Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

QUOTE(monce.k @ 2006 02 08, 15:22)
Nedovanočiau, kaip aš vadinu, "dulkiarinkių", t.y. visokių statulėlių, kurios tik dulkes namie renka , o grožio ir naudos.....

Man irgi okie nepatinka, bet tikrai yra zmoniu, kas juos megsta. Manau renkant dovana reikia mazu maziausiai galvoti apie save (tikrai nepritariu posakiui dovanoti tai, ko pats noretum gauti), o galvoti apie dovanos gaveja - tada didziausia tikimybe prasaut pro sali drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau,kad prisijuokiau skaitydama lotuliukas.gif ,nu tikrai kartais netruksta zmonem isradingumo dovanom doh.gif

As galvoju,kad tai viska apie zmogu ir pasako cool.gif
Atsakyti
va trys dovanos gautos per vestuves is vyro gimines(manes labai nemegsta).
1. Kavos apratas( negeriu kavos)
2. Mikseris (pries ateje sako oi koki tu gera turi ir smulkintuvas ir mikseriukas)
3. Dulkiu siurblys masinai siurbt (tada dar nevairavau,o ir dovanos turejo buti skirtos abiems) doh.gif tai va,nenaudojam praktiskai nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2005 12 23, 12:09)

Bet kol kas dovana nr1 yra mano vyro. nu net geda sakyt  blush2.gif Vibratorius  blush2.gif Nu man tokia "ne i tema dovana"  doh.gif
Aisku vis pakalbedavom visokios S temom, tai as dar seniau noredama buti "isradinga", vis sakydavau nu gal ir noreciau pabandyti ir bla bla bla. Tai manasis ispilde ta mano "svajone" blink.gif O dar kai kaina netycia pamaciau  blink.gif  doh.gif Nu tai ir guli DAIKTAS saugiai dezutej. Gal kada pravers  ax.gif
Bet uz tai dabar pasimokiau- visada pasvarstau pries nusakant savo "svajones"

Tokia dovana ir man vyrelis iteike! Zinok,mane ne tik kaina,bet ir dydis prajuokino.Pragulejo spintoje kelis metus,tai daiktus tvarkydama i konteineri istrenkiau su visu ipakavimu.Gal bomzai kur miske orgijas kelia.Su dydziais mano vyras visada nusigrybauja-parveze seksualius apatinius,guli spintoje,laukiu,kol 20 kg priaugsiu.Su dzinsais ta pati istorija doh.gif Liepiau pirkti kosmetika-vis saugiau,jeigu netiks tai draugems atiduosiu. bigsmile.gif
Atsakyti
Reik gražiai užsimint apie dovanas, nebus nesusipratimų mirksiukas.gif Artimieji visi žino, kad nemėgstu visokių statulėlių, minkštų žaislų, tai dar neteko niekad gaut schmoll.gif O šiaip tai visad klausia, ko noriu. Gimt. balandžio mėn., tai jau dabar prasidėjo kamantinėjimai, ko noriu ir t.t.. O aš sakau: "nieko nenoriu", nes labai nemėgstu savo gimt. doh.gif

Atsakant į temą...Kai dar maža buvau, nuo krikštamotės gavai maišelį su raudonkepuraitę, man taip įstrigo ta dovana, dar dabar pykstu ant jos, nuo to laiko nepakenčiu jos, man kaip vaikui buvo siaubas tokią dovaną gaut, ypač kai tikėjaus kažko tokio...
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2006 03 20, 16:52)
Liepiau pirkti kosmetika-vis saugiau,jeigu netiks tai draugems atiduosiu. bigsmile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gavau du siuntinius is Lietuvos su dovanomis gimtadienio proga: nuo tevu ir nuo uosviu. Bet ir sutapo ju pasirinkimas - abiejuose siuntiniuose man prideta secondhand'o grozybiu. Viena bliuzele net neskalbta ir atsiduoda kazkieno dezodorantu-yuck! Sukisau viska i maisa ir pro sali vaziuodama i Gelbejimo armijos konteineri ismesiu. Jeigu dovana atspindi poziuri i zmogu, tada liudni mano reikaliukai g.gif O gal Lietuvoje dabar mada tokia - pasakykite ar jums kas dovanoja padevetu drabuziu? Ir ka dabar daryti- negi skambinti ir dekoti uz dovana? Pasimetusi as, vienu zodziu...
Atsakyti
g.gif Girdejau,kad devetus rubus dovanoja,bet gauti dar neteko.Tikriausiai jausciausi slykciai ir tikrai nedekociau schmoll.gif .Gal paskambink ir pasakyk,kad tu alergiska devetiems drabuziams,bent kita karta tokios dovanos nebegausi mirksiukas.gif
Atsakyti
As sakyciau, kad devetus rubus galima ne dovanoti, o atiduoti. Na, pvz., esu bedarbe, tai negaliu sau daug leisti, kai laukesi mano drauge, pasikviete pas save, kad issirinkciau sau ka is jos rubu. Ji buvo isitikinus, kad daugiau i juos netilps, tai visa kalna buvo ju atrinkusi. Pasirinkau nemazai (gal ir viska buciau paemus, bet truputi blush2.gif ). Dabar juos nesioju ir esu labai tuo patenkinta. O ir savo senus rubus atidaviau vienai netoliese gyvenanciai daugiavaikei seimai (mergaites labai del ju dziaugesi). Taigi, manau, kad reikia tokius tik ATIDUOTI, o ne kaip dovana iteikti.
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2006 03 20, 20:37)
Gavau du siuntinius is Lietuvos su dovanomis gimtadienio proga: nuo tevu ir nuo uosviu. Bet ir sutapo ju pasirinkimas - abiejuose siuntiniuose man prideta secondhand'o grozybiu. Viena bliuzele net neskalbta ir atsiduoda kazkieno dezodorantu-yuck! Sukisau viska i maisa ir pro sali vaziuodama i Gelbejimo armijos konteineri ismesiu. Jeigu dovana atspindi poziuri i zmogu, tada liudni mano reikaliukai g.gif  O gal Lietuvoje dabar mada tokia - pasakykite ar jums kas dovanoja padevetu drabuziu? Ir ka dabar daryti- negi skambinti ir dekoti uz dovana? Pasimetusi as, vienu zodziu...

blink.gif blink.gif blink.gif net nezinojau, kad ir tokiu dovanu galima gaut, pasaulio pabaiga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaJulija @ 2006 03 15, 15:27)
Nedovanočiau to, ko pati nenorėčiau gauti. Nedovanočiau namuose užsilikusių, man nereikalingų daiktų. O konkrečiai kai pagalvoju, tai esu dovanojusi beveik viską, ką jūs čia išvardinot. Nes, ačiū Dievui, mes tokie skirtingi, ir kiekvieną iš mūsų gali pradžiugint vis kiti dalykai. Vieno recepto nesurasi...

Sutinku visiskai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasnenka @ 2005 12 23, 10:51)
Paskaičius Jūsų pasisakymus, supratau, kad mano gyvenime iki pilnos laimės trūksta ... anytos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nes tik jos sugeba praskaidriti šventines depresijas....  thumbup.gif

o mano anyta man nieko nedovanoja, mano gimtadienius ignoruoja, o per kaledas tipo abiems, bet vyrui reikalingus daiktus dovanoja.atsimenu per vestuves gavom vokeli, tai ant jo uzrasyta vyro vardas, kad neduok Dieve nesugalvociau pasisavint tu 2 simtu schmoll.gif
Atsakyti