Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

Aš stengiuosi išrinkti tokia dovaną, kuri patiktų man pačiai, o tuo pačiu ir dovanos gavėjui. Tada jaučiuos geriausiai, nes jei nuperku tai kas man ne itin patinka, tai atrodo kad ir kitam žmogui bus ne prie širdies.
O apie konkrečias dovanas kalbant, tai priklausomai nuo situacijos, aplinkybių, progos, dovanos gavėjo humoro jausmo ir pan. Pvz. nuosava namą ar sodą turinčiam žmogui tikrai pravers "lyčnas" grėblys ar koks kibiriukas perištas dideliu (paprašyt kad svečiai nudirbtų kokius nors elementarius sodo darbus laukiant kada iškeps šašlykai, kartu būtų šiokia tokia atrakcija biggrin.gif), o jei dar įteikiant perišt dideliu kaspinu thumbup.gif
Bet kokiu atveju, svarbu pasistengt žmogaus neįžeist, tada visiems bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Ne vien moterys skundžiasi, ne vien smile.gif
PVZ mano vyro broliui jo pana (sužadėtinė) dovanoja tokių be ryšio dovanų, kad jis karts nuo karto pasipasakoja biggrin.gif Vat per vieną gimtadienį gavo paveikslą tokį be ryšio, iš trijų dalių "paauksuotais" rėmeliais - nu ir guli net neišpakuotas kažkur tėviškėj ax.gif Arba padovanojo naktinę lempą, no tokią neskoningą neskoningą, spalvotą su žuvytėm... Ir ką, neturi jis jos kur padėti doh.gif Sako prie nieko nesiderina schmoll.gif Arba tokią medžioklinio peilio imitaciją, metaliniam blizgančiam dėkle, papuoštas raudonais "rubinais" rolleyes.gif Nu žodžiu nesutampa skoniai, ale ką dabar padaryti biggrin.gif
Bet geriausiai, tai kad jis jai padovanojo skaitmeninį fotoaparatą, tai jinai sugebėjo eilinio ginčo metu pareikšti, kad prastą padovanojęs, nes tėvui savo atseit geresnį nupirkęs, tai žodžiu iš to išplaukia, kad jis jos nemylis ir t.t. ir pan. g.gif
Atsakyti
nu bet vaikinas tai kantrus turiu pasakyti.. nieko praeis. Galima palinkėti tik stiprybės.
Atsakyti
niekada nedovanociau kvepalu,rubu,paveikslu ax.gif
Atsakyti
pati vadovaujuosi šiuo principu- DOVANOS NETURI ĮPAREIGOTI ŽMOGAUS. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2006 03 10, 17:25)
pati vadovaujuosi šiuo principu- DOVANOS NETURI ĮPAREIGOTI ŽMOGAUS.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(monce.k @ 2006 02 08, 17:22)
Nedovanočiau, kaip aš vadinu, "dulkiarinkių", t.y. visokių statulėlių, kurios tik dulkes namie renka , o grožio ir naudos.....

aš ir nepripažįstu tokių dovanėlių, bet žinau, kam patinka.

QUOTE(mami-papi @ 2006 03 08, 09:26)
niekada nedovanociau kvepalu,rubu,paveikslu  ax.gif

kodėl - kvepalai, jei žinai, kokie patinka - visai gera dovana. rūbai irgi gali būt geras daiktas. dėl paveikslų - tai, manau, l.sunku pataikyti, kas patiktų.
Atsakyti
4u.gif Dovana labai priklauso nuo to kam ją dovanoji. Niekada nedovanočiau žmogui to ko jis nemėgsta arba šiaip ko nors nupirkto paskubomis. Suaugusiam žmogui išskyrus šeimos narius, nedovanočiau rūbų. Vaikams- pigių kinietiškų žaislų. Niekam išskyrus mamai ir dukrai nedovanočiau kosmetikos, nebent žmogus konkrečiai pasakytų ko jam reikia. doh.gif
Atsakyti
Na kiekviena dovana labai priklauso kam tu ja dovanoji... Kokie zmogaus poreikiai, mastysena, intelektas ir pan...

Kazkuri pasisake pries loterijos bilietus, bet mums su brangiausiuosu tai mini atrakcija sedeti sekmadieniais prie TV ir braukyti teleloto bilietukus.
Pernai jan suejo 30, tai dovanojau Ciurlionio paveksla ir 30 eleloto. Tai buvo labai patenkintas lotuliukas.gif
O siemet (treciadieni) as gavau 23 teleloto bilietukus ir auksine grandinele... Nors ir pernai gvau grandinele, bet siemet ji storesne ir trumpesne...
Labai dziaugiuosi dovana... thumbup.gif

P.C. O niekada nedovanociau pinigeliu vokelyje. Na man taip neorginaliai atrodo doh.gif Juk tiek visokiu daiktu yra, o mes negalime sugalvoti kaika parinkti? Nepatinka, kai juos dovanoja... Nebent tai buna prie dovanos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insk: 11 kovo 2006 - 13:15
Virdulių, lygintuvų ir panašių prietaisų, jie gal populiaresni einant į vestuves. Labai neoriginalus sprendimas.
Šiaip tai iš tiesų reikia atsižvlegti į konkretų žmogų.
Atsakyti
Nedovanočiau to, ko pati nenorėčiau gauti. Nedovanočiau namuose užsilikusių, man nereikalingų daiktų. O konkrečiai kai pagalvoju, tai esu dovanojusi beveik viską, ką jūs čia išvardinot. Nes, ačiū Dievui, mes tokie skirtingi, ir kiekvieną iš mūsų gali pradžiugint vis kiti dalykai. Vieno recepto nesurasi...
Atsakyti
Manau,kad drabuziu tikrai,kad ne schmoll.gif
Atsakyti