Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

Nedovanočiau gyvūnėlio schmoll.gif . Mano draugės šeimoje buvo toks atsitikimas, kai tėvas, kuris negyvena su šeima prižadėjo sūnui padovanoti šunelį. Mama neleido dėl to, kad neturėjo sąlygų laikyti ir laiko šunelio priežiūrai. Vaikas liūdėjo labai labai.

Atsakyti
niekada nedovanoju laikrodzio, kazkoks prietaras yra, kad tokia dovana nesa nelaime, nors nesu labai prietaringa, bet...... 

Neseniai gavau dovanų laikrodį. verysad.gif
Nedovanočiau aštrių daiktų ,sako ,kad susipyksi su tuo žmogum. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2004 07 26, 19:22)
Paprasiau vyro parnesti  "ka nors mielo" nail.gif . Parnese knyga su ziniuonio patarimais issivalyti kepenis  mellow.gif

thumbup.gif Žinai, čia kaip tam anikdote:
Žmona prašo vyro:
- Brangusis, pasakyk man kanors mielo, šilto.....
Vyras skaytydamas laikraštį atsako:
-Radiatorius....
Atsakyti
18-ojo gimtadienio proga gavau sieninį batų laikiklį
Atsakyti
nu ale ir pavaro su dovanom,oi kaip jiuokiausi,net pilva jau skauda thumbup.gif
Atsakyti
Prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na nemirtingos dovanos blink.gif Dabar as galvoju, ar tokia nebus mano vyrui mano dovanota dovana g.gif
Atsakyti
oi ziuriu visos yra kokiu berysybiu gavusios... biggrin.gif man pernai per kaledas brolis padovanojo toki prietaisa skirta karrstiems stiklainiams is verdancio vandens isimt, nu cia kai agurkus vakuoji lotuliukas.gif
hihihi.gif kur jau as ten su savo nagais agurkus raugsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
buvau gavusi puoda (virti) 14 gimtadienio proga doh.gif nei as valgyt darydavau nei tokio pomegio turejau.. schmoll.gif
Atsakyti
Gavau soka, kai gavau dovanu segtuku skalbiniams doh.gif nors tokiu nei reikejo, nei ka... Bet uztat dovanotojas buvo koks laimingas, kad man padovanojo tooookia dovana... mirksiukas.gif
Atsakyti
klasioke (7-8kl.,) padovanojo darzoviu pjaustykle, kuri dar comet'u kvepejo thumbup.gif
jauciu jos mamai nepatiko, tai man padovanojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leo11 @ 2006 11 13, 20:05)
Gavau soka, kai gavau dovanu segtuku skalbiniams  doh.gif  nors tokiu nei reikejo, nei ka... Bet uztat dovanotojas buvo koks laimingas, kad man padovanojo tooookia dovana... mirksiukas.gif

gal norėjo pasirodyt originalus? hihihi.gif
Atsakyti
Pries pora metu esu gavus gimtadieniui papuga su visu narvu, maistu ir t.t... (tuo metu namie laikiau kate) per ta pati gimtadieni dar kazkas padovanojo staline lempa is druskos luito, ir dar toki kicini blizganti paveiksliuka gavau... kazkoks keistas gimtadienis buvo...
Atsakyti