Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

[B][SIZE=7]
nemegstu kai dovanoja vokelius. tada atrodo, kad dovanojantis visiskai be fantazijos schmoll.gif
Atsakyti
Nedovanočiau, kaip aš vadinu, "dulkiarinkių", t.y. visokių statulėlių, kurios tik dulkes namie renka , o grožio ir naudos.....
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2006 01 23, 16:01)
kosmetikos, papuošalų, visokių virtuvinių įrankių ir buitinių prietaisų (nebent eičiau į įkurtuves ir jei pats šventės "kaltininkas" to prašytų), paveikslų, statulėlių, didelių žvakių

Kosmetikos?-jeigu nepigi kodėl gi ne? visai džiaugčiausi dar vienu tušu (o dar jeigu kokia nors naujiena super super), papuošalai? irgi - mielai bigsmile.gif ..juk dažnaiusiai sveikina pažįstamas žmogus, o jis jau nutuokia apie pačios skonį g.gif , įvairūs prietaisai buitį tik lengvina - tad kuo "krūtesnis" tuo geriau mirksiukas.gif
Sutinku, kad nederėtų dovanotų statulėliu, vazelių, paveikslėlių..o aš dar nemėgstu kai dovanoja kambarines gėles be vazonų (dažnai vazonas brangiau kainuoja nei pati gėlė blink.gif ), o ir papildomas rūpestis blink.gif
Atsakyti
Nuo draugiu buvau gavusi stikline galva, geltona tokia kaip slojka, uzkeliau ant lentynos ir renka dulkes tas suvenyras.
Atsakyti
QUOTE(otta @ 2006 02 19, 18:03)
Nuo draugiu buvau gavusi stikline galva, geltona tokia kaip slojka, uzkeliau ant lentynos ir renka dulkes tas suvenyras.

oi cia tos galvos madoj buvo pries kokis 8 metus.Pamenu ir melynos ir geltonos ir zalsvos galvos.Nu niekaip nesuprasdavau kam jas pirkti dovanu? O pirko tai gerai viena paklausiausiu prekiu buvo.Bet rimtai kur ja deti g.gif doh.gif
Atsakyti
Pasistatem namą,kuriame labai gerai auga gėlės,tiesiog "ne dienom ,o valandom".Visi aikčioja,kaip gražu ir neša tas vazonines gėles dovanų.Gėles myliu,bet pamačius svečio rankose vazoną,gimda nusmunka,nes baldam vietos jau kaip ir nėra. lotuliukas.gif Labiausiai anyta mane lepina savo išaugintomis kvietkomis.Asmeniškai perspėjau,kad gėlių man jau tikrai netrūksta-šiemet vėl -vazonas thumbup.gif "tik pažiūrėk,ėmė ir pražydo tau gimtadieniui"Reiks greitu laiku atidaryt "Gėlių saloną"
Atsakyti
Smarki, o ka tu jiems dovanu nesi? Nes jie tai isradingi pas tave 4u.gif
Atsakyti
nu aš tai normali dovanotoja. Paskambinu, paklausiu ko reikia ir nuperku. Taip sakant, perku dovnas iš širdies ir žiūriu iš savo bokšto - kad š... nebūtų. Nors irgi su tėvu buvo. Nužiūrėjau, kad jis neturi silkinės (tėvai išsiskyrę ir gyvena atskirai). Kai tik balius, reikia ką nors padėti paruošti, tai nėra kur tą silkę sudėti. Nu ką, nupirkau silkinę. Visos suprantat, kad jos dydis ne kaip kokio bliūdo. Atnešu, tėvas,kad pasiuto, tipo kokia čia man lėkštutę atitempei ir ką aš su ja veiksiu. Aš aišku jį išdurninau, kad nieko jis nesupranta ir kad siliknės ir būna tokio dydžio...
Nors reikalas vyko prieš gerus 8 metus, bet tą silkinę jis man po šiai dienai kaišioja, kai į svečius nueinu. Nesvarbu su kuo ateičiau - su vyru ar su drauge, ištraukia ir tipo aiškina - va, žiūrėkite kokią man lėkštutę padovanojo. Tik niekaip nesupranta kodėl jo niekas nepalaiko, tik pakraipo galvą, silkinė kaip silkinė. Vnž. - senatvės marazmo neišgydysi.
Atsakyti
Aisku 4u.gif , gal anytai reiketu tokias a-lia jos stiliaus dovanas daryti?? 4u.gif
Atsakyti
Zinot ka, kaip cia iseina, kad skundziasi vien moterys? Vis jus nepatenkintos ir nepatenkintos, viskas jums blogai! Vat vyrai tuo nesiskundzia nes supranta kad ne tik apie dovanas pasaulis sukasi, nejaugi cia tokia jau didele problema, kokia bus ta dovana, kaip baisu kad neitaike ko norejot, ar nepadare staigmenos, vajezau vajezau kaip baisu!. O poto trumpinat savo vyrams gyvenimus uz tai kad neitiko jums.
Na bet tokia jau jusu natura nieko nepadarysi!
Atsakyti
Giminės iš tėvuko pusės nerealias dovanas dovanodavo.
Mama yra gavus gimtadienio proga nerealų derinuką - tris kiniškus plasmasinius padėlus (rinkinį) ir šluotą dulkėms šluostyt.
Man paauglei (krikšto mama, jauna moteris!) padovanojo rankinuką caro ruriko laiku, tokio pencininkių stiliaus, į baltą apglamžytą popierių įvyniotą, tai su mama pamačiusios juokėmės už pilvų susiėmusios.
Dar kažkurio eilinio gimtadienio proga mama yra gavus maišą visokių siūlų, gal kokių trijų skirtingų rūšių, senų tokių, į kamuolius skirtingų dydžių susuktus. O per jubiliejų gavo rankinį laikroduką, jo dėklas buvo toks plastikinis peršviečiamas, ant kartoninio padėkliuko, o suvyniotas buvo į baltą rašomąjį popierių - aš tokį kioske mačiau už berods 25 litus..
Nu čia keli, kuriuos prisiminiau, bet šiaip tokie bajeriai metai iš metų kartodavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukiss @ 2006 03 02, 13:19)
Zinot ka, kaip cia iseina, kad skundziasi vien moterys? Vis jus nepatenkintos ir nepatenkintos, viskas jums blogai! Vat vyrai tuo nesiskundzia nes supranta kad ne tik apie dovanas pasaulis sukasi, nejaugi cia tokia jau didele problema, kokia bus ta dovana, kaip baisu kad neitaike ko norejot, ar nepadare staigmenos, vajezau vajezau kaip baisu!. O poto trumpinat savo vyrams gyvenimus uz tai kad neitiko jums.
Na bet tokia jau jusu natura nieko nepadarysi!

Pagalvok tu man - gyvenimą matai jiems trumpinam.. O kai valgyt darai, stengiesi, kad skanu būtų, vaikus gimdai, maitini, naktį keliesi nu ir dar visko, tai čia jau jie mums ilgina vadinasi? Aha, kur gi ne.. Ir kiek ten tų progų, viens du ant pirštų suskaičiavai, tai ką vpdalu pasistengti ir padovanoti tai ko nori? Žodžiu, Zukiss, nežinau vyras tu ar moteris, bet sėdėk savo krūmuose ir nesistebėk čia. Nu sorry, kaip tai čia piktai gavosi, nes šiaip jau aš žmogus taikus. 4u.gif
Atsakyti