Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

rolleyes.gif
Atsakyti
O man vyras Valentino dienos proga irgi plaukų džiovintuvą padavanojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Uriukas @ 2004 07 27, 16:46)
as tai pati esu savo vyrui padovanojusia tokia dovana, kad laugh.gif . Prisipazinsiu, - tuomet man tai atrode labai saunu rolleyes.gif Praejus keletui meteliui jis issidave, kad dovana buvo... dry.gif kaip cia pasakius... Na, tada tai jau man buvo geda.... gerai, kad mano vyras normalus, tai smagiai pasijuokem tada. Ir iki siol dar kartais prisimine pazvengiam.

Ir, merginos, neklauskit, ka dovanojau... bus geda prisipazinti.... dry.gif

nagi nagi, greitai pasigirk, kas per dovna buvo smile.gif
Atsakyti
As, deja, ir pati nevykusiu dovanu gavusi ir kitiem dovanojusi sad.gif .. Bet mano vyras stengiasi is visos sirdies, ir kol kas vis nepataiko.. Buvo dovanojes kvepalus DIUNA (as ju nepernesu organiskai..brr), bet tiek to..su kvepalais galima nepataikyti..Va Kaledom gavau tokia tragiska apiranke, auksine, bet su akmenukais (tipo brangakmeniai, atrodo kaip bizuterija, melyni ir balti, ir dar perpinti taip ... kaimu kaimas blink.gif ) Nieko jam nepasakiau, bet apiranke iki siol guli stalciuke..atrodo aisku turetu but mad.gif , bet ne va nesenia gavau zieda doh.gif dar viena tragedija, o ne ziedas.. kiap jam pasakyti, a?... cia siurprizas buvo, o mane taip sunervino..leidzia pinigus kaz kokiem bbrr.. Man juveliriniai dirbiniai turi buti arba geri, brangus ir skoningi, o jei pinigu truksta geraiu visai nekokiu sad.gif Bet laabi bijau ji izeisti.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 07 27, 19:15)
As, deja, ir pati nevykusiu dovanu gavusi ir kitiem dovanojusi sad.gif .. Bet mano vyras stengiasi is visos sirdies, ir kol kas vis nepataiko.. Buvo dovanojes kvepalus DIUNA (as ju nepernesu organiskai..brr), bet tiek to..su kvepalais galima nepataikyti..Va Kaledom gavau tokia tragiska apiranke, auksine, bet su akmenukais (tipo brangakmeniai, atrodo kaip bizuterija, melyni ir balti, ir dar perpinti taip ... kaimu kaimas blink.gif ) Nieko jam nepasakiau, bet apiranke iki siol guli stalciuke..atrodo aisku turetu but mad.gif , bet ne va nesenia gavau zieda doh.gif dar viena tragedija, o ne ziedas.. kiap jam pasakyti, a?... cia siurprizas buvo, o mane taip sunervino..leidzia pinigus kaz kokiem bbrr.. Man juveliriniai dirbiniai turi buti arba geri, brangus ir skoningi, o jei pinigu truksta geraiu visai nekokiu sad.gif Bet laabi bijau ji izeisti.. wub.gif wub.gif

tu pasisiulyk padeti jam isrinkti wink.gif
Atsakyti
nu geras, prižvengiau aš čia iš tų kaktusų ir iš geltonos literatūros kaip valytis kepenis.
kažkada ,per kažkurį tai savo gimtadienį mano vyras užsiminė, jog baisiai norėtų teisiog labai norėtų per gimtadienį gauti į veidą... blink.gif tiksliau, kad sugūrintų jam tortą veidan wink.gif
žinokit ,aš taip užsikabinau už tos minties , ypač dabar , kai jo gimtadienis artėja laugh.gif audžiau mintį kaip čia turėtų atrodyt kuo gražiau, režisavau....tai gerai, kad atsargiai pasiklausiau ir pasitikslinau doh.gif nugi būčiau musiet atgal iš kokio vinegreto gavusi laugh.gif
sako, ką čia blūdiji, gal girtas buvau tai ir nušnekėjau velniai žino ką laugh.gif
Atsakyti
O mane užknisa kambarinių gėlių dovanojimas. Visada pabrėžiu, kad nemėgstu aš tų gėlių, juolab pas mane laaabai vietos nėra. Kas buvo, matė wink.gif Tai ką jūs sau galvojate - vis įsigudrina kas nors padovanoti, ir net ne gėlę, o visą medį doh.gif Tai fikusą, tai krotoną, tai difenbachiją. Baigiu jau pas mamą salioną apstatyti savo gėlėm. Ypač EX buvo įsigudrinęs vilkti man gėles. Gaunu ir dūsauju, kaip nėra kur pastatyti, tai ant sekcijos statau, tai ant spintos būdavo grūdu.... Sekančia proga žiūrėk vėl atvelka vazoną blink.gif Vark, persodink, prižiūrėk....gerai, kad jos visos nusibaigdavo pakankamai greitai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dabar ir prisiminimo nėra, ir prižiūrėti nereikia. Tik difenbachijos nenumarinu....jau beveik mirė, vienas tik lapas buvo likęs....įkišau į stiklainį, tai šaknis išleido ohmy.gif Teko pasodinti, ir vėl medis namie blink.gif
O mama vis įsigudrina man naktinius dovanoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dvi lentynos jau naktinių, o naudoju tik pižamas tongue.gif
Atsakyti
As mirsiu neuzmirsiu, kai buvau merga, ir per gimtadieni visi gerbejai dovanojo dovanas (gerbeju buvo ne vienas rolleyes.gif ) vieans dovanoja kvepalus, kitas - grandinele, o seima - flanelinius naktinius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Siaip vyras buvo tokia pobaise dezute juvelyrikai det padovanojes. Tokia pseudobarokine, porcelianine... biggrin.gif Bet funkcionialia. Na ka - naudoju... A kur desi? smile.gif

O apskritai as savo diedui isaiskinau - senoms tarkoms dovanojamos dovanoms, kad joms butu patogu ir silta. tapkes, virtuviniai priborai... O jaunai ir graziai moteriai dovanojamos dovanos, kad ji butu jauna ir grazi. Kvepalai, juvelyrika... tai jis vargsas vargsta biggrin.gif Sunku jam su tokiom dovanom biggrin.gif
Atsakyti
Mano diedas nuo pat pradziu neturejo iliuziju, kad man pavyks itikti, tai ir nesiplesydavo: kol jaugi ir grazus buvom, tai tiesiog imesdavo mane i masina ir isvezdavo. Tiksla suzinodavau tik jau atvaziavus... Buvo faina, bet kai gime Mantoze, niekingas niurgzlys, teko keisti taktika. Tai dabar stenfiasi padovanoti kazka TOKIO, nu kuo labiau be rysio, tuo geriau, o man tenka neisvyniojus atspeti kas viduje... Jega, man baisiai patinka. Per praeita gimtadieni vos smegenu neissinarinau, bo pakiso man "dideliai mandra ir dailu aparata vysniu kauliukams isimineti".... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Kas jegiausia - kad net ir tas ukyje pravercia: vysnias mes megstam be galo, o Mantoze jas ryja su visais kaulais... Anksciau buvo labai potnas darbas jam ten prigliaudyt: apsitaskai visas, rankos iki alkuniu raudonos, o dabar tik chiaukst ciaukst ir gatava...

O kai noriu kazko konkreciai, tai reziu tiesiai sviesiai i akis: vat noriu vestuviu desimtmeciui gauti papuosala su deimantais, tai taip ir sakau: kiek karatu, kokia spalva, koks isodo metalas, kokia slifavimo forma, parodau net pavyzdzius kas man mazdaug patiktu- svarbu duot instrukcijas iki smulkmenu. Nesakau tik kainos...
biggrin.gif O siaip gerai, kai diedas pernelyg nepasitiki savo jegomis isrinkti gera dovana - tuomet labai kruopsciai klauso ka sapalioji kai pasvajoji kas pradziugintu tavo sirdi, kruopsciai uzsirasineja... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Ajuss @ 2004 07 27, 10:47)
Na, ka bepridursi...
Mes per vestuves gavom 6 kavos aparatus unsure.gif
Pikčiausia, kad kai kas, kas dovanojo, žinojo, kad ir taip jį turiu mad.gif .
Taigi, gavosi savaitėlė laugh.gif , kasdien vis kitą galėjom naudoti laugh.gif , o iš tikrųjų tai aš kavos aparatą tik karštam vynui naudoju rolleyes.gif

Dar mane nervija, kai dovanoja paveikslus dry.gif , nu tai yra toooks daiktas, kurį pats žmogus turi rinktis g.gif

Mes neseniai gavom kavos aparata, o ne vienas kavos negeriam namie..... Gera ideja su tuo vynu....tu ji tiesiog vietoj vandens pili ir leidi aparatui sildyti? O kur prieskoniai.

O apie dovanas ryt parasysiu. tongue.gif
Atsakyti
Milabra, o tu savo gautom gelem galetum laiptine puosti, jei bute gyveni. Kaimynu sirdis ir akis dziugintum..
Uriukai, taip nesazininga: tipo zinot ka, ir nieko nesakai... Cia tau ne reklama, kad suzadintum klausytoju susidomejima. Sakyk greiciau, ka ten dovanojai, bo supyksiu ne as viena mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Freja @ 2004 07 28, 03:07)
QUOTE (Ajuss @ 2004 07 27, 10:47)
Na, ka bepridursi...
Mes per vestuves gavom 6 kavos aparatus unsure.gif
Pikčiausia, kad kai kas, kas dovanojo, žinojo, kad ir taip jį turiu mad.gif .
Taigi, gavosi savaitėlė laugh.gif , kasdien vis kitą galėjom naudoti laugh.gif , o iš tikrųjų tai aš kavos aparatą tik karštam vynui naudoju rolleyes.gif

Dar mane nervija, kai dovanoja paveikslus dry.gif , nu tai yra toooks daiktas, kurį pats žmogus turi rinktis g.gif

Mes neseniai gavom kavos aparata, o ne vienas kavos negeriam namie..... Gera ideja su tuo vynu....tu ji tiesiog vietoj vandens pili ir leidi aparatui sildyti? O kur prieskoniai.

O apie dovanas ryt parasysiu. tongue.gif

Vyną vietoj vandens pilu, o prieskonius dedu vietoj kavos, tik jų truputuką daugiau reikia, nei paprastai rolleyes.gif
Nu ale išradingi mes žmonės lietuviai, užsieniuos manau taip nesumąstytų laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti