Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

na ir prisijuokiau clap_1.gif gerai, kad aš visada pasakau ko norėčiau dovanų
Atsakyti
na, prisidesiu ir as prie situ linksmybiu,
nors maniske dovana tai dar nieko, kazkada vaikystej pries kaledas dovanom keitemes mokykloj ir gavau ranku darbo nerta servetele is klasiokes, na tai nelabai man prie sirdies buvo, bet... uztat mano vyrui labiau pasiseke, jis kazkada nuo savo tetos gavo buteli alkoholinio gerimuko i kuri buvo supilti ir sumaisyti skirtingi gerimu likuciai ir "truputi" padevetu, t.y. jau padegintu zvakiu, galvojau apsi... kai papasakojo, o as pasirodo naivuole maniau, kad padevetas dovanu popierius jau nelabai tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2006 02 19, 21:33)
oi cia tos galvos madoj buvo pries kokis 8 metus.Pamenu ir melynos ir geltonos ir zalsvos galvos.Nu niekaip nesuprasdavau kam jas pirkti dovanu? O pirko tai gerai viena paklausiausiu prekiu buvo.Bet rimtai kur ja deti g.gif  doh.gif

Tikriausiai ant ju nakciai perukus reikia kabinti lotuliukas.gif stai kam jos skirtos 4u.gif

QUOTE(amiara @ 2006 02 22, 01:52)
Pasistatem namą,kuriame labai gerai auga gėlės,tiesiog "ne dienom ,o valandom".Visi aikčioja,kaip gražu ir neša tas vazonines gėles dovanų.Gėles myliu,bet pamačius svečio rankose vazoną,gimda nusmunka,nes baldam vietos jau kaip ir nėra. lotuliukas.gif Labiausiai anyta mane lepina savo išaugintomis kvietkomis.Asmeniškai perspėjau,kad gėlių man jau tikrai netrūksta-šiemet vėl -vazonas thumbup.gif "tik pažiūrėk,ėmė ir pražydo tau gimtadieniui"Reiks greitu laiku atidaryt "Gėlių saloną"

kai mes persikrausteme i naujus , erdvesnius namus, tai anyta ne nepaklaususi, ne neperspejusi, kad pritempe man geliu ne tik is savo namu, bet dar ir is darbo doh.gif
O vyras, kaskart pries iteikdamas gele- nesvarbu vazonine ar skinta- nuolat pasako : " nors geliu labai nemegsti, bet...." .
(o as ju ne tai kad nemegstu, ale nemoku priziureti- nuolat abra perlaistau , arba nedalaistau... todel i nejauciu gelems "silpnybes" doh.gif )

Zinot ka, kaip cia iseina, kad skundziasi vien moterys? Vis jus nepatenkintos ir nepatenkintos, viskas jums blogai! Vat vyrai tuo nesiskundzia nes supranta kad ne tik apie dovanas pasaulis sukasi, nejaugi cia tokia jau didele problema, kokia bus ta dovana, kaip baisu kad neitaike ko norejot, ar nepadare staigmenos, vajezau vajezau kaip baisu!. O poto trumpinat savo vyrams gyvenimus uz tai kad neitiko jums.
Na bet tokia jau jusu natura nieko nepadarysi!

QUOTE(smarki @ 2006 03 06, 12:27)
Pagalvok tu man - gyvenimą matai jiems trumpinam.. O kai valgyt darai, stengiesi, kad skanu būtų, vaikus gimdai, maitini, naktį keliesi nu ir dar visko, tai čia jau jie mums ilgina vadinasi? Aha, kur gi ne.. Ir kiek ten tų progų, viens du ant pirštų suskaičiavai, tai ką vpdalu pasistengti ir padovanoti tai ko nori? Žodžiu, Zukiss, nežinau vyras tu ar moteris, bet sėdėk savo krūmuose ir nesistebėk čia. Nu sorry, kaip tai čia piktai gavosi, nes šiaip jau aš žmogus taikus. 4u.gif

Atsakymas - super (cia i "zukisss" "pareiskima) thumbup.gif drinks_cheers.gif

Gauta, visiskai nenaudojama dovana- molinis klevo lapelis su tokiu mazu, kaip antpirstis idekliuku (nu net nezinau kaip pavadint doh.gif ) *nesakysiu nuo ko 4u.gif *
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzei: 13 birželio 2006 - 15:50
oj prisijuokiau lotuliukas.gif prisiminiau bajerį iš serijos-,,iš užsienio" parvežtos dovanos. Vyro teta iš Vokietijos parvilko trilitrinį kremo, pavogto iš kažkokio fabriko, na ir po stiklainiuką supilstė visom giminės moterim, nu tipo vokiškas, geras ir t.t. Ir visos kad tepasi, kad giria. nuvažiavom pas vyro močiutės sesę( įsivaizduojat, net jinai kremo gavo), o babulytė pasigražino prieš svečius-tiek storai prisitepus biggrin.gif reikia pažymėt, kad kremo spalva mėlyna, beveik elektrinė g.gif tai va dėl tos spalvos aš ir prisikabinau, sakau duokit pauostyt, bliamba o ten grynai spirituotas kremas seniams po skutimosi ir kvapas ryškiai vyriškas lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu pačios suprantat kas toliau buvo, aš tai tą kremą(irgi gavau dovanų nuo majonezo indelį) ant kojų po skutimo sutepiau, nes diedas mano atsisakęė veidą tept biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smeige @ 2005 12 21, 08:00)

ir as taip uzsimaniau kartu su jais eiti, torto tai labiausiai norejau..tai mes su broliu paemem is palepes sena meskina, uzrisom jam kaspina, ir darzo geliu paskynem, patys pasipuosem ir isejom jubiliato sveikinti..tai reikia tik isivaizduoti, kaip pats jubiliatas ir jo tevai reagavo biggrin.gif
mano mama tik veliau suzinojo blush2.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Pas mane buvo nutikes siek tiek kitoks variantas, buvau ketvirtoke ir turejau eiti pas savo klasioke su broliu i gimtadieni nu toki vaikiska.... doh.gif Nu ir ka 6val gimtadienis o mano mama su teveliu negryzta namo, nes jie turejo parvesti dovana....bet prie tai sake jeigu nieko nerasim tada i gimtadieni neisit, nu ka as laukiu laukiu 6val, o tevu kaip ner taip ner...kas belieka?! i gimtadieni turi ateiti punktualiai,veluoti juk nevalia schmoll.gif menkas pasirinkimas (tada mobiliu mat dar nebuvo telefonu) nu ir ka kad nepaveluot i gimtadieni as einu su broliu be dovanos doh.gif aisku is 6 auksto i 8 auksta (ji mano kaimyne buvo), nueinu ir sakau mes jau atejom ale dovana atnesiu veliau nes dar mama negryzo blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif doh.gif eikit sau koks "pazoras"(ale tada visai normaliai pasirode,kaip kad taip ir turetu buti).... doh.gif Nu ir ka gyrzta mano tevai veliau.... bega pas kaimyne ieskot vaiku o mes mat gimtadieni svenciam happybday.gif doh.gif ..... zodziu tevai dovanos nerado o mes gimtadieni sudalivavom doh.gif MIRSIU NEUZMIRSIU doh.gif thumbup.gif o kokia tevam geda prie kitus tevus....vaikai tai vaikai doh.gif blush2.gif
Atsakyti
18-ojo gimtadienio proga iš geriausios draugės gavau varlę taupyklę blink.gif pamačius, kiek pamenu porą minučių negalėjau patikėti ohmy.gif po to susikaupiau ir šiaip taip padėkojau... nelabai supratau aš jos tos dovanos huh.gif
Atsakyti
Na,o mes vestuvių proga gavom kažkokį nei bliudą, nei puodą, ant dežutės nupiešta višta kepta, o kur tą "daiktą" panaudoti, tai net nežinau g.gif doh.gif
Daiktas kinietiškas, duok Dieve 10lt kainavo doh.gif

Vyras sako, kad reikės kam nors perdovanoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 27, 15:58)
Na,o mes vestuvių proga gavom kažkokį nei bliudą, nei puodą, ant dežutės nupiešta višta kepta, o kur tą "daiktą" panaudoti, tai net nežinau  g.gif  doh.gif
Daiktas kinietiškas, duok Dieve 10lt kainavo  doh.gif

Vyras sako, kad reikės kam nors perdovanoti  lotuliukas.gif

Nu bet geras ir dar vestuvių proga doh.gif
Prisiminiau dar viena dovana, kuria gavo draugė iš savo vaikino ax.gif kadangi ji labai plonytė, tai bernas tas ją sliekiuku vadindavo na ir 19 gimtadienio proga padovanojo didelę molinę sraigę: sako slieko neradau, tai slieką su namu padovanojau lotuliukas.gif o kaip jinai užpyko doh.gif o man visai ta sraigė patiko-originalu. ir dabar dar po kelių metų jinai purkštauja į tą sraigę pažiūrėjus.
o aš tai kiekviena proga gaunu po 2 tušus blakstienoms doh.gif ir vis negaliu nusipirkt kokio pati noriu, nu kaip pirksi jei du nauji yra rolleyes.gif
Atsakyti
niu šiaip ryt mano tikrasis gimtadienis, bet va vakar buvo draugai atvykę pasveiikint, tai va dovanų govau vokelį su atvirute, kuri tuščia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2006 07 02, 16:39)
niu šiaip ryt mano tikrasis gimtadienis, bet va vakar buvo draugai atvykę pasveiikint, tai va dovanų govau vokelį su atvirute, kuri tuščia  blink.gif

Gal pamirso?? O ant atviruko yra kas nors uzrasyta?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 07 02, 17:41)
Gal pamirso?? O ant atviruko yra kas nors uzrasyta?

Ant viršaus:
Su gimtadieniu!
Sparnų ir išsipildymo Tavo svajonėms....

Galėjo viduj bent parašyt nuo ko, ar datą g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2006 07 02, 23:08)
Ant viršaus:
Su gimtadieniu!
Sparnų ir išsipildymo Tavo svajonėms....
Galėjo viduj bent parašyt nuo ko, ar datą  g.gif

doh.gif doh.gif doh.gif

atsimenu per savo 18 gimce gavau is labai geros drauges 3litrus duso zeles. tokios smirdancios lotuliukas.gif , o kita padovanojo daug fainu daiktu:kompakta, lupdazi dar kazka, na ir dar sako norejau, kazka atminimui, tai pliuzini zaisla: kengura su vaikiuku..nezinau niekad neklausiau kodel kengura su vaikiuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet man keistai pasirode.

o per 20 gimce irgi buvo labai keista dovana is zmogaus kuris paprastai dovanodavo labai geras dovanas..zodziu as nzn kaip tas daiktas vadinasi: ten toks kaip sviestuvas, toks plastmasinis, konuso formos,viduj idetas poveiksliukas :akvariumo su zuvytem. zodziu paspaudi migtuka ir tas vidus sukasi-na tipo zuvytes plaukia, o jau garselis.tik girg girgz..o atrodo tai papigiauski doh.gif jei mano butu 3 metai, tai suprasciau drinks_cheers.gif , na bet panai toki doh.gif Tomas fillipse tokiu yra..
Atsakyti