Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

QUOTE(Aronija @ 2006 08 18, 08:02)
o mes jau priejome prie isvados, kad geriausia dovana vokas, niekad nenuspesi ko kam reikia...  ax.gif

o mano akimis ziurint vokas blogiausia dovana, tada jau nors cekis koks nors jeigu visai nera fantazijos ar sunku itikti.... vokas pati atmestiniausia dovana... nemegstu gauti vokus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(acotra @ 2006 08 02, 12:40)
(na tos rankos tipo suvenyrai drėbti is molio ar taip kažko panašaus, ale tokie dideli, kad nėra kur jų dėt)

As tai rasciau, kur deti - i siuksliu deze lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . O tai daznai buna - gauni ka, dulka, dulka tas daiktas, paskui ikvepimui uzejus vis vien ismeti
Atsakyti
QUOTE(Monika @ 2006 08 24, 18:13)
As tai rasciau, kur deti - i siuksliu deze lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . O tai daznai buna - gauni ka, dulka, dulka tas daiktas, paskui ikvepimui uzejus vis vien ismeti

Arba Supermamoj parduot mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš visada tokiose pigiose parduotuvėse matydama molinius nykštukus, varles, baisuokles vazeles galvodavau, kas tokį šlamštą gali pirkti. Dabar mano namai lūžtų nuo tų grožybių, jeigu nesisitengčiau ,,netyčia" sudaužyti ir išmesti. Tokių daiktų buvimas reiškia, kad žmogus dirba mokykloje, darželyje... Rimtas bajeris: nebedaužysiu, o atidarysiu kioską su marinistinėmis, kalėdinėmis kompozicijomis lotuliukas.gif Gal pavyks prakalti naują laikrodį su gegute ant sienos, kainavusį 30 litų... Rėmelius su rožėmis... Gal bazuojamės?
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2006 08 25, 22:11)
Aš visada tokiose pigiose parduotuvėse matydama molinius nykštukus, varles, baisuokles vazeles galvodavau, kas tokį šlamštą gali pirkti. Dabar mano namai lūžtų nuo tų grožybių, jeigu nesisitengčiau ,,netyčia" sudaužyti ir išmesti. Tokių daiktų buvimas reiškia, kad žmogus dirba mokykloje, darželyje... Rimtas bajeris: nebedaužysiu, o atidarysiu kioską su marinistinėmis, kalėdinėmis kompozicijomis lotuliukas.gif Gal pavyks prakalti naują laikrodį su gegute ant sienos, kainavusį 30 litų... Rėmelius su rožėmis... Gal bazuojamės?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as esu gavusi tikrai visai nevykusiu dovanu. man atrodydavo, kad jau ji yra dovanojama kazkelinta karta. verysad.gif verysad.gif kazkas ja gavo , kitam padovanojo ir t.t. schmoll.gif TAIP DARYTI NEGRAZU!!!!!!
Atsakyti
Na man irgi ko gero ranka nepakiltu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2006 08 02, 23:51)
Mano vaikino mama šiemet susirgo "super orginalių" dovanų manija. Susipažino ji su kažkokiu "dailininku" ( totalaus konvejerinio kičo gamintoju ) ir visiems 4 savo vaikams įvairiom progom dovanoja specialiai nupieštus paveikslus. Esmė tame kad tie paveikslai neskoningi, ryškių spalvų ir primena jehovistų žurnaliukų paveikslėlius. Mano vaikinas irgi gavo tokį šedevrą per visa sieną, mama primigtynai reikalauja kabinti matomiausioje vietoje ir nuolat žavėtis meno kūriniu  biggrin.gif Žiauriausia kad jinai moka tam piešėjui po 80 Lt už paveikslą, nor sreali jų vertė gal 10 Lt  lotuliukas.gif Ir ką gi nepaaiškinsi moteriškei kad nebereikia tokio šlamšto  tongue.gif

Prajuokinai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
pasiulymas: reikia nufotkinti tokias nepatikusias dovanas, ideti i sita puslapiuka - ir perdovanoti be progos daiktus tiems, kas ju nori - a vdrug kam nors patinka vazele, kuri jums pasibaisetina - dar ir aciu isgirsit lotuliukas.gif
Atsakyti
Ideja super 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nevykusia dovana (is artimuju) laikau kokia nors skulpturele-sudniekele... Gal ir grazu, galima pasistatyt sekcijoj "uz stiklu" ir nieko- visai grazu (jei grazi ta statulele), bet tokios dovanos, mano nuomone, labai universalios, tinkancios dovanot daugumai, o ne butent tam zmogui.. Zodziu, gavus tokia dovana, pagalvoju, kad arba neturejo laiko rinkt ir ieskot, arba siaip dzin - svarbu padovanojau, o dabar duok isgert ir torto paest.
Atsakyti
Niekad nesu gavus dovanos,kad būčiau pasibaisėjus ar man būtų nepatikę.Visų pirma niekad į dovaną nežiūriu kaip į objektą vertybių.Man svarbu dėmesys,kad nepamiršo.Atvirutės gavimas paštu man tokia nereali dovana,kad aš laikau jas pasidėjus dar mėnesį pačioje matomiausioje vietoje.Deja jos darosi atgyvena ir per ką,o gi per civilizaciją,kompiuteriją......
Jei perku dovaną kitam,visada stengiuosi išsiaiškint ko norėtų ar kas būtų reikalinga.
Atsakyti