą, nupirkau "Magnus" parduotuvėj labai gražų vazonėlį, bet ten, kaip ir toks indukas(be skylutės) raudoną su širdelėm ir visokiais užrašais ir pridėjau visokių spalvų šokoladinių širdelių, man tai atrodo be galo romatiška, jis -nesuprato. Oi o dar gilioj jaunystėj, esu kadrui tokiam padovanojusi tokį paveiksliuką, kur apvertus jį, keičiais vaizdas, jatau, tiek pinigų sumokėjau, o jis man tokį žaislą-zuikį padovanojo ![]() |
Tuos kvepalus naudok vietoj oro gaivikliu tualete.

O mane labiausiai nervija 'sudniekiai' kaip as juos vadinu - beverciai, bekokybiai daiktai. Ypac NEKOKYBISKI. Tada metu juos lauk be pasigailejimo, arba kam nors atiduodu. O labiausiai nustebinusi ir nuliudinusi dovana, kai vos ne geriausia drauge i mano 20-aji gimtadieni atejo su sampano buteliu. Gal kitos sakysit - nieko blogo, bet mane tai labai nuvyle. Net be gelytes, bet su buteliu, kaip pas koki vyra.

Man tai nepatinka, kai dovanoja uzrasu knygutes, dienorascius ar kazka panasaus. Uzrasu knyguciu atveju, jos dazniausiai buna tokio dydzio, kad ner kur ju kist
Buvau gavus kvepaliuku, kurie buvo fuuu... O dovanojes zmogus karts nuo karto pasiteiraudavo, ar dar daug beliko tu kvepalu
. Mama sunaudojo
.
Tokiu toOopiniu dovanu kaip keciupas
negavau ir tikiuos negauti
.

Buvau gavus kvepaliuku, kurie buvo fuuu... O dovanojes zmogus karts nuo karto pasiteiraudavo, ar dar daug beliko tu kvepalu

Tokiu toOopiniu dovanu kaip keciupas

As per 19 gimtadieni is keliu kursiokiu gavau grupine dovana:
-caro maro laiku arbatinukas arbatai plikyti
-i ji ideta tokios keistos 2 gyvates (atrode kaip guminukai: net ragauti bandziau
siaip ten kazkokia guma kur prie sienu limpa)
-pakeli valerijonu arbatos (tame arbatinuke plikyti
)
-remelyje ireminta prezervatyva (is serijos "esant reikalui isdauzti stikla")
Na, kad ir kokia vargse barake gyvenanti studente buvau, bet tuo arbatinuku taip ir nepakilo ranka naudotis... Tik ta ireminta prezika tebesaugau
-caro maro laiku arbatinukas arbatai plikyti
-i ji ideta tokios keistos 2 gyvates (atrode kaip guminukai: net ragauti bandziau

-pakeli valerijonu arbatos (tame arbatinuke plikyti

-remelyje ireminta prezervatyva (is serijos "esant reikalui isdauzti stikla")
Na, kad ir kokia vargse barake gyvenanti studente buvau, bet tuo arbatinuku taip ir nepakilo ranka naudotis... Tik ta ireminta prezika tebesaugau

QUOTE (Viksva @ 2004 07 27, 11:04) |
Kartą iš savo krikštatėvio gavau medalioną su skorpiono ženklu, aš esu svarstyklės ![]() ... Man labai svarbus dovanos įpakavimas, visada pakuoju dovanas ir stengiosi tai padaryti kuo originaliau, o pati gavau suplyšusiam maišely - viršūnė. Reiškia tam žmogui lito buvo gaila man maišelį nupirkti ![]() |
man kaip ir viksvai, yra svarbiausia pats dovanos ipakavimas, o ne pati dovana, na nesakau, kad visai nesvarbu, bet kaip dovana pateikta yra labai svarbu. (cia turbut svarstykliu bruozas) siaip kazkokiu kvailu ir nereikalingu nesu gavusi, tik siaip labai nepatikdavo nuo tevu gauti visokius praktiskus daiktus, t.y. rubus, batus ir pan. veliau prasidejo auksiniu papuosalu dovanojimas,o man auksas tai brrr nu nenesioju ir tiek. o nuo savo brangiausiojo kaledom gavau kvepaliu, pries tai buvau isklausineta, kaip jie vadinasi ir atrodo

QUOTE (nerile @ 2004 07 28, 09:16) |
Milabra, o tu savo gautom gelem galetum laiptine puosti, jei bute gyveni. Kaimynu sirdis ir akis dziugintum.. |
Pirma - pas mane laiptinės kaip ir nėra, laiptai tik į palėpę

Aš vasarą kai langus pilnai atlapoju, tas visas gėles išstatau ant palangės, kad nukartų į lauko pusę. Ir pati dar atsisėdu prie tų gėlių

Mane dar truputį nervina, kai žmonės lauktuvių priveža raktų pakabukų

kazkas nemegsta pakabuku? o as kaip sykis ju gaudau is visur. siuo metu turiu apie 50 - ir didzioji dalis tokia su mintimis.
taigi kaip kas supranta ta nevykusia dovana. o prasidejo viskas labai net neromantiskai - tik dabar jau visai kitaip viskas atrodo.
taigi kaip kas supranta ta nevykusia dovana. o prasidejo viskas labai net neromantiskai - tik dabar jau visai kitaip viskas atrodo.
O mane tai jau užkniso suvenyrai KARVĖS
O viskas prasidėjo nuo to, kad Palangoj sugalvojom kokį tai suvenyrą tėvams dovanų nupirkti, na ir sau ką nors prisiminimui.. Tai tookią gražią karvytę radau...
Paskui dar keliai vis taip iš kelionių kokių parsiveždavom... - nu ir prasidėjo...
Karvė taupyklė, karvė su veršeliais, karvė be veršelių, karvė druskinė, karvė pipirinė ir t.t. ir t.t., nu visa karvių ferma....
O viskas prasidėjo nuo to, kad Palangoj sugalvojom kokį tai suvenyrą tėvams dovanų nupirkti, na ir sau ką nors prisiminimui.. Tai tookią gražią karvytę radau...
Paskui dar keliai vis taip iš kelionių kokių parsiveždavom... - nu ir prasidėjo...
Karvė taupyklė, karvė su veršeliais, karvė be veršelių, karvė druskinė, karvė pipirinė ir t.t. ir t.t., nu visa karvių ferma....