O man vyras Valentino dienos proga irgi plaukų džiovintuvą padavanojo

QUOTE (Uriukas @ 2004 07 27, 16:46) |
as tai pati esu savo vyrui padovanojusia tokia dovana, kad ![]() ![]() ![]() Ir, merginos, neklauskit, ka dovanojau... bus geda prisipazinti.... ![]() |
nagi nagi, greitai pasigirk, kas per dovna buvo

As, deja, ir pati nevykusiu dovanu gavusi ir kitiem dovanojusi
.. Bet mano vyras stengiasi is visos sirdies, ir kol kas vis nepataiko.. Buvo dovanojes kvepalus DIUNA (as ju nepernesu organiskai..brr), bet tiek to..su kvepalais galima nepataikyti..Va Kaledom gavau tokia tragiska apiranke, auksine, bet su akmenukais (tipo brangakmeniai, atrodo kaip bizuterija, melyni ir balti, ir dar perpinti taip ... kaimu kaimas
) Nieko jam nepasakiau, bet apiranke iki siol guli stalciuke..atrodo aisku turetu but
, bet ne va nesenia gavau zieda
dar viena tragedija, o ne ziedas.. kiap jam pasakyti, a?... cia siurprizas buvo, o mane taip sunervino..leidzia pinigus kaz kokiem bbrr.. Man juveliriniai dirbiniai turi buti arba geri, brangus ir skoningi, o jei pinigu truksta geraiu visai nekokiu
Bet laabi bijau ji izeisti..

QUOTE (Fasolka @ 2004 07 27, 19:15) |
As, deja, ir pati nevykusiu dovanu gavusi ir kitiem dovanojusi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tu pasisiulyk padeti jam isrinkti

nu geras, prižvengiau aš čia iš tų kaktusų ir iš geltonos literatūros kaip valytis kepenis.
kažkada ,per kažkurį tai savo gimtadienį mano vyras užsiminė, jog baisiai norėtų teisiog labai norėtų per gimtadienį gauti į veidą...
tiksliau, kad sugūrintų jam tortą veidan
žinokit ,aš taip užsikabinau už tos minties , ypač dabar , kai jo gimtadienis artėja
audžiau mintį kaip čia turėtų atrodyt kuo gražiau, režisavau....tai gerai, kad atsargiai pasiklausiau ir pasitikslinau
nugi būčiau musiet atgal iš kokio vinegreto gavusi
sako, ką čia blūdiji, gal girtas buvau tai ir nušnekėjau velniai žino ką
kažkada ,per kažkurį tai savo gimtadienį mano vyras užsiminė, jog baisiai norėtų teisiog labai norėtų per gimtadienį gauti į veidą...

žinokit ,aš taip užsikabinau už tos minties , ypač dabar , kai jo gimtadienis artėja

sako, ką čia blūdiji, gal girtas buvau tai ir nušnekėjau velniai žino ką

O mane užknisa kambarinių gėlių dovanojimas. Visada pabrėžiu, kad nemėgstu aš tų gėlių, juolab pas mane laaabai vietos nėra. Kas buvo, matė
Tai ką jūs sau galvojate - vis įsigudrina kas nors padovanoti, ir net ne gėlę, o visą medį
Tai fikusą, tai krotoną, tai difenbachiją. Baigiu jau pas mamą salioną apstatyti savo gėlėm. Ypač EX buvo įsigudrinęs vilkti man gėles. Gaunu ir dūsauju, kaip nėra kur pastatyti, tai ant sekcijos statau, tai ant spintos būdavo grūdu.... Sekančia proga žiūrėk vėl atvelka vazoną
Vark, persodink, prižiūrėk....gerai, kad jos visos nusibaigdavo pakankamai greitai
Dabar ir prisiminimo nėra, ir prižiūrėti nereikia. Tik difenbachijos nenumarinu....jau beveik mirė, vienas tik lapas buvo likęs....įkišau į stiklainį, tai šaknis išleido
Teko pasodinti, ir vėl medis namie
O mama vis įsigudrina man naktinius dovanoti
Dvi lentynos jau naktinių, o naudoju tik pižamas

O mama vis įsigudrina man naktinius dovanoti

As mirsiu neuzmirsiu, kai buvau merga, ir per gimtadieni visi gerbejai dovanojo dovanas (gerbeju buvo ne vienas
) vieans dovanoja kvepalus, kitas - grandinele, o seima - flanelinius naktinius
Siaip vyras buvo tokia pobaise dezute juvelyrikai det padovanojes. Tokia pseudobarokine, porcelianine...
Bet funkcionialia. Na ka - naudoju... A kur desi? 
O apskritai as savo diedui isaiskinau - senoms tarkoms dovanojamos dovanoms, kad joms butu patogu ir silta. tapkes, virtuviniai priborai... O jaunai ir graziai moteriai dovanojamos dovanos, kad ji butu jauna ir grazi. Kvepalai, juvelyrika... tai jis vargsas vargsta
Sunku jam su tokiom dovanom

Siaip vyras buvo tokia pobaise dezute juvelyrikai det padovanojes. Tokia pseudobarokine, porcelianine...

O apskritai as savo diedui isaiskinau - senoms tarkoms dovanojamos dovanoms, kad joms butu patogu ir silta. tapkes, virtuviniai priborai... O jaunai ir graziai moteriai dovanojamos dovanos, kad ji butu jauna ir grazi. Kvepalai, juvelyrika... tai jis vargsas vargsta

Mano diedas nuo pat pradziu neturejo iliuziju, kad man pavyks itikti, tai ir nesiplesydavo: kol jaugi ir grazus buvom, tai tiesiog imesdavo mane i masina ir isvezdavo. Tiksla suzinodavau tik jau atvaziavus... Buvo faina, bet kai gime Mantoze, niekingas niurgzlys, teko keisti taktika. Tai dabar stenfiasi padovanoti kazka TOKIO, nu kuo labiau be rysio, tuo geriau, o man tenka neisvyniojus atspeti kas viduje... Jega, man baisiai patinka. Per praeita gimtadieni vos smegenu neissinarinau, bo pakiso man "dideliai mandra ir dailu aparata vysniu kauliukams isimineti"....
Kas jegiausia - kad net ir tas ukyje pravercia: vysnias mes megstam be galo, o Mantoze jas ryja su visais kaulais... Anksciau buvo labai potnas darbas jam ten prigliaudyt: apsitaskai visas, rankos iki alkuniu raudonos, o dabar tik chiaukst ciaukst ir gatava...
O kai noriu kazko konkreciai, tai reziu tiesiai sviesiai i akis: vat noriu vestuviu desimtmeciui gauti papuosala su deimantais, tai taip ir sakau: kiek karatu, kokia spalva, koks isodo metalas, kokia slifavimo forma, parodau net pavyzdzius kas man mazdaug patiktu- svarbu duot instrukcijas iki smulkmenu. Nesakau tik kainos...
O siaip gerai, kai diedas pernelyg nepasitiki savo jegomis isrinkti gera dovana - tuomet labai kruopsciai klauso ka sapalioji kai pasvajoji kas pradziugintu tavo sirdi, kruopsciai uzsirasineja...

O kai noriu kazko konkreciai, tai reziu tiesiai sviesiai i akis: vat noriu vestuviu desimtmeciui gauti papuosala su deimantais, tai taip ir sakau: kiek karatu, kokia spalva, koks isodo metalas, kokia slifavimo forma, parodau net pavyzdzius kas man mazdaug patiktu- svarbu duot instrukcijas iki smulkmenu. Nesakau tik kainos...

QUOTE (Ajuss @ 2004 07 27, 10:47) |
Na, ka bepridursi... Mes per vestuves gavom 6 kavos aparatus ![]() Pikčiausia, kad kai kas, kas dovanojo, žinojo, kad ir taip jį turiu ![]() Taigi, gavosi savaitėlė ![]() ![]() ![]() Dar mane nervija, kai dovanoja paveikslus ![]() ![]() |
Mes neseniai gavom kavos aparata, o ne vienas kavos negeriam namie..... Gera ideja su tuo vynu....tu ji tiesiog vietoj vandens pili ir leidi aparatui sildyti? O kur prieskoniai.
O apie dovanas ryt parasysiu.

Milabra, o tu savo gautom gelem galetum laiptine puosti, jei bute gyveni. Kaimynu sirdis ir akis dziugintum..
Uriukai, taip nesazininga: tipo zinot ka, ir nieko nesakai... Cia tau ne reklama, kad suzadintum klausytoju susidomejima. Sakyk greiciau, ka ten dovanojai, bo supyksiu ne as viena
Uriukai, taip nesazininga: tipo zinot ka, ir nieko nesakai... Cia tau ne reklama, kad suzadintum klausytoju susidomejima. Sakyk greiciau, ka ten dovanojai, bo supyksiu ne as viena

QUOTE (Freja @ 2004 07 28, 03:07) | ||
Mes neseniai gavom kavos aparata, o ne vienas kavos negeriam namie..... Gera ideja su tuo vynu....tu ji tiesiog vietoj vandens pili ir leidi aparatui sildyti? O kur prieskoniai. O apie dovanas ryt parasysiu. ![]() |
Vyną vietoj vandens pilu, o prieskonius dedu vietoj kavos, tik jų truputuką daugiau reikia, nei paprastai

Nu ale išradingi mes žmonės lietuviai, užsieniuos manau taip nesumąstytų